close

Filtre

Se resultater

Systemteori-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatuddannelse er et kandidatuddannelse, der ligner en kunstmester. Hovedforskellen ligger normalt i studieområdet. For eksempel kan en MSc tildeles for et videnskab eller matematisk emne, mens en MA kan gives til humaniora eller kunst. Hvad er en MSc i systemteori? Systemteori er den tværfaglige undersøgelse af systemer, hvilket betyder, at det ser på metoder og teorier på tværs af… Læs mere

En kandidatuddannelse er et kandidatuddannelse, der ligner en kunstmester. Hovedforskellen ligger normalt i studieområdet. For eksempel kan en MSc tildeles for et videnskab eller matematisk emne, mens en MA kan gives til humaniora eller kunst.

Hvad er en MSc i systemteori? Systemteori er den tværfaglige undersøgelse af systemer, hvilket betyder, at det ser på metoder og teorier på tværs af to eller flere discipliner for at hjælpe eleverne bedre med at forstå arbejdet med komplekse systemer. De undersøgte systemer kan være menneskeskabte eller naturlige. Universiteterne kan kræve visse kurser for denne grad, såsom maskinindlæring, kunstig intelligens, operationsforskning, udvikling, byøkologi, genetiske algoritmer og læring fra data. Kurser kan indeholde foredrag, forskning, laboratoriearbejde og diskussioner.

Kurser der kræves for denne grad giver eleverne mulighed for at løse komplekse problemer og tænke kreativt. Disse færdigheder kan gøre eleverne mere succesfulde professionelt og personligt. De organisatoriske færdigheder, der hidrører gennem forskningsprojekterne, kan hjælpe deltagerne med at overholde frister og holde plads i orden.

Udgifterne til en MSc i Systemteori kan afhænge af, hvor lang tid det tager at færdiggøre. Mange studerende afslutter denne type program om et eller to år. Ved at kontakte en skole direkte får eleverne et studieoverslag.

Studerende systemteori kan åbne en række karrieremuligheder for kandidater. F.eks. Er nogle videnskabsmænd gået i gang med at blive computer vision ingeniører, fremstillingsvirksomheder teknikere, forskning ingeniører, professorer, elektriske teknikere, instruktionsdesignere, testingeniører og karriere rådgivere. Selvfølgelig kan de nøjagtige muligheder, der er til rådighed, afhænge af de discipliner, der studeres. Studerende kan også bruge den viden, der er opnået gennem dette kursus som grundlag for mere uddannelse.

At tage kurser til en MSc i Systems Theory er ikke begrænset af geografiske placering. Mange universiteter over hele verden tilbyder disse kurser online eller på campus. For at begynde, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Stockholm University, Department of Computer and System Sciences (DSV)
Stockholm, Sverige

Kandidatuddannelsen i computer- og systemvidenskab giver dig en mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden inden for relevante områder som forberedelse til en succesrig ... +

Kandidatuddannelsen i computer- og systemvidenskab giver dig en mulighed for at udvikle dine færdigheder og viden inden for relevante områder som forberedelse til en succesrig professionel eller forskerkarriere. -
MSc
Fuldtid
2 år
på universitet