Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Studietype: alle Hastighed: alle

Technology Innovation-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatuddannelse er et uddannelsesprogram, hvor kandidater udforsker teori og forskning inden for deres område ud over bacheloruddannelsens omfang. Denne avancerede grad kan tage et til to år at afslutte og kan åbne mulighed for en bred vifte af muligheder for den studerende.

Hvad er en kandidatuddannelse i teknologisk innovation? Denne grad lærer eleverne at analysere, forudsige eller skabe ny teknologi og evaluere deres indflydelse på den globale markedsplads. Studerende kan vælge et specialiseret studieområde, såsom biologi eller teknik, hvor de kan lære de tekniske aspekter af innovation. Programmet kan også omfatte kurser i etik, politik og lov, markedsføring, ledelse og den socio-kulturelle virkning af forandring. For at opnå en grad kan eleverne være forpligtet til at gennemføre guidet forskning eller være en del af et igangværende projekt.

At lære at opdage mønstre for forandring kan gøre elever af teknologisk innovation til bedre beslutningstagere. Specialiseret teknisk viden og en forståelse af fremskridtets historie gør ofte kandidater mere omsættelige og uundværlige menneskelige ressourcer.

Teknologi innovation er et felt, der studeres over hele verden på hundredvis af universiteter. Den samlede pris for graden er lige så varieret blandt kollegier og universiteter som kravene til det. Mange skoler tilbyder økonomisk assistance muligheder for studerende, der har brug for dem.

En MSc i Technology Innovation forbereder eleverne til karriere inden for uddannelse, forskning og udvikling og business management. De, der har opnået denne grad, er veludstyrede til at instruere andre som professorer, it-analytikere eller digitale innovationskonsulenter. Nogle kandidater kan foretrække at forfølge job som medicinske forskere eller produktudviklere, der placerer dem i spidsen for at skabe nye teknologier. Dem, der foretrækker innovationssiden, kan godt lide at arbejde som iværksættere eller projektledere.

Mulighederne vrimler for dem, der er interesserede i at forfølge en kandidatuddannelse inden for teknologisk innovation, uanset om de vælger at gøre det personligt eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

20 Resultater i Technology Innovation

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management

Succesfuld kommercialisering af teknologi kræver ikke blot teknisk forståelse, men også et grundlæggende fundament i ledelse, der dækker bringe produktet til markedet ved ... [+]

Master of Science i kommercialisering af teknologi og iværksætteri

Succesfuld kommercialisering af teknologi kræver ikke blot teknisk forståelse, men også et grundlæggende fundament i ledelse, der dækker bringe produktet til markedet ved at udvikle en forretningsplan, opnå finansiering, personale og styring af virksomheden, og forstå, hvordan at værdsætte og beskytte den intellektuelle ejendomsret. Formålet med Lally School TC & E-programmet er at forberede en ny generation af teknologi iværksættere, der har en avanceret forståelse af teknologi, en grundlæggende forståelse af kommercielle funktioner og analytics, og praktisk erfaring i processen med innovation og teknologisk kommercialisering. Dette unikke program er et tværfagligt samarbejde mellem Lally School of Management, 11 andre afdelinger på Rensselaer, og Albany Law School. Kandidatstuderende tage centrale ledelse og jura kreditter og specialisere sig i dybden med videregående studier i en teknologi, videnskab eller produktdesign område. Bachelorstuderende udvalgt til dette spor kan kombinere studier i en teknologi disciplin med ledelsen. Efter at have modtaget en BS grad, kan de fortsætte i yderligere 30 point for at tjene en MS grad. Kandidatuddannelsen Curriculum En etårig, 30 kredit MS i Management med fokus på TC & E. Studerende deltage med en kohorte af studerende, der forstår det grundlæggende i en bestemt videnskab eller teknologi, og fortsætte den avancerede studier i en teknologi, mens lære det grundlæggende i ledelse, der dækker hvordan man kan bringe nye teknologier på markedet, og det grundlæggende i erhvervsret relevante for kommercialisering teknologi. Management Core Kurser - 12 point... [-]

USA Troy
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Bath Online

Skær din iværksætterkompetencer og led dine egne forretningsinitiativer med University of Baths Online MSc Entrepreneurship Management and Innovation. Test dine iværksætt ... [+]

Skær din iværksætterkompetencer og led dine egne forretningsinitiativer med University of Baths online MSc Entrepreneurship Management and Innovation. Test dine iværksætterideer med vejledning fra ekspertholdere og inspirer dig af gæstens højttalere til at lede dine egne forretningsinitiativer.

Interaktiv online læring

Med den succesfulde, banebrydende MSc Entrepreneurship Management og Innovation online gør den virtuelle klasseværelseteknologi kurset så fordybende som on-site kursuset og giver den ekstra fordel at kunne skræddersy din grad omkring dit arbejdsmæssige og personlige liv. Så uanset hvor du vælger at studere, vil du altid være forlovet med forskningsorienteret undervisning og få den fulde støtte fra verdensledende foredragsholdere.... [-]

Det Forenede Kongerige Bath
April 2020
Deltid
3 år
Online
Læs mere på dansk
Hamburg University of Technology

MSc. i Global Technology and Innovation Management ... [+]

MSc. i Global Technology and Innovation Management

MSc. GTIME gør det muligt for kandidater fra første grader inden for ingeniørvidenskab, business / økonomi, videnskab og teknologi til succesfuldt at styre innovationsprocessen på tværs af internationale grænser.

GTIME studerende har mulighed for at studere på to internationale universiteter, med programmets levering over to år, der giver en større dybde af læring, mere industrielt engagement og en rig kulturel oplevelse.

Konsortiet består af følgende partnere: Aalborg Universitet (Danmark), Hamburg University of Technology (Tyskland), Kaunas Universitet for Teknologi (Litauen), Manipal Universitet (Indien), Ritsumeikan Asia Pacific University (Japan) og University of Strathclyde (Skotland).... [-]

Tyskland Hamburg
Oktober 2019
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Eindhoven University of Technology

Innovation Management Kandidatuddannelsen fokuserer på spørgsmål om, hvordan man analysere, designe og styre nye produkt processer i teknologibaserede virksomheder. Fordi ... [+]

Innovation Management Kandidatuddannelsen fokuserer på spørgsmål om, hvordan man analysere, designe og styre nye produkt processer i teknologibaserede virksomheder. Fordi i dagens turbulente erhvervsklima, hvor innovation indebærer ofte (quasi) ekstern anskaffelse af teknologi og / eller tæt samarbejde med kunder, leverandører og konkurrenter, åben innovation er en afgørende perspektiv. Programmet betaler også opmærksom på andre former for udvikling af nye virksomheder, herunder iværksætteri og nye venturing, dvs. hvordan etablerede virksomheder spin off lovende forretningsinitiativer.

Som en del af en industriel ingeniør skole vi fokusere på de operationelle processer for innovation og fremhæve evnen til at analysere og (gen) design innovationsprocesser for maksimal effektivitet. Dette fokus adskiller os fra andre skoler, der tilbyder innovationsprogrammer som Erasmus University. Desuden vil viden og færdigheder, du vil lære at gøre dig, som et individ, en vigtig faktor i styrkelsen enhver virksomheds innovationskapacitet.... [-]

Holland Eindhoven
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Maastricht University, Campus Venlo

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre ... [+]

MSc i Health Food Innovation Management

&nbsp

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre forbrugernes sundhed og sund kost adfærd. Gennem en tværfaglig læring, vil de studerende være parat til at hjælpe med at overføre sundhedsvidenskabelige aspekter i lyd nyt produkt-og marketing koncepter.

Programmet vil blive tilbudt på Maastricht Universitet satellitten beliggenhed i Venlo, under ansvar af fakultetet for sundhed, medicin og Life Sciences.

Master in Health Food Innovation managemen t er en to-årig, fuld tid program undervises på engelsk.... [-]

Holland Venlo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Sussex Business School

Virksomheder, der nyskaber, vil overgå de der ikke - og denne kandidatuddannelse udstyrer dig med viden og færdigheder til at lede og styre innovation på operationelle og ... [+]

Nøgleinformation Varighed: 1 års fuld tid,Startdato: September 2019Ansøg inden: 1. august (International), 1. september (UK / EU)

Virksomheder, der nyskaber, vil overgå de der ikke - og denne kandidatuddannelse udstyrer dig med viden og færdigheder til at lede og styre innovation på operationelle og strategiske niveauer.

Med fokus på nyprodukt og serviceudvikling i større organisationer, både i den private og offentlige sektor, udvikler du en integreret tilgang, der kombinerer markedsstyring, teknologiske og organisatoriske ændringer, samtidig med at man lærer at skabe værdi fra innovation.

Fuldtids- og deltidsstudie

Vælg at studere dette kursus på heltid eller deltid, så det passer til dit arbejde og familieliv. Moduler til fuldtidsuddannelsen er angivet nedenfor.... [-]

Det Forenede Kongerige Brighton
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Tufts University - School of Engineering

Efter fire års undergrad er dine tekniske færdigheder klar. Og efter blot et år på Tufts University's Gordon Institute, vil din forretning og lederskab også være. Master ... [+]

Efter fire års undergrad er dine tekniske færdigheder klar. Og efter blot et år på Tufts University's Gordon Institute, vil din forretning og lederskab også være. Master of Science i Innovation og Management program er specielt designet til at fremskynde din karriere som en innovator og leder.

Master of Science i innovation og ledelse (MSIM)

Tufts MS i Innovation og Management (MSIM) er et intensivt, etårigt professionelt kandidatuddannelsesprogram designet til nylige STEM-kandidater eller unge fagfolk med et stærkt ønske om at drive innovation. Coursework fokuserer på ny produktudvikling, finansiering, leanmetoder, designtænkning , lederskab og datalogi.

Hvordan programmet fungerer:... [-]

USA Medford
August 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turku

Kandidatuddannelsen i global innovation management er designet til at bringe en videnskabelig tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international busines ... [+]

masters.utu.fi

Kandidatuddannelsen i Global Innovation Management

Innovative ledere til den fremtidige verden!

Kandidatuddannelsen i global innovation management er designet til at bringe en videnskabelig tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international business, iværksætteri og innovation management.

I kandidatuddannelsen vil du erhverve avanceret viden om innovationsledelsesrelaterede teorier og praksis og vil kunne udvikle og anvende rammer, som hjælper med at forstå, hvordan innovationer skabes, lanceres og styres i en international ramme. Du vil også lære, hvordan iværksætteraktiviteter er dannet, og hvad er de vigtigste strategier, som virksomheder bruger til at udvide.... [-]

Finland Turku
August 2020
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Leonard de Vinci Group

MSc i Innovation Management ... [+]

Generelle formål

MSc i Innovation Management

Du vil også studere de franske tech virksomheder for at gøre det muligt for dig at udføre benchmarks, der resulterer i operationelle løsninger. Du vil kunne implementere nye modeller for at muliggøre salg af innovative produkter. MSc træner eleverne til at kunne kaste de mest effektive og værdibesparende driftsprocedurer i et innovativt miljø.

Tværfaglige kurser i forbindelse med innovationsmiljøer

Denne kandidatuddannelse giver dig mulighed for at deltage i operationelle sager i forbindelse med virksomhedsledelse hold, følge strategiske beslutninger og team management metoder. Dette program er baseret på de eksisterende synergier mellem Pole Léonard de Vinci: ESILV (Engineering School) og IIM (web og digital skole).... [-]

Frankrig Paris
Oktober 2019
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
LUT University

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomhede ... [+]

Dagens globale erhvervsliv er på udkig efter talentfulde kandidater med en international tankegang og forståelse af forvaltningen af ​​innovationer og ny teknologi.

Multinationale virksomheder og nye innovative virksomheder rundt om i verden søger unge eksperter, der kan styre virksomheder i en global situation.

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, lige fra start-ups til store multinationale virksomheder.

Du vil blive udsat for koncepter, der er nødvendige for at være effektive ledere i en bred vifte af roller i virksomheden, lige fra marketing til produktudvikling, projektledelse eller menneskelige ressourcer.... [-]

Finland Lappeenranta
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University Bocconi

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, ... [+]

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, gennem hvilke innovative ideer udvikles og omdannes til markedsapplikationer.

Studerende deltager i et udfordrende tværfagligt program, der blander strategiske, ledelsesmæssige, organisatoriske og økonomiske tiltag for at analysere innovation og teknologi, både på firma- og markedsniveau (herunder evaluering af juridiske konsekvenser).

Vi sigter mod at udvikle de analytiske færdigheder, der kræves for at forstå teknologiens dynamik inden for og på tværs af organisationer; beslutningsprocessen evner at omdanne teknologiske muligheder til nye ideer; og den problemløsende holdning til at gøre vellykkede innovationer ud af nye ideer.... [-]

Italien Milan USA Los Angeles
Oktober 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Eastern Finland

Kandidatuddannelsen i Innovation Management giver eleverne ekspertise i at starte og lede forandringer i virksomheder og andre organisationer. Studerende vil lære at styr ... [+]

Ansøgningsperiode 1. november 2018 - 31. januar 2019. Følg http://www.uef.fi/web/mdp-innovation-management for at holde dig ajour.

Indtag: 15 studerende

Gør det anderledes

At tænke uden for boksen er afgørende for organisatorisk konkurrenceevne og overlevelse. Dette har skabt et behov for en ny type erhvervspersonale med en forståelse for, hvordan innovation, forandring og fornyelse indledes og opnås i organisationer.

Kandidatuddannelsen i Innovation Management giver eleverne ekspertise i at starte og lede forandringer i virksomheder og andre organisationer. Studerende vil lære at styre projekter og processer omkring produkt og service design, menneskelige ressourcer, strategi og i salg, marketing og kundeservice.... [-]

Finland Kuopio
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Rochester Institute of Technology (RIT)

Kandidater af programmet vil have en unik kombination af tekniske og forretningsmæssige ekspertise og vil være i stand til at kommunikere på alle niveauer i en organisati ... [+]

Det Master of Science grad i innovationsledelse understøtter udviklingen af teknologi arbejdstagere, når de flytter ind i lederroller i de højteknologiske domæner i verdensøkonomien. Kandidater af programmet vil have en unik kombination af tekniske og forretningsmæssige ekspertise og vil være i stand til at kommunikere på alle niveauer i en organisation. Programmet er designet til at være tværfaglig, herunder kurser fra en række akademiske afdelinger og gymnasier. Graden udbydes af Saunders College i samarbejde med B. Thomas Golisano College of Computer og Information Sciences og College of Science. Dette program er tilgængelig på kun en del tid. Internationale studerende, der kræver et F-1-visum til at studere i USA, skal være på fuld tid og er derfor ikke berettiget til dette program. Adgangskrav Afsluttede ansøgninger om optagelse skal være på arkiv i Office of Graduate Enrollment Services mindst fire uger før registrering til næste akademiske kvartal for studerende fra USA, og op til 10 uger forud for internationale studerende, der ansøger om studentevisum. For at blive anset for optagelse til MS i innovationsledelse skal en kandidat:... [-]

USA Rochester
September 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Grand Canyon University

Grand Canyon University's Master of Science i Instruktions Teknologi program er designet til at praktisere undervisere fagfolk, der har interesse i at blive en teknologis ... [+]

Avanceret program til videreuddannelse

Udbudt af: College of Education

Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst.

[-]
USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mere
September 2019
Fuldtid
Deltid
på universitet
Online
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, stud ... [+]

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, studentledede iværksætterkreds i Europa.

Er du interesseret i at starte og udvikle nye virksomheder?Motiveret til at opfinde og designe nye produkter og tjenester?Nysgerrig om, hvordan iværksætterteorier kan anvendes til løsning af virkelige udfordringer?Lidenskabelig om at forfølge dristige ideer, der kan gøre verden til et bedre sted?

Iværksætteri og innovation er vigtige motorer til vækst for vores samfund. De spiller en central rolle i at skabe økonomisk, social og økologisk værdi. At studere i vores EIM-program vil give dig den tankegang og færdigheder, der er nødvendige for at generere nye (forretningsmæssige) ideer og gøre dem til handlinger, der kan gøre en forskel i dit liv og i andres liv.... [-]

Finland Helsinki
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk