Technology Innovation-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Technology Innovation-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatuddannelse er et uddannelsesprogram, hvor kandidater udforsker teori og forskning inden for deres område ud over bacheloruddannelsens omfang. Denne avancerede grad kan tage et til to år at afslutte og kan åbne mulighed for en bred vifte af muligheder for den studerende.

Hvad er en kandidatuddannelse i teknologisk innovation? Denne grad lærer eleverne at analysere, forudsige eller skabe ny teknologi og evaluere deres indflydelse på den globale markedsplads. Studerende kan vælge et specialiseret studieområde, såsom biologi eller teknik, hvor de kan lære de tekniske aspekter af innovation. Programmet kan også omfatte kurser i etik, politik og lov, markedsføring, ledelse og den socio-kulturelle virkning af forandring. For at opnå en grad kan eleverne være forpligtet til at gennemføre guidet forskning eller være en del af et igangværende projekt.

At lære at opdage mønstre for forandring kan gøre elever af teknologisk innovation til bedre beslutningstagere. Specialiseret teknisk viden og en forståelse af fremskridtets historie gør ofte kandidater mere omsættelige og uundværlige menneskelige ressourcer.

Teknologi innovation er et felt, der studeres over hele verden på hundredvis af universiteter. Den samlede pris for graden er lige så varieret blandt kollegier og universiteter som kravene til det. Mange skoler tilbyder økonomisk assistance muligheder for studerende, der har brug for dem.

En MSc i Technology Innovation forbereder eleverne til karriere inden for uddannelse, forskning og udvikling og business management. De, der har opnået denne grad, er veludstyrede til at instruere andre som professorer, it-analytikere eller digitale innovationskonsulenter. Nogle kandidater kan foretrække at forfølge job som medicinske forskere eller produktudviklere, der placerer dem i spidsen for at skabe nye teknologier. Dem, der foretrækker innovationssiden, kan godt lide at arbejde som iværksættere eller projektledere.

Mulighederne vrimler for dem, der er interesserede i at forfølge en kandidatuddannelse inden for teknologisk innovation, uanset om de vælger at gøre det personligt eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Master of Science i Teknologi Kommercialisering og iværksætteri

Rensselaer Polytechnic Institute, Lally School of Management
på universitet Fuldtid 1 år August 2019 USA Troy

Succesfuld kommercialisering af teknologi kræver ikke blot teknisk forståelse, men også et grundlæggende fundament i ledelse, der dækker bringe produktet til markedet ved at udvikle en forretningsplan, opnå finansiering, personale og styring af virksomheden, og forstå, hvordan at værdsætte og beskytte den intellektuelle ejendomsret. [+]

Master of Science i kommercialisering af teknologi og iværksætteri

Succesfuld kommercialisering af teknologi kræver ikke blot teknisk forståelse, men også et grundlæggende fundament i ledelse, der dækker bringe produktet til markedet ved at udvikle en forretningsplan, opnå finansiering, personale og styring af virksomheden, og forstå, hvordan at værdsætte og beskytte den intellektuelle ejendomsret. Formålet med Lally School TC & E-programmet er at forberede en ny generation af teknologi iværksættere, der har en avanceret forståelse af teknologi, en grundlæggende forståelse af kommercielle funktioner og analytics, og praktisk erfaring i processen med innovation og teknologisk kommercialisering. Dette unikke program er et tværfagligt samarbejde mellem Lally School of Management, 11 andre afdelinger på Rensselaer, og Albany Law School. Kandidatstuderende tage centrale ledelse og jura kreditter og specialisere sig i dybden med videregående studier i en teknologi, videnskab eller produktdesign område. Bachelorstuderende udvalgt til dette spor kan kombinere studier i en teknologi disciplin med ledelsen. Efter at have modtaget en BS grad, kan de fortsætte i yderligere 30 point for at tjene en MS grad. Kandidatuddannelsen Curriculum En etårig, 30 kredit MS i Management med fokus på TC & E. Studerende deltage med en kohorte af studerende, der forstår det grundlæggende i en bestemt videnskab eller teknologi, og fortsætte den avancerede studier i en teknologi, mens lære det grundlæggende i ledelse, der dækker hvordan man kan bringe nye teknologier på markedet, og det grundlæggende i erhvervsret relevante for kommercialisering teknologi. Management Core Kurser - 12 point... [-]


MSc. i Global Technology and Innovation Management

Hamburg University of Technology
på universitet Fuldtid Deltid 2 år October 2019 Tyskland Hamburg + 1 mere

MSc. i Global Technology and Innovation Management [+]

MSc. i Global Technology and Innovation Management

MSc. GTIME gør det muligt for kandidater fra første grader inden for ingeniørvidenskab, business / økonomi, videnskab og teknologi til succesfuldt at styre innovationsprocessen på tværs af internationale grænser.

GTIME studerende har mulighed for at studere på to internationale universiteter, med programmets levering over to år, der giver en større dybde af læring, mere industrielt engagement og en rig kulturel oplevelse.

Konsortiet består af følgende partnere: Aalborg Universitet (Danmark), Hamburg University of Technology (Tyskland), Kaunas Universitet for Teknologi (Litauen), Manipal Universitet (Indien), Ritsumeikan Asia Pacific University (Japan) og University of Strathclyde (Skotland).... [-]


MSc i Innovation og Teknologi Management

University of Bath School of Management
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige Bath

Ingeniør-, videnskabs- eller ledelseseksamenere, der ønsker at udvikle deres innovations- og teknologiske / tekniske færdigheder. [+]

Dette kursus er for

Ingeniør-, videnskabs- eller ledelseseksamenere, der ønsker at udvikle deres innovations- og teknologiske / tekniske færdigheder.

Oversigt

Lær at blive en leder, der kan styre og forny i komplekse forretningsmiljøer. Du vil blive udstyret med færdigheder til at tage en ledende rolle i innovation og teknologiledelse.

To af universitetets fakulteter, ledelse og teknik

Tier 4 visa ordning

Drage fordel af en strømlinet visum ansøgningsproces og få seks måneders ferie efter dit kursus.

Vi er en af ​​en lille gruppe af britiske universiteter udvalgt til at deltage.

NøglefordeleDrage fordel af styrken af ​​to førende undervisnings- og forskningsfakulteter, ledelse og teknikFå international indsigt, når du lærer med studerende fra hele verden. Nylige studerende har inkluderet dem fra Thailand, Tyskland, Colombia, Kasakhstan, Kina og USADu vil også nyde at lære med studerende fra en række forskellige baggrunde. Tidligere studerende har inddraget maskiningeniører, computerforskere, kemiske ingeniører, økonomer og socialforskereDu lærer at arbejde sammen i højtydende tværfaglige teamsVores fokus er på innovation. Du lærer at gøre ting på en anden måde for at forbedre resultaterne, gøre vigtige ændringer og forbedre miljøetBliv en fremtidsleder i dit valgte felt. Vores studerende finder arbejde inden for områder som rådgivning, projektledelse og statslige innovationsprogrammerIndhold og struktur... [-]

MSc i innovation og ledelse

Tufts University - School of Engineering
på universitet Fuldtid Deltid August 2019 USA Medford

Efter fire års undergrad er dine tekniske færdigheder klar. Og efter blot et år på Tufts University's Gordon Institute, vil din forretning og lederskab også være. Master of Science i Innovation og Management program er specielt designet til at fremskynde din karriere som en innovator og leder. [+]

Efter fire års undergrad er dine tekniske færdigheder klar. Og efter blot et år på Tufts University's Gordon Institute, vil din forretning og lederskab også være. Master of Science i Innovation og Management program er specielt designet til at fremskynde din karriere som en innovator og leder.

Master of Science i innovation og ledelse (MSIM)

Tufts MS i Innovation og Management (MSIM) er et intensivt, etårigt professionelt kandidatuddannelsesprogram designet til nylige STEM-kandidater eller unge fagfolk med et stærkt ønske om at drive innovation. Coursework fokuserer på ny produktudvikling, finansiering, leanmetoder, designtænkning , lederskab og datalogi.

Hvordan programmet fungerer:... [-]


Msc i innovationsledelse

Eindhoven University of Technology
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Eindhoven

Innovation Management Kandidatuddannelsen fokuserer på spørgsmål om, hvordan man analysere, designe og styre nye produkt processer i teknologibaserede virksomheder. Fordi i dagens turbulente erhvervsklima, hvor innovation indebærer ofte (quasi) ekstern anskaffelse af teknologi og / eller tæt samarbejde med kunder, leverandører og konkurrenter, åben innovation er en afgørende perspektiv. [+]

Innovation Management Kandidatuddannelsen fokuserer på spørgsmål om, hvordan man analysere, designe og styre nye produkt processer i teknologibaserede virksomheder. Fordi i dagens turbulente erhvervsklima, hvor innovation indebærer ofte (quasi) ekstern anskaffelse af teknologi og / eller tæt samarbejde med kunder, leverandører og konkurrenter, åben innovation er en afgørende perspektiv. Programmet betaler også opmærksom på andre former for udvikling af nye virksomheder, herunder iværksætteri og nye venturing, dvs. hvordan etablerede virksomheder spin off lovende forretningsinitiativer.

Som en del af en industriel ingeniør skole vi fokusere på de operationelle processer for innovation og fremhæve evnen til at analysere og (gen) design innovationsprocesser for maksimal effektivitet. Dette fokus adskiller os fra andre skoler, der tilbyder innovationsprogrammer som Erasmus University. Desuden vil viden og færdigheder, du vil lære at gøre dig, som et individ, en vigtig faktor i styrkelsen enhver virksomheds innovationskapacitet.... [-]


MSc i Innovation Management

Leonard de Vinci Group
på universitet Fuldtid 12 måneder October 2019 Frankrig Paris

MSc i Innovation Management [+]

Generelle formål

MSc i Innovation Management

Du vil også studere de franske tech virksomheder for at gøre det muligt for dig at udføre benchmarks, der resulterer i operationelle løsninger. Du vil kunne implementere nye modeller for at muliggøre salg af innovative produkter. MSc træner eleverne til at kunne kaste de mest effektive og værdibesparende driftsprocedurer i et innovativt miljø.

Tværfaglige kurser i forbindelse med innovationsmiljøer

Denne kandidatuddannelse giver dig mulighed for at deltage i operationelle sager i forbindelse med virksomhedsledelse hold, følge strategiske beslutninger og team management metoder. Dette program er baseret på de eksisterende synergier mellem Pole Léonard de Vinci: ESILV (Engineering School) og IIM (web og digital skole).... [-]


Kandidatuddannelsen forretningsinnovation med iværksætteri og innovation management

Birkbeck, University of London
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år October 2019 Det Forenede Kongerige London + 1 mere

Denne ph.d.-grad i virksomhedernes innovation er designet til kandidater, der ønsker at udvikle en grundig forståelse for vigtigheden af ​​innovation for nytænkning ledelse, forretningsstrategi, virksomhedens aktiver, immaterielle rettigheder, institutioner, organisationer, virksomheder, iværksætteri og globalisering i en foranderlig verden. [+]

Den teknologiske udvikling og den digitale økonomi rejser nye økonomiske og ledelsesmæssige udfordringer for virksomheder og offentlige og private organisationer. Birkbeck er et center for ekspertise inden for forskning og inspirerende undervisning i innovation i virksomhederne.

Denne ph.d.-grad i virksomhedernes innovation er designet til kandidater, der ønsker at udvikle en grundig forståelse for vigtigheden af ​​innovation for nytænkning ledelse, forretningsstrategi, virksomhedens aktiver, immaterielle rettigheder, institutioner, organisationer, virksomheder, iværksætteri og globalisering i en foranderlig verden.

Programmet er også tilbydes med speciale i E-Business eller International Technology Management.... [-]


MSc i helsekost innovation management

Maastricht University, Campus Venlo
på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Holland Venlo

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre forbrugernes sundhed og sund kost adfærd. [+]

MSc i Health Food Innovation Management

&nbsp

Master in Health Food Innovation Management forbereder eleverne til at forstå processen med innovation i fødevare-og drikkevareindustrien, med særlig fokus på at forbedre forbrugernes sundhed og sund kost adfærd. Gennem en tværfaglig læring, vil de studerende være parat til at hjælpe med at overføre sundhedsvidenskabelige aspekter i lyd nyt produkt-og marketing koncepter.

Programmet vil blive tilbudt på Maastricht Universitet satellitten beliggenhed i Venlo, under ansvar af fakultetet for sundhed, medicin og Life Sciences.

Master in Health Food Innovation managemen t er en to-årig, fuld tid program undervises på engelsk.... [-]


Kandidatuddannelsen i Global Innovation Management

University of Turku
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Turku

Kandidatuddannelsen i global innovation management er designet til at bringe en videnskabelig tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international business, iværksætteri og innovation management. [+]

masters.utu.fi

Kandidatuddannelsen i Global Innovation Management

Innovative ledere til den fremtidige verden!

Kandidatuddannelsen i global innovation management er designet til at bringe en videnskabelig tankegang til ledelsesmæssige udfordringer på tværs af international business, iværksætteri og innovation management.

I kandidatuddannelsen vil du erhverve avanceret viden om innovationsledelsesrelaterede teorier og praksis og vil kunne udvikle og anvende rammer, som hjælper med at forstå, hvordan innovationer skabes, lanceres og styres i en international ramme. Du vil også lære, hvordan iværksætteraktiviteter er dannet, og hvad er de vigtigste strategier, som virksomheder bruger til at udvide.... [-]


MSc Strategisk Innovation Management

University of Sussex Business School
på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Brighton + 1 mere

Virksomheder, der nyskaber, vil overgå de der ikke - og denne kandidatuddannelse udstyrer dig med viden og færdigheder til at lede og styre innovation på operationelle og strategiske niveauer. [+]

Nøgleinformation Varighed: 1 års fuld tid,Startdato: September 2019Ansøg inden: 1. august (International), 1. september (UK / EU)

Virksomheder, der nyskaber, vil overgå de der ikke - og denne kandidatuddannelse udstyrer dig med viden og færdigheder til at lede og styre innovation på operationelle og strategiske niveauer.

Med fokus på nyprodukt og serviceudvikling i større organisationer, både i den private og offentlige sektor, udvikler du en integreret tilgang, der kombinerer markedsstyring, teknologiske og organisatoriske ændringer, samtidig med at man lærer at skabe værdi fra innovation.

Fuldtids- og deltidsstudie

Vælg at studere dette kursus på heltid eller deltid, så det passer til dit arbejde og familieliv. Moduler til fuldtidsuddannelsen er angivet nedenfor.... [-]


Kandidatuddannelsen i Global Management of Innovation and Technology

LUT University
på universitet Fuldtid 2 år August 2019 Finland Lappeenranta

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, lige fra start-ups til store multinationale virksomheder. [+]

Dagens globale erhvervsliv er på udkig efter talentfulde kandidater med en international tankegang og forståelse af forvaltningen af ​​innovationer og ny teknologi.

Multinationale virksomheder og nye innovative virksomheder rundt om i verden søger unge eksperter, der kan styre virksomheder i en global situation.

Innovationer og teknologi er til stede i alle aspekter af det moderne samfund. Dine studier vil fokusere på forskellige aspekter af teknologiske og innovative virksomheder, lige fra start-ups til store multinationale virksomheder.

Du vil blive udsat for koncepter, der er nødvendige for at være effektive ledere i en bred vifte af roller i virksomheden, lige fra marketing til produktudvikling, projektledelse eller menneskelige ressourcer.... [-]


MSc i økonomi og ledelse af innovation og teknologi

University Bocconi
på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Italien Milan

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, gennem hvilke innovative ideer udvikles og omdannes til markedsapplikationer. [+]

Denne kandidatuddannelse er designet til at give eleverne de analytiske kompetencer og problemløsningskompetencer til at forstå mekanismerne og at beherske de processer, gennem hvilke innovative ideer udvikles og omdannes til markedsapplikationer.

Studerende deltager i et udfordrende tværfagligt program, der blander strategiske, ledelsesmæssige, organisatoriske og økonomiske tiltag for at analysere innovation og teknologi, både på firma- og markedsniveau (herunder evaluering af juridiske konsekvenser).

Vi sigter mod at udvikle de analytiske færdigheder, der kræves for at forstå teknologiens dynamik inden for og på tværs af organisationer; beslutningsprocessen evner at omdanne teknologiske muligheder til nye ideer; og den problemløsende holdning til at gøre vellykkede innovationer ud af nye ideer.... [-]


Master of Science i Instructional Technology

Grand Canyon University
Online på universitet Fuldtid Deltid September 2019 USA Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 4 mere

Grand Canyon University's Master of Science i Instruktions Teknologi program er designet til at praktisere undervisere fagfolk, der har interesse i at blive en teknologispecialist eller coach eller pædagoger, der bestræber sig på at øge deres viden om teknologi i klasseværelset. [+]

Avanceret program til videreuddannelse

Udbudt af: College of Education

Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst.

[-]

Master of Science i Management Innovation og forandring

Hamdan Bin Mohammed Smart University
Online Fuldtid 8 semestre September 2019 Forenede Arabiske Emirater Dubai

Dette program fokuserer på moderne virksomhedsledelse strategier og sætte dem og holde dem på vejen til forandring. Programmet giver de studerende specialiseret viden og færdigheder om, hvordan man overvinde modstanden under forandringsprocessen og maksimere læring og fornyet tænker at forudsige konsekvenserne af forandringer og håndtere det. Lærende program forbereder og forbereder dem til at skabe en kultur af innovation og udvikling af innovationsstrategier og forandringsledelse, da den beskæftiger sig med det komplekse spørgsmål om forandringsledelse hjælp casestudier efter tilpasset, så den passer til den lokale kontekst og Alakulaima.ama du ønsker et overblik over de vigtigste enheder og valgfrie materialer Stdersonha i dette kursus, kan du se studieplan. [+]

Dette program fokuserer på moderne virksomhedsledelse strategier og sætte dem og holde dem på vejen til forandring. Programmet giver de studerende specialiseret viden og færdigheder om, hvordan man overvinde modstanden under forandringsprocessen og maksimere læring og fornyet tænker at forudsige konsekvenserne af forandringer og håndtere det. Lærende program forbereder og forbereder dem til at skabe en kultur af innovation og den udvikling af innovationsstrategier og forandringsledelse, da den beskæftiger sig med det komplekse spørgsmål om forandringsledelse hjælp casestudier efter tilpasset den lokale kontekst og Alakulaima.ama du ønsker et overblik over de vigtigste enheder og valgfrie materialer Stdersonha i dette kursus, du kan se HBMSU .ac.ae skole / ar / studie / postgraduate / master -of-science-innovation-og-change-management / plan "target =" _ blank "rel =" noreferrer noopener "> planen .... [-]


MSc i Cleantech Entrepreneurship

Cranfield University
på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Det Forenede Kongerige Cranfield

MSc i Cleantech Entrepreneurship kombinerer Cranfields styrker inden for miljøvidenskab, teknik og iværksætteri for at udstyre fremtidige ledere i Cleantech-sektoren med viden og færdigheder til at udvikle og kommercialisere teknologier, når en mulighed er blevet identificeret. [+]

I dagens leanøkonomiske klima præsenterer alternative energistrategier og rene teknologier (Cleantech) unikke udfordringer for teknologisk kommercialisering. Cleantech vil spille en afgørende rolle i udviklingen af ​​succesfulde lavkoolsøkonomier verden over, og det har brug for uddannet personale til at opnå dette.

Cleantech refererer til enhver proces, produkt eller tjeneste, der reducerer negative miljøbelastninger gennem væsentlige energieffektivitetsforbedringer, bæredygtig ressourceanvendelse eller miljøbeskyttelsesaktiviteter og omfatter en bred vifte af teknologi vedrørende genanvendelse, vedvarende energi, energieffektivitet, gråvand, etc.

MSc i Cleantech Entrepreneurship kombinerer Cranfields styrker inden for miljøvidenskab, teknik og iværksætteri for at udstyre fremtidige ledere i Cleantech-sektoren med viden og færdigheder til at udvikle og kommercialisere teknologier, når en mulighed er blevet identificeret.... [-]