Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Albanien Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi i Albanien - Teknologi-uddannelser i Albanien Teknologi

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Selvom teknologien kan virke som en moderne udvikling, har mennesker været ved hjælp af teknologi, da de begyndte at konvertere naturressourcer i værktøjer. For eksempel kunne forståelsen af ​​brand og dens anvendelse i forhistoriske madlavning betragtes som en facet af teknologi.

Dette land er et andet hjem for kvalitet videregående uddannelse uddannelse fra flere universiteter startende fra universitetet i Albanien. Landet har også vedtaget love, der sikrer, at alle universiteter er udstyret med læring faciliteter som bibliotek blandt andre.

Teknologi i Albanien - Tag din MSc i Albanien. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

2 Resultater i Teknologi, Albanien

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Canadian Institute of Technology

Master of Science i Software Engineering (MSE) program forbereder de studerende til at blive Software Engineering ledere, og tage fat på globale behov for fagfolk, der gæ ... [+]

Master of Science i Software Engineering (MSE) program forbereder de studerende til at blive Software Engineering ledere, og tage fat på globale behov for fagfolk, der gælder datalogi, teknik og matematiske principper til at designe, udvikle og test software. Kernen i programmet er fokuseret på at opbygge et fundament af kritisk tænkning, som at vurdere professionelt.

Dette program bygger disse tænkning gennem en solid forståelse af teoretiske metoder, principper og værktøjer og en undersøgelse af grundlæggende softwareudvikling problemstillinger og processer. Emnerne omfatter krav engineering, projektledelse, kvalitetssikring, og database management systemer. Fakultet med både akademiske og industri baggrunde giver også praktisk perspektiv. Virkelige verdens problemer og muligheder med software intensive systemer er udforsket, og metoder til at vurdere, vedtage og drage fordel af nye teknologier er lært. Studerende på Master of Science i Software Engineering program vil også arbejde tæt sammen med kolleger software fagfolk, færdiggøre gældende klasse opgaver inden teams. Arbejdsrelationer udviklet vil være en væsentlig ressource i hele ens karriere.... [-]

Albanien Tirana
September 2019
Fuldtid
2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
University of New York - Tirana (UNYT)

Formålet med dette kandidatuddannelse er at udstyre de studerende med avanceret viden i specialiserede emner i Computer Science and Engineering. ... [+]

Den M. Sc. i datalogi udbydes af University of New York Tirana i samarbejde med University of Greenwich, fortsætter vores vision om at levere amerikanske og europæiske kvalitets-programmer til vores studerende. Programmet har til hensigt at udstyre de studerende med avanceret viden om kerneområder for datalogi, samt giver mulighed for forskellige valgfrie specialisering kurser. Efter endt undervist komponent, er de studerende også bedt om at fortsætte et individuelt projekt og producere en afhandling.

Hvem bør gælde • Har du netop afsluttet din bachelor, og du vil fortsætte dine studier videre? Hvis du for nylig afsluttet din første grad i Computer Science og er begejstrede for at fremme dine studier på en kandidatuddannelse niveau, dette program giver bredden i de traditionelle områder for Datalogi samt dybden i form af de enkelte forskningsprojekter og projekter. Studerende, der ønsker at ph.d.-studier vil finde dette program en smidig indførelse i en verden af ​​akademisk forskning. ... [-]

Albanien Tirana
September 2019
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk