Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Finland Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi i Finland - Teknologi-uddannelser i Finland Teknologi

Kandidatuddannelser giver den samme titel for graden - Master. Postgraduate studier såsom Masters of Science forkortes MSc. Master of Science i Management-program eller Master of Science i Management uddannelse, er postgraduate programmer i fælles ledelse. Det betyder, at de studerende får en akademisk uddannelse med dybde refleksion og abstraktion. Masters normalt kan klassificeres som Master of Science (MSc), eller den populære Master of Arts (MA). Master of Science (MSc) normalt gives for en vellykket opnå postgraduate programmer med videnskab eller teknisk konvergens.

Selvom teknologien kan virke som en moderne udvikling, har mennesker været ved hjælp af teknologi, da de begyndte at konvertere naturressourcer i værktøjer. For eksempel kunne forståelsen af ​​brand og dens anvendelse i forhistoriske madlavning betragtes som en facet af teknologi.

Højere niveau lærde i Finland nemt få adgang til videregående uddannelser på praktisk orienteret polytekniske eller universiteter. Den finske kultur er let at lære, da regeringen har sat et ministerium, der er ansvarlig for at styrke kulturelle, ungdomspolitik, sport og internationalt samarbejde.

Teknologi i Finland - Tag din MSc i Finland. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Other options within this field of study:

39 Results in Teknologi, Finland

ITMO University, St. Petersburg

Programmet giver up-to-date viden, færdigheder og evner, der kræves i den energi, ressourcer og energi management områder med brug af moderne teknologi og undervisningsme ... [+]

Informationsteknologi i Brændstof og Energi Complex Enterprise

Målsætning af programmet: Programmet giver up-to-date viden, færdigheder og evner, der kræves i den energi, ressourcer og energi management områder med brug af moderne teknologi og undervisningsmetoder.

Sprog: Engelsk

Programmet er fokuseret: om ansøgere med en relevant bacheloruddannelse, taler flydende engelsk og planlægger en fremtidig karriere i højteknologiske internationale virksomheder, både i Rusland og i udlandet.

Resultater:

De studerende, der har gennemført dette kursus vil have et tilstrækkeligt kendskab til følgende (i almindelighed):

kendskab til grundlæggende principper for systemernes drift og tilhørende processer, herunder automatisering; kendskab til algoritmer og programmer til beregning af teknologiske processer; evne til at analysere problemer i informationsteknologi i brændstof og energi komplekse; evne til at analysere problemer i brændstof og energi komplekse, at udarbejde forskningsprogrammer, til at vælge og anvende passende teoretiske og eksperimentelle metoder til at implementere resultaterne i praksis; evne til at anvende sensorer, elektroniske apparater, mikrocontrollere og dens programmering; evne til at udvikle nye processer og udstyr og til at ajourføre de eksisterende; evne til at tilegne sig ny viden på området for erhvervsmæssig virksomhed. ... [-]
Finland Jyväskylä
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITMO University, St. Petersburg

Det primære mål med dette program er at uddanne forskere og specialister, der vil have evner og færdigheder til at udføre videnskabelig forskning og projektering i forske ... [+]

Supercomputer teknologier i tværfaglig forskning

Målsætning af programmet: Det primære mål med dette program er at uddanne forskere og specialister, der vil have evner og færdigheder til at udføre videnskabelig forskning og projektering i forskellige områder af computervidenskab, herunder HPC teknologier til beslutningsstøttesystemer, cloud computing og cloud eScience infrastrukturer, computer multi-skala simulering af komplekse systemer og processer.

Sprog: Engelsk

Programmet er fokuseret: om ansøgere med en relevant bacheloruddannelse, taler flydende engelsk og planlægger en fremtidig karriere i højteknologiske internationale virksomheder, både i Rusland og i udlandet.... [-]

Finland Jyväskylä
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ITMO University, St. Petersburg

Programmet giver up-to-date viden, færdigheder og kvalifikationer, der kræves i software engineering og service design ved hjælp af moderne teknologier og effektive under ... [+]

Software Engineering og servicedesign

Målsætning af programmet: Programmet giver up-to-date viden, færdigheder og kvalifikationer, der kræves i software engineering og service design ved hjælp af moderne teknologier og effektive undervisningsmetoder.

Sprog: Engelsk Programmet er fokuseret: om ansøgere med en relevant bacheloruddannelse, taler flydende engelsk og planlægger en fremtidig karriere i højteknologiske internationale virksomheder, både i Rusland og i udlandet.

HVORFOR MASTER IN softwareudvikling og servicedesign PÅ ITMO universitet? Master programmet "Software engineering og service design" er fuldt leveret på engelsk. Verdensklasse professorer fra ITMO University og University of Jyväskylä, Finland. Unikke muligheder for international mobilitet. Mulig semester i udlandet med akademiske partnere ITMO University. Dobbelt grad muligheder med University of Jyväskylä, Finland. Bred vifte af valgfrie kurser til opbygning individuelt spor baseret på personlige interesser. En unik blanding af teoretisk viden og den virkelige verden erfaring for en succesfuld karriere i forbruger-og industriel software engineering og servicedesign. ... [-]
Finland Jyväskylä
September 2019
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
University of Oulu

... [+]

computer engineering

Anvendt Computing

Kunstig intelligens

Forsker System Designer Projektleder [-]
Finland Oulu
August 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til ga ... [+]

Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til gavn for mennesker.

Studiemål

Fremskridt inden for hardware, maskinlæring, robotik, software engineering og netværk har åbnet bemærkelsesværdige nye muligheder inden for informationsteknologi. Studier i Human-Computer Interaction (HCI) forbereder fremtidige eksperter og ledere, der bruger avancerede metoder til at designe og udvikle informationsteknologi til gavn for mennesker.

Programmet nærmer sig human-computer interaktion fra synspunkter inden for ingeniørvidenskab, datalogi og anvendt videnskab. Studerende vil lære en række magtfulde ingeniør- og datalogiske metoder til systematisk at udfordre udfordringer i interaktive teknologier, såsom i konceptopbygning, brugergrænsefladedesign, maskinunderretning, mekanisk og elektrisk design og dataanalyse. De lærer nødvendige menneskelige og sociale faktorer og hvordan man integrerer dem i problemløsning og modeller. Studerende vil også blive fortrolig med praktiske tværfaglige udviklings- og designprocesser og få tekniske færdigheder til at eksperimentere og prototype innovative interaktioner. Programmet udvikler også metakognitive færdigheder til at drive visioner af interaktiv teknologi, kritisk evaluere forskellige tilgang til interaktion og at udvikle kompetencer yderligere ved at følge avanceret forskningslitteratur.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel med at integrere design og teknologi med global ... [+]

Kandidatuddannelsen i International Design Business Management hjælper dig med at blive en fremtidig kreativ professionel med at integrere design og teknologi med global forretningsudvikling gennem tværfaglig samarbejde og virkelige udfordringer fra vores berømte industripartnere.

Studiemål

Det tværfaglige program for International Design Business Management (IDBM) skaber førere af forandring og innovation for at lede initiativer og påtage sig nye forretningsaktiviteter inden for globale miljøer.

Programmet omfatter bredt design som en metode, tankegang og konkurrencefordel ved at fokusere på produkt-, service- og forretningsdesign, teknologi og innovationsstyring.

... [-]
Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Bygningsteknologi tilbyder omfattende faglig og faglig uddannelse i en række discipliner inden for civil- og bygningsingeniør. ... [+]

Kandidatuddannelsen i Bygningsteknologi tilbyder omfattende faglig og faglig uddannelse i en række discipliner inden for civil- og bygningsingeniør.

Civilingeniører spiller en central rolle i skabelsen af ​​sikre og sunde byggemiljøer. Kombinering af de globale behov for energieffektivitet og bæredygtighed med karakteristika for et godt levende miljø kræver teoretisk forståelse, faglige færdigheder og et bredt perspektiv.

Kandidatuddannelsen i byggeteknologi beskæftiger sig med design, konstruktion, brug og vedligeholdelse af anlægsbygninger, såsom bygninger og broer. Med sine fire hovedemner - strukturteknik, byggevirksomhed, byggeledelse og mineralbaserede materialer - tilbyder programmet viden og færdigheder til fremtidige karriere inden for industri, forskning, uddannelse eller statslige organer. Baseret på dine individuelle valg kan du specialisere dig inden for emner som indendørs luftkvalitet, reparation og vedligeholdelse, brandsikkerhedsteknologi, energieffektivitet og bygningstjenester.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, e ... [+]

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og designmetoder, og møde strålende mennesker med hvem at bygge fremtiden.

Studiemål

Spildesign og produktion er en tværfaglig hovedgruppe, der tæt integrerer elever fra forskellige baggrunde. Studerende af programmet får til at skabe og analysere spil, eksperimentere med nye teknologier og designmetoder, og møde strålende mennesker med hvem at bygge fremtiden. Udover en dyb forståelse af spil vil kandidater have en portefølje af færdige projekter, som hjælper med at komme ind i spilbranchen. Underviseren omfatter både spilindustriens fagfolk og spillelærere.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) er et toårigt Erasmus Mundus dobbeltgrads program, der giver eleverne en bred forståelse af de nyeste og fremt ... [+]

Kandidatuddannelsen i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) er et toårigt Erasmus Mundus dobbeltgrads program, der giver eleverne en bred forståelse af de nyeste og fremtidige teknologier til sikre cloud og mobile computing systemer.

Studiemål

Masterprogrammet i sikkerhed og cloud computing (SECCLO) fokuserer på to specifikke aspekter af moderne computersystemer: cloud computing , som i vid udstrækning betyder højt distribueret og skalerbar beregning og datalagring i datacentre samt fysisk tilgængelige enheder og informationer sikkerhed , hvilket betyder beskyttelse af beregning, kommunikation og data fra uautoriseret adgang. Mens cloud computing er et yderst teknisk område, der direkte muliggør implementeringen af ​​moderne ikt-tjenester, er informationssikkerhed et tværgående krav, der omfatter både tekniske og ikke-tekniske problemer.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Maskinindlæring er et af de stærke punkter i Aalto University . Denne solide uddannelse i moderne databehandlingsdataanalyse giver dig gode muligheder for karriere i fors ... [+]

Studiemål

Maskinindlæring er et af de stærke punkter i Aalto University . Denne solide uddannelse i moderne databehandlingsdataanalyse giver dig gode muligheder for karriere i forskningsinstitutioner eller i den private sektor i de hurtigt udviklede områder inden for maskinindlæring, datalogi og kunstig intelligens.

Metoderne til maskinindlæring og dataudvinding er anvendelige og nødvendige på en lang række områder lige fra procesindustrien til datalogi. Nylige spydspidsområder omfatter

bioinformatik,computational astrofysik, biologi og medicin,interaktive teknologier,information hentning,informations visualisering,neuroinformatik, ogsocialnetværk analyse.

Hovedrollen i maskinlæring, datalogi og kunstig intelligens (Macadamia) dækker en bred vifte af emner i moderne beregningsdataanalyse og modelleringsmetoder.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kommunikationsteknologi, som er en af ​​de store kandidater under kandidatuddannelsen i computer-, kommunikations- og informationsvidenskab, giver en solid forståelse af ... [+]

Studiemål

Som et resultat af den digitale revolution, der radikalt omdanner verden, er der et konstant behov for velafrundede kommunikationsingeniører med stor viden om de grundlæggende teknologier, dybdegående programmeringsevner og en solid forståelse af forretningsdynamikken.

Kommunikationsteknologi, som er en af ​​de store kandidater under kandidatuddannelsen i computer-, kommunikations- og informationsvidenskab, giver en solid forståelse af internetteknologier, trådløse kommunikations- og kommunikationsøkosystemer - set ud fra begreber, teknologier og metoder. Desuden kan du i løbet af dine kommunikationsingeniørstudier øge din viden til f.eks. Mobilkommunikation, industrielt internet, cybersikkerhed, maskinlæringsapplikationer inden for kommunikationsteknologi og informationsteori.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Computing er en af ​​teknologierne, der omhyggeligt omdanner vores fremtid, med software, der gennemsyrer alle områder af menneskelig aktivitet: industri, handel, sundhed ... [+]

Studiemål

Computing er en af ​​teknologierne, der omhyggeligt omdanner vores fremtid, med software, der gennemsyrer alle områder af menneskelig aktivitet: industri, handel, sundhedspleje, medier og endda kunst. Forstyrrende computerteknologier, såsom kunstig intelligens, store data, blokke, cloud computing og internettet fører til revolutionerende innovationer og skubber grænserne for beregning giver anledning til fascinerende videnskabelige udfordringer. Undervisningen i Computer, Kommunikation og Informationsvidenskab - Computer Science-programmet bygger på en solid metodologisk basis, og computervidenskabsstuderende erhverver typisk fremragende programmeringsfærdigheder. Udover computervidenskabsstudier anbefales det at inkludere studier fra andre felter som enten valgfag eller et mindre fag. Kernekurserne i programmet giver eleverne et stærkt fundament i algoritmer, computergrafik, maskinindlæring, operativsystemer, sikkerhed, brugergrænseflader, udvikling af websoftware mv.... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler inden for trådløs teknologi, rumteknologi eller nanoteknolog ... [+]

Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler inden for trådløs teknologi, rumteknologi eller nanoteknologi.

Studiemål

Elektronik og nanoteknologi gør det muligt for mange nye ting i vores verden: livet bliver trådløst med et stigende antal mobile enheder omkring os, rumteknologi er skyrocketing i form af små satellitter, og nanoteknologi muliggør store gennembrud på mange områder, såsom solenergi høst . Gennem kandidatuddannelsen i elektronik og nanoteknologi kan du blive en fremtidig trailblazer og spilveksler på et af disse felter.

Programmet giver dig grundlæggende viden inden for et af følgende områder:... [-]

Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Automatisering og Elektroteknologi er et bredt tværfagligt program, der giver kandidater med evnen til at arbejde inden for og mellem en bred vifte ... [+]

Studiemål

Kandidatuddannelsen i Automatisering og Elektroteknologi er et bredt tværfagligt program, der giver kandidater med evnen til at arbejde inden for og mellem en bred vifte af områder - lige fra traditionelle elektroteknologi og energisektorer til biomedicinsk, kontrolsystemer og robotik. Ud fra omfattende forskning inden for matematiske og naturvidenskabelige fag er læseplanen fleksibel og giver hver elev mulighed for at studere en unik kombination af kurser, der passer til egne interesser.

De vigtigste temaer i programmet er

vedvarende energi og bæredygtighed, fx energieffektivitet og intelligente transportsystemerdistribuerede og netværkssystemer, fx smart grid, smart leve miljø, sikkerhed og sikkerhed i distribuerede / netværk systemersensing og opfattelse af miljøet, fx mikrosensorer, maskinens opfattelseOvergang fra automatisering til autonomipersonlig sundhedspleje... [-]
Finland Espoo
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Aalto University

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, stud ... [+]

Kandidatuddannelsen i Entrepreneurship and Innovation Management (EIM) giver dig enestående indsigt og en unik udfordringsbaseret læringserfaring i det mest levende, studentledede iværksætterkreds i Europa.

Er du interesseret i at starte og udvikle nye virksomheder?Motiveret til at opfinde og designe nye produkter og tjenester?Nysgerrig om, hvordan iværksætterteorier kan anvendes til løsning af virkelige udfordringer?Lidenskabelig om at forfølge dristige ideer, der kan gøre verden til et bedre sted?

Iværksætteri og innovation er vigtige motorer til vækst for vores samfund. De spiller en central rolle i at skabe økonomisk, social og økologisk værdi. At studere i vores EIM-program vil give dig den tankegang og færdigheder, der er nødvendige for at generere nye (forretningsmæssige) ideer og gøre dem til handlinger, der kan gøre en forskel i dit liv og i andres liv.... [-]

Finland Helsinki
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk