Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Mellemamerika og Caribien Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi Mellemamerika og Caribien - Teknologi-programmer Teknologi Mellemamerika og Caribien

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

Teknologi er bredt defineret som en samling af processer, der anvendes til at skabe varer eller tjenesteydelser. Teknologi henviser derfor til kundskab om sådanne processer, eller de processer, selv, som ofte indlejret i maskiner eller apparater.

Med hensyn til de pædagogiske organisationer i Mellemamerika, er de bedre. Mange amerikanske colleges og universiteter løber udenlandske klasser i Mellemamerika og Caribien, og de er konsekvent blandt de mest populære. Og selv om fuld tid læring ved amerikanerne ikke har traditionelt været indlagt, er det bestemt vinder i denne henseende.

Teknologi Mellemamerika og Caribien - Tag din Teknologi Mellemamerika og Caribien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Teknologi, Mellemamerika og Caribien

University of Puerto Rico - Río Piedras

Den faglige skole på området, der udbydes af kandidatuddannelsen i informationsvidenskab ved University of Puerto Rico udmærker sig af faglærte fagfolk, der stemmer overe ... [+]

Den faglige skole på området, der udbydes af kandidatuddannelsen i informationsvidenskab ved University of Puerto Rico udmærker sig af faglærte fagfolk, der stemmer overens med de nye tendenser inden for information og samfundets krav. Programmet er akkrediteret af American Library Association. Studieordningen har 36 studiepoeng, som omfatter et fælles kuffert for:

to fokusområder: en i biblioteksvidenskab og informationsvidenskab og den anden i vidensstyring;tre tværgående tilgange: evidensbaseret praksis og problembaseret læring; og udforskning af nye informations- og kommunikationsteknologier;en komponent, der er identificeret som "Capstone" (Seminar om integration af viden og kompetencer) under ledelse af en eller flere læger; og,udviklingen af ​​en elektronisk professionel portefølje.... [-]
Puerto Rico San Juan
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk