Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Peru Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi i Peru - Teknologi-uddannelser i Peru Teknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Teknologi er bredt defineret som en samling af processer, der anvendes til at skabe varer eller tjenesteydelser. Teknologi henviser derfor til kundskab om sådanne processer, eller de processer, selv, som ofte indlejret i maskiner eller apparater.

Peru er et godt og billigt sted at gå i gang med spansk kurser (når du er der), især i hovedstaden, Lima. Peru er den tredje største land i Sydamerika med et mangfoldigt klima har forskellige levesteder som kysten, jungle og højland. Højest rangerende universitet er Pontificia Universidad Católica del Perú i Lima.

Teknologi i Peru - Tag din MSc i Peru. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde:

1 Resultater i Teknologi, Peru

Andre muligheder inden for dette studieområde:
Neumann

Den MSc i Management of Information Technology er struktureret til at give deltagerne færdigheder i tre discipliner af stor betydning for moderne organisationer, fokusere ... [+]

Dual Degree Spanish School of Business ITAE

Den MSc i Management of Information Technology er struktureret til at give deltagerne færdigheder i tre discipliner af stor betydning for moderne organisationer, fokuserer primært på informationssystemer, design, udvikling og kontrol, så du middelværdier selskaber, konkurrencefordele og høj differentiering fra konkurrence; På den anden side, kandidater fra mestrene er eksperter i brugen af ​​teknologi, som skal bidrage til at forbedre de processer i virksomheden, i et forsøg på at forbedre service til interne og eksterne kunder, og reducere omkostningerne og gange; endelig for det tredje, det udvikler færdigheder til at generere en e-handelsplatform, som virksomheden tættere på kunderne og give dem mulighed for at vælge, mødes og beslutte for de ydelser eller produkter af organisationen.... [-]

Peru Tacna
March 2020
Deltid
20 måneder
på universitet
Læs mere på dansk