Filter
Naturvidenskabelige kandidater
Taiwan Studietype: alle Hastighed: alle

Teknologi i Taiwan - Teknologi-uddannelser i Taiwan Teknologi

MSc, eller Master of Science, er en internationalt anerkendt akademisk grad, der angiver færdigheder og viden om et givet emne eller område. De fleste MSc programmer tager omkring fire år til at afslutte, hvorefter nogle deltage i arbejdsstyrken, mens andre fortsætter i klasseværelset. 

En af de største aspekter af teknologi er, at når det er indlejret i maskiner og apparater, det meste af tiden den enkelte betjener maskinen eller enhed behøver ikke at forstå detaljerne i, hvordan teknologien virker. For eksempel er der nogen hjælp af en computer ikke brug for at forstå mekanikken i harddisken til gavn af at bruge det.

Taiwan, officielt Republikken Kina, er en stat i Østasien og den første konstitutionelle republik i Asien. Taiwan har flere gode universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med udenlandske universiteter, og disse er en god måde at opleve livet i Taiwan.

Teknologi i Taiwan - Tag din MSc i Taiwan. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Teknologi, Taiwan

National Central University

Master of Science Program i Remote Sensing Videnskab og Teknologi udbydes på Center for Space og Remote Sensing Research (CSRSR) af Nationale Centrale Universitet er det ... [+]

Master of Science Program i Remote Sensing Videnskab og Teknologi udbydes på Center for Space og Remote Sensing Research (CSRSR) af Nationale Centrale Universitet er det eneste af sin art i Taiwan, unikt designet til uddannelse og forskning formuleret i to grupper: Remote Sensing (RS) Gruppe og geoinformatik (Geoinfo) Group. Remote Sensing Koncernen fokuserer på de grundlæggende elementer i telemåling videnskab og applikationsudvikling, herunder aktive og passive telemåling dataopsamling, bearbejdning og analyse. Den Geoinformatik Koncernen dækker 3S: telemåling, geografiske informationssystemer, og globale satellitnavigationssystemer; herunder køb, forarbejdning, og analyse af geo-information og deres integrerede applikationer.... [-]

Taiwan Hsinchu
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk