Teknologi i Ukraine - Teknologi-uddannelser i Ukraine Teknologi

Teknologi i Ukraine - Teknologi-uddannelser i Ukraine Teknologi

Teknologi

Master of Science eller MSc, er en akademisk grad tildeles dem, der reelt fuldføre omkring fire års intensivt undersøgelse om et givent emne. Mange MSc kurser tilbyder en kombination af klasseundervisning og forskningsbaseret pensum.

Teknologi er bredt defineret som en samling af processer, der anvendes til at skabe varer eller tjenesteydelser. Teknologi henviser derfor til kundskab om sådanne processer, eller de processer, selv, som ofte indlejret i maskiner eller apparater.

Ukrainsk historie er lang og stolt, med oprettelsen af ​​Kievan Rus som den mest magtfulde stat i middelalderens Europa. Hovedstaden Kiev er en af ​​de ældste byer i Østeuropa. Videregående uddannelse i Ukraine er enten staten finansieret eller privat. De fleste universiteter i Ukraine giver almene boliger for out-of-by studerende. Der er en masse af udenlandske studerende i ukrainske universiteter.

Teknologi i Ukraine - Tag din MSc i Ukraine. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere

Dual Master Degree med University of Koblenz-Landau (Tyskland)

Ukrainian-American Concordia University
på universitet Fuldtid September 2019 Ukraine Kyiv

Vores kandidatuddannere har nu mulighed for at tilmelde sig det helt nye Cooperative Master's Degree Program, der er udviklet sammen med State University of Koblenz-Landau (Tyskland). [+]

Dual Master's Degree med State University of Koblenz-Landau (Tyskland)

Vores kandidatuddannere har nu mulighed for at tilmelde sig det helt nye Cooperative Master's Degree Program, der er udviklet sammen med State University of Koblenz-Landau (Tyskland).

Programmet, der tilbydes af den Ukrainian-American Concordia University (ConcordiaUA) sammen med University of Koblenz-Landau kombinerer følgende:

Master Of International Management MBA - fra ConcordiaUA;Master of Science i informationsstyring med en major i iværksætterkultur, teknologi og innovationsledelse (ETI-M) - fra universitetet i Koblenz-Landau.

Programmet giver eleverne mulighed for at studere i et internationalt miljø, få viden og færdigheder fra begge partneruniversiteter baseret på det fælles koncept af komplementære læseplaner. Eleverne vil for eksempel studere første fase på ConcordiaUA, så de vil deltage i online moduler som led i det generelle blandede læringskoncept for de store ETI-M, der leveres via fjernundervisning fra universitetet i Koblenz-Landau i anden fase. Efter afslutningen vil vellykkede studerende muligvis opnå kandidatgrader fra ConcordiaUA i Ukraine og Koblenz-Landau i Tyskland.... [-]