$close

Filtre

Se resultater

Tekstildesign-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad, der kommer efter en Bachelor of Science. Denne grad tager normalt et gennemsnit på cirka to år at afslutte; Men med længere eller kortere tidsplaner kan det tage en anden tid. Hvad er en MSc i tekstildesign? De studerende, der kvalificerer sig til at deltage i en MSc i Textile Design-programmet, vælger ofte vævning, udskrivning eller strikning som d… Læs mere

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad, der kommer efter en Bachelor of Science. Denne grad tager normalt et gennemsnit på cirka to år at afslutte; Men med længere eller kortere tidsplaner kan det tage en anden tid.

Hvad er en MSc i tekstildesign? De studerende, der kvalificerer sig til at deltage i en MSc i Textile Design-programmet, vælger ofte vævning, udskrivning eller strikning som deres koncentrationsområde. De fleste studieplaner styres af teknologien. Fra digital trykning, dobbyvæve og computerbaserede strikemaskiner er eleverne typisk i stand til at udvikle færdigheder, som de senere kan danne sig i en karriere. Fagfolk på området kan ofte være der for at lede eleverne, for at hjælpe dem med at udvikle de rette teknikker til at lave en karriere efter kandidatskolen.

Studerende, der tjener denne grad, kan være velorganiserede, arbejde godt sammen med andre og kan ofte udnytte nogle af de mere avancerede tekstildesignteknologier. Disse færdigheder kan være meget omsættelige og kan føre til stabilt arbejde efter eksamen.

Deltagelsespriserne har tendens til at svinge gennem årene. Der kan ikke være en fast pris, så eleverne skal undersøge, hvor meget de skal betale på deres valgskole.

Studerende kan finde mange konkurrencedygtige karriere, når de har en MSc i tekstil design. For dem, der finder arbejde som tekstil designer, er det vigtigt at have tillid og være sikker på din skillset. Typisk kan kandidater finde job som tekstiltekniker, farvetekniker, indretningsarkitekt eller mode designer. Studerende kan trives i virksomheder, hvor de er i stand til at anvende computeriseret væv eller strikning færdigheder.

Mange universiteter tilbyder denne grad som en del af deres læseplan. Derudover kan der være online-klasser til rådighed for dem, der måske har svært ved at gøre det til en campus. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
Thomas Jefferson University
Philadelphia, USA

I Master of Science i Textile Design programmet undervises eleverne af aktive medlemmer af tekstil design feltet: kunstnere, design direktører, forfattere og forskere. Besøgen ... +

I Master of Science i Textile Design programmet undervises eleverne af aktive medlemmer af tekstil design feltet: kunstnere, design direktører, forfattere og forskere. Besøgende kunstnere og gæsteforelæsere udvider den pædagogiske erfaring og bringer virkelige applikationer til klasseværelset oplevelsen. -
MSc
Fuldtid
Deltid
4 - 5 semestre
Engelsk
på universitet