close

Filtre

Se resultater

Transportteknologi i Danmark - Transportteknologi-uddannelser i Danmark Transportteknologi

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.MSc i Transport Engineering er et postgraduate program tilbud til ingeniørstuderende. Dette er almindeligvis forbundet til Anlægsarbejder uddannelsen med en omfattende… Læs mere

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

MSc i Transport Engineering er et postgraduate program tilbud til ingeniørstuderende. Dette er almindeligvis forbundet til Anlægsarbejder uddannelsen med en omfattende fokus på transport forskning og undersøgelser.

Danmark, officielt Kongeriget Danmark, er en suveræn stat i Nordeuropa, som ligger sydvest for Sverige, Sydnorge, og grænser mod syd af Tyskland.

Transportteknologi i Danmark - Tag din MSc i Danmark. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Technical University of Denmark
Lyngby, Danmark

MSc Eng i transport og logistik giver dig kvalifikationer til at designe, analysere, forbedre og styre fremtidens transport- og logistiksystemer og teknologier.

MSc Eng i transport og logistik giver dig kvalifikationer til at designe, analysere, forbedre og styre fremtidens transport- og logistiksystemer og teknologier. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her