close

Filtre

Se resultater

Udviklingsplanlægning-programmer, Søg efter den bedste MSc-programmer her! - MSc

Kom en Master of Science er en glimrende måde at tage dine studier til et professionelt niveau. Efter endt bacheloruddannelse skal seriøse studerende overveje at fortsætte deres uddannelse for virkelig at få et forspring på området. Dette øger deres beskæftigelsesegnethed og deres senere muligheder for at få forfremmelser. Hvad er en MSc i udviklingsplanlægning og hvordan er denne grad… Læs mere

Kom en Master of Science er en glimrende måde at tage dine studier til et professionelt niveau. Efter endt bacheloruddannelse skal seriøse studerende overveje at fortsætte deres uddannelse for virkelig at få et forspring på området. Dette øger deres beskæftigelsesegnethed og deres senere muligheder for at få forfremmelser.

Hvad er en MSc i udviklingsplanlægning og hvordan er denne grad unik? Der er mange kategorier, der falder ind under dette fokus. Den mest almindelige er udviklingen af ​​landdistrikterne, men det kan også omfatte planlægning virksomhedsledelse, landbrugs- eller byggeri. Væsentlige, som har specialiseret sig i dette område balancer rumlige teknik og ledelse. Dette arbejde er med til at berige den levende tilstand for millioner af indbyggere.

At studere udviklingsplanlægning er meget gavnligt på grund af hvordan ekspansiv feltet er. Der er aspekter af samfundsvidenskab, business, arkitektur og videnskab.Derudover er kritisk tænkning og ledelsesmæssige færdigheder højt prioriteret, så du kan få en bred vifte af færdigheder til at støtte dig i din fremtidige karriere.

De programmer, der kan hjælpe dig med at tjene en grad på dette område varierer i pris meget. Dit valg af universitet, program, online eller offline klasser, og selv det land, du studerer i alle vil ændre den økonomiske investering, der er forbundet med at tjene din mester 's. Sørg for at tage tid til forskning dine muligheder inden du tilmelder dig.

Mens karriere fokus for en Master i Development Planlægning er forholdsvis smal, de forskellige muligheder er enorme. Du kan forvente at få et job som planlægger eller arrangør, men det er muligt at være ansat af statslige eller ikke-statslige organisationer. Når leder efter et job, kan du hjælpe med at udvikle lokalsamfundene, individuelle projekter for virksomheder, eller endda hele regioner. Ud over dette arbejde, er det også muligt at specialisere som konsulent eller evaluator.

Hvis du ønsker at gøre en karriere ud af planlægning udvikling bør du begynde at forske din videregående uddannelse på dette område med det samme. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Belfast, Det Forenede Kongerige

Studie for dine master i planlægning og udvikling fra School of Natural and Built Environment ved Queen's University, Belfast og engagere sig i en grad, der er fuldt akkredite ... +

Studie for dine master i planlægning og udvikling fra School of Natural and Built Environment ved Queen's University, Belfast og engagere sig i en grad, der er fuldt akkrediteret af Royal Town Planning Institute (RTPI) og Royal Institute of Chartered Surveyors ( RICS) og er designet til at uddanne dig i en bred vifte af discipliner. -
MSc
Fuldtid
Deltid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her