MASTERSTUDIES

Videnskabsstudier i New Zealand - Videnskabsstudier-uddannelser i New Zealand Videnskabsstudier

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Videnskabsstudier undersøger sociale, historiske og filosofiske spørgsmål ved hjælp af observation og eksperimentering. Studerende på dette område har mulighed for at lære forskellige metoder, og så kan de ofte vælge et emne, som skal udføre forskning.

New Zealand er et land med fantastisk og mangfoldigt naturlige skønhed. Kiwi er ikke kun en af ​​de nationale symboler - de andre er sølv bregne blade og Koru - men også navnet newzealænderne normalt kalder sig selv. Oversøiske studerende bliver nødt til at betale fuld studieafgift og deres egne leveomkostninger mens han studerede på en New Zealand institution.

Videnskabsstudier i New Zealand - Tag din MSc i New Zealand. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Videnskabsstudier, New Zealand Filter

Master of Science

Victoria University of Wellington
MSc
06 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
01 May 2020
Engelsk
på universitet

Få en grad, der anerkendes over hele verden og bidrage til viden inden for dit felt. En cand.scient. Vil udvikle dine tekniske, laboratorie og akademiske skrivefærdigheder for ...

Læs mere

Master of Science

The University of Waikato
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​forskning ...

Læs mere