MASTERSTUDIES

Videnskabsstudier Oceanien - Videnskabsstudier-programmer Videnskabsstudier Oceanien

Msc står for Master of Science. Det er en postgraduate pædagogisk mester 's grad gives af universiteterne i en lang række nationer. Graden er typisk undersøgt for i videnskaberne og lejlighedsvis i de sociale videnskaber.

Studerende interesseret i videnskabsstudier kan finde programmuligheder over hele verden. Feltet er udvidet til at omfatte samspillet mellem videnskab og politik eller videnskab og hverdagen. Nogle eksempler omfatter forurening, bioetik og in vitro-befrugtning.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Videnskabsstudier Oceanien - Tag din Videnskabsstudier Oceanien. Få alle MSc program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i Videnskabsstudier, Oceanien Filter

Master of Science

Victoria University of Wellington
MSc
06 Jul 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
01 May 2020
Engelsk
på universitet

Få en grad, der anerkendes over hele verden og bidrage til viden inden for dit felt. En cand.scient. Vil udvikle dine tekniske, laboratorie og akademiske skrivefærdigheder for ...

Læs mere

Master of Science

The University of Waikato
MSc
<
Fuldtid
<
12 måneder
Engelsk
på universitet

Master of Science er værdsat for sin fleksibilitet og ekspertise, og kan skræddersys til dine behov. Du kan vælge dine papirer fra en række emner og blandingen af ​​forskning ...

Læs mere