MASTERSTUDIES

Videnskabsstudier i Schweiz - Videnskabsstudier-uddannelser i Schweiz Videnskabsstudier

En Master of Science eller en kandidatgrad i Videnskab er en akademisk grad leveret af universiteter i mange lande. En Master of Science er et populært valg efter udløbet af en bacheloruddannelse.

En studerende, der går ind inden for videnskabsstudier, kan forfølge mange forskellige karriere. Denne disciplin undersøger forskellige aspekter af videnskaben og dets forhold til samfundet. Beskæftigelsesmuligheder omfatter forsker, bioethics stipendiat, miljøforkæmper eller læge.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Videnskabsstudier i Schweiz - Tag din MSc i Schweiz. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

2 Resultater i Videnskabsstudier, Schweiz Filter

Kandidatuddannelse Videnskab, teknologi og politik

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
31 Mar 2020
Engelsk
på universitet

Har du en BSc fra naturvidenskab eller ingeniørfag (herunder også matematik og arkitektur) og søger en karriere, hvor politisk analyse og styring er vigtig? ETHs Institut for ...

Læs mere

Master i naturvidenskab (MSc) i anvendt computersturvidenskab

ZHAW School of Life Sciences And Facility Management
MSc
Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3&nbsp;-&nbsp;7 semestre
30 Apr. 2020
Engelsk
på universitet

Der er et voksende behov for eksperter, der har specifik viden inden for en videnskabelig disciplin kombineret med færdigheder inden for datavidenskab, modellering og beregnin ...

Læs mere