close

Filtre

Se resultater

Virksomhedsanalyse College Park - Virksomhedsanalyse-uddannelser i College Park Virksomhedsanalyse, College Park

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt. Business Analytics er en disciplin, der fokuserer på at forstå virksomhedens resultater og udvikle nye strategier baseret på data og statistikker. Dataene… Læs mere

MSc, eller Master of Science, er en af ​​de to mest populære bachelorgrad betegnelser. Internationalt anerkendt, er MSc typisk tildeles efter omkring fire års grundig undersøgelse i hvad der er normalt en videnskabeligt baseret felt.

Business Analytics er en disciplin, der fokuserer på at forstå virksomhedens resultater og udvikle nye strategier baseret på data og statistikker. Dataene kan bruges til at støtte menneskelige beslutninger eller at køre automatiserede dem. 

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

College Park, Maryland er berømt for boliger den anden US National Archives. Det har en større statslige universitet og et par private institutioner for videregående uddannelse.

Virksomhedsanalyse College Park - Tag din MSc i College Park. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Maryland College Park
College Park, USA

Programmet Master of Science i Marketing Analytics tilbyder solid træning i de nødvendige færdigheder til at imødekomme dagens markedsføringsmæssige udfordringer.

Programmet Master of Science i Marketing Analytics tilbyder solid træning i de nødvendige færdigheder til at imødekomme dagens markedsføringsmæssige udfordringer. -
MSc
Fuldtid
10 - 16 måneder
Engelsk
Sep 2022
15 Mar 2022
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her