close

Filtre

Se resultater

Virksomhedsanalyse Dearborn - Virksomhedsanalyse-uddannelser i Dearborn Virksomhedsanalyse, Dearborn

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Business Analytics indebærer besvare spørgsmål såsom hvorfor opstår visse situationer, og hvad der ville være resultatet af en bestemt… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Business Analytics indebærer besvare spørgsmål såsom hvorfor opstår visse situationer, og hvad der ville være resultatet af en bestemt tendens. Den består også af de metoder, der anvendes til at foretage brugbare forudsigelser for virksomheder gennem en række forskellige metoder.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Dearborn er hovedkvarter til Ford Motor, og det har også mange forskning, afprøvning, finans og produktionsenheder. Kaplan Career Institute, ITT Tech, og Sanford Brown College er de primære karriere uddannelse skoler i Dearborn.

Virksomhedsanalyse Dearborn - Tag din MSc i Dearborn. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
University of Michigan-Dearborn College of Business
Dearborn, USA

Master of Science-Business Analytics træner studerende til at oprette forretningsstrategier ved hjælp af data og statistik. Professionelle inden for dette hurtigt voksende fel ... +

Master of Science-Business Analytics træner studerende til at oprette forretningsstrategier ved hjælp af data og statistik. Professionelle inden for dette hurtigt voksende felt bruger statistiske metoder og teknologier til at afdække mønstre og tendenser i samlede data og anvender derefter denne viden på forretningsproblemer i den virkelige verden. -
MSc
Engelsk
Sep 2021
Online og campus kombineret
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her