close

Filtre

Se resultater

Virksomhedsanalyse Cincinnati - Virksomhedsanalyse-uddannelser i Cincinnati Virksomhedsanalyse, Cincinnati

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale. Business Analytics undersøgelser består i at undervise enkeltpersoner, hvordan man bruger data og statistikker at besvare forretningsspørg… Læs mere

En MSc, eller Master of Science, er en akademisk skelnen skænket dem, der reelt gennemføre et forudbestemt sæt af kursusaktiviteter i, hvad der er ofte en videnskabeligt baseret disciplin. MSc forbedrer ofte karrieremuligheder samt indtjeningspotentiale.

Business Analytics undersøgelser består i at undervise enkeltpersoner, hvordan man bruger data og statistikker at besvare forretningsspørgsmål og gøre solide beslutninger baseret på deres resultater. Det er en faktabaseret disciplin og kan omfatte forskellige typer af statistisk analyse.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Cincinnati, Ohio er berømt for sin historiske arkitektur, sportshold og Ohio Jazz festival. Det har masser store universiteter og højere læreanstalter at vælge fra.

Virksomhedsanalyse Cincinnati - Tag din MSc i Cincinnati. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati
Cincinnati, USA

I vores program, vil du arbejde på den virkelige verden projekter og lære de nødvendige færdigheder til at lykkes i datavisualisering, statistisk modellering, data mining, opt ... +

I vores program, vil du arbejde på den virkelige verden projekter og lære de nødvendige færdigheder til at lykkes i datavisualisering, statistisk modellering, data mining, optimering, og simulering for at dygtig analysere store datamængder og generere handlingsrettede indsigter. -
MSc
Fuldtid
Deltid
9 - 12 måneder
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her