close

Filtre

Se resultater

Virksomhedsledelse Cardiff - Virksomhedsledelse-uddannelser i Cardiff Virksomhedsledelse, Cardiff

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau. En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt og effektivt at håndtere andre arbejdstagere i et virksomhedsmiljø. Studerende typisk få en dybdegående forståelse af, hvordan… Læs mere

Master of Science (MSc): Disse programmer er ph.d.-studier for folk, der for nylig har afsluttet deres universitetsstudier og ønsker at forbedre deres viden om en dyb og mere videnskabeligt niveau.

En business management program lærer eleverne, hvordan man effektivt og effektivt at håndtere andre arbejdstagere i et virksomhedsmiljø. Studerende typisk få en dybdegående forståelse af, hvordan ledelsesmæssige-politikker produktivitet og virksomhedens overskud.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Wales er en af ​​fire hoveddele Storbritannien. Walisisk udviklet sig fra keltisk og er meget forskellig fra engelsk. Det 's en af ​​to officielle sprog i Wales. Der er i alt 10 universiteter med omkring 150 000 elever.

Virksomhedsledelse Cardiff - Tag din MSc i Cardiff. Få alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
Online | MBA | BAs
format_list_bulleted Filtre
Cardiff University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

MSc Business Management-programmet er designet til studerende fra enhver disciplin, der ønsker at udvikle vigtig indsigt i forretningsverdenen og de vigtigste ledelsesfærdighe ... +

MSc Business Management-programmet er designet til studerende fra enhver disciplin, der ønsker at udvikle vigtig indsigt i forretningsverdenen og de vigtigste ledelsesfærdigheder, der vil give den konkurrencefordel, der er nødvendig for at starte en succesrig ledelseskarriere. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 
Cardiff Metropolitan University
Cardiff, Det Forenede Kongerige

Dette masterprogram giver eleverne en bred vifte af forretningsmæssige og ledelsesmæssige karrieremuligheder både på hjemmemarkeder og på internationale markeder.

Dette masterprogram giver eleverne en bred vifte af forretningsmæssige og ledelsesmæssige karrieremuligheder både på hjemmemarkeder og på internationale markeder. -
MSc
Fuldtid
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her