close

Filtre

Se resultater

E-business i Sverige - e-business-uddannelser i Sverige e-business

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere E-business er et felt af undersøgelse, der understreger vigtigheden af ​​at bruge internettet og elektroniske metoder til at udvikle,… Læs mere

Master of Science giver en mulighed for kandidater til at opnå avanceret forskning færdigheder og viden i et professionelt læringsmiljø.En Master of Science (MS) grad kan give dig grundlaget for viden og nøglekompetencer du 'll brug hele din karriere

E-business er et felt af undersøgelse, der understreger vigtigheden af ​​at bruge internettet og elektroniske metoder til at udvikle, administrere og drive en virksomhed. E-business kan indebære udveksling af data med partnere gennem online-tjenester, interagere med kunder i online chat og e-mails, og fremme en virksomhed ved at oprette virtuelle annoncer.

Sverige, officielt Kongeriget Sverige er et skandinavisk land i Nordeuropa. Sverige grænser Norge og Finland, og er forbundet til Danmark med en bro-tunnel over Øresund. Sverige er et veludviklet postindustrielle samfund med en avanceret velfærdsstat. Den levestandard og levealder er blandt de højeste i verden.

E-business i Sverige - Tag din MSc i Sverige. Alle MSc-programmet og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Minimer
format_list_bulleted Filtre
Jönköping University
Jönköping, Sverige

Dette kandidatuddannelse tager en bred forretningsstrategi til digitaliseringen, der former samfundet.

Dette kandidatuddannelse tager en bred forretningsstrategi til digitaliseringen, der former samfundet. -
MSc
Fuldtid
2 år
Engelsk
23 Aug 2021
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her