Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse samtidig opfylder kravene til en specifik forskning komponent, så de studerende kan beherske de nødvendige eksperimentelle og teknologiske færdigheder og nødvendige feltarbejde kompetencer som innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling baseret MTech Food Technology består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporterede om og indsendes i form af en afhandling i slutningen af ​​programmet. Graden kræver en høj grad af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer i forbindelse med fagområde og kritisk ræsonnement, formulering, analyse og vurdering af et specifikt problem inden for studiet.

Adgangskrav

AB Tech: Food Technology eller tilsvarende kvalifikationer på et tilsvarende standard.

Uddannelsens opbygning

  • Art program: År program
  • Minimum varighed: 1 år på fuld tid eller 2 år på deltid
  • Maksimal varighed: 2 år på fuld tid eller 4 år på deltid

Studieordningen består af:

  • En afhandling og sådan yderligere forskningsarbejde, som måtte være foreskrevet af afdelingsleder.
Program undervist i:
Engelsk

Se 105 flere kurser fra University of Johannesburg »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
1 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date