Det primære formål med MTech Food Technology er at give de studerende specialiseret avanceret uddannelse og træning, samtidig med at de opfylder kravene til en bestemt forskningskomponent, så de studerende kan mestre de krævede eksperimentelle og teknologiske færdigheder og de nødvendige feltarbejdskompetencer såsom innovation, beslutningstagning, strategisk tænkning og organisatoriske færdigheder.

En afhandling-baseret MTech Food Technology består af en omfattende undersøgelse af et specialiseret område inden for specialisering, rapporteret om og afleveret i form af en afhandling i slutningen af programmet. Graden kræver et højt niveau af intellektuel og teoretisk viden og indsigt i problemer relateret til studieretningen og kritisk begrundelse, formulering, analyse og evaluering af et specifikt problem inden for studieretningen.

Adgangskrav

AB Tech: Fødevareteknologi eller en tilsvarende kvalifikation på en tilsvarende standard.

Programstruktur

  • Programmets art: Årsprogram
  • Minimum varighed: 1 år på fuld tid eller 2 år på deltid
  • Maksimal varighed: 2 år på heltid eller 4 år på deltid

Læreplanen består af:

  • En afhandling og sådant yderligere forskningsarbejde, som institutlederen kan foreskrive.

Registrerings- og startdatoer

Registrering starter i januar og forelæsninger i februar for både studenterprogrammer og postgraduate kursusarbejdsprogrammer.

Alle forskningsprogrammer til kandidatuddannelse og ph.d. kan tilmeldes hele året.

Slutdato: Det akademiske starter i januar og slutter i december. Programfristen bestemmes af programmets varighed.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 105 flere kurser fra University of Johannesburg »

Senest opdateret August 12, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Feb 2020
Duration
1 - 4 år
Deltid
Fuldtid
Price
3,500 USD
Undervisningsestimat pr. År | Overnatningsestimat: USD 2500 pr
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Feb 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Feb 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date