Hvorfor studere dette program?

Dette program er designet til både kandidater med undervisningserfaring og øve sproglærere og undervisere, der ønsker at opbygge en karriere i moderne sprog og engelsk som fremmedsprog. Det giver eleverne mulighed for at yde et effektivt bidrag til sprogundervisning i deres organisation gennem forskning, udvikling og anvendelse af nyerhvervede viden og forbedre karrieremuligheder i videregående uddannelse. Dette er et tværfagligt postgraduate program, som vil hjælpe dig med at udvikle dine overførbare færdigheder, værdsatte i en bred vifte af karrieremuligheder. Programmet vil introducere dig til forskning i anvendt sprog, især de forskningsaktiviteter og temaer, som påvirker sproget-læringsmiljø, herunder erhvervelse andet sprog og kommunikativ sprogundervisning. Du vil også undersøge forskningen i sprogindlæring i forhold til den praktiske læringsmiljø og erhverve de færdigheder til at skrive og bruge computerstøttet sprogindlæring værktøjer og gennemføre et forskningsprojekt i sproglæring og sprogundervisning. Universitetet er ved at udvikle et nyt Center for Anvendt Research & Outreach i sprog Education, som vil blive et omdrejningspunkt for nationale og internationale forskningsprojekter i sprogstudier anden. Du vil få mulighed for at deltage forskningsseminarer og workshops og engagere sig med vores ph.d.-studerende og andre forskere.

Hvorfor studere MED OS?

Institut for Litteratur, Sprog & Teater er en del af fakultetet for arkitektur, Computing & Humanities. Vores programmer udvikle de grundlæggende færdigheder for kommunikation, uafhængig forskning og teamwork - alle i stigende grad værdsættes af arbejdsgiverne på mange områder. Vi sikre, at der er en god balance mellem teori og praksis i alle vores programmer, udvikle faglige og intellektuelle færdigheder i tandem med praktisk anvendelse. Vi har en dedikeret drama facilitet, Bathway Teater, som for nylig er blevet renoveret med et fuldt udstyret scene, seks øvelokale, sæt værksted og garderobe. En bred vifte af karrieremuligheder er åbne for vores kandidater, der spænder fra uddannelse, forlagsvirksomhed og reklame for den offentlige forvaltning, tale terapi og IT. Vores studerende får mulighed for at udvikle frugtbare relationer med virksomheder, der arbejder i deres områder af undersøgelsen, og branchefolk give værdifuld indsigt i aktuel praksis gennem gæst præsentationer og foredrag. Vores undervisere er eksperter på deres felt med et væld af erfaring i branchen og forskning interesser. De er forpligtet til studerendes tilfredshed og arbejde hårdt for at støtte hver enkelt elevs individuelle læringsbehov. Vores studerende studere på universitetets Greenwich Campus, som er en del af den gamle Royal Naval College og på bredden af ​​Themsen. Universitetets største campus er det centreret om tre barokke bygninger tegnet af Sir Christopher Wren i slutningen af ​​det 17. århundrede. Den omgivende by er en travle blanding af butikker, restauranter og pubber, samt nogle af de mest berømte turistattraktioner i landet. Der er også direkte togforbindelser til det centrale London.

HVAD vil du studere?

• andetsprog Acquisition (30 point) • Centrale spørgsmål i andetsprogsundervisningen (30 point) • Brug af informationsteknologi i Language Learning (30 point) • Forskningsmetoder i Language Learning (30 point) • Research Project (60 point) KARRIERE MULIGHEDER Kandidater kan blive lærere i sprog i skoler, gymnasier eller universiteter, eller køre et sprog afdeling.

UNDERVISNING OG VURDERING En blandet mønster af læring og undervisning omfatter forelæsninger, seminarer, strukturerede diskussioner, case studier, tutorial og elev-ledede sessioner og uafhængig undersøgelse. En række vurderingskriterier teknikker anvendes, lige fra skriftlige essays og kursusaktiviteter til mundtlig præsentation og afsluttende afhandling. På dette program er det nødvendigt med en betydelig mængde af læsning og forberedelse, hvilket afspejler vifte af emner, der er omfattet af de enkelte kurser.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 49 flere kurser fra University of Greenwich »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
12,100 GBP
Deadline
Efter placeringer
Efter dato