MA Anvendt økonomi

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Anvendt økonomi er brugen af økonomiske teorier, modeller og data til at løse problemer i den virkelige verden. Studerende i Master of Arts in Applied Economics-programmet udvikler færdigheder inden for makro- og mikroøkonomi og lærer at analysere og forudsige økonomiske tendenser inden for områder, herunder (men ikke begrænset til) budget- og finanspolitik, international handel, arbejdskraft og byøkonomi. Kandidater er forberedt på stillinger som økonomiske analytikere i regeringen, private konsulentfirmaer, finansielle institutioner, internationale organisationer og anvendte politiske forskningsinstitutioner.

Columbian College Experience fra GW Arts

Læringsmål

Programmet Applied Economics har tre hovedmål. Du lærer, hvordan du:

 • Identificer et økonomisk forhold, som du vil forklare;
 • Anvende de teoretiske værktøjer til mikro- eller makroøkonomi og de kvantitative værktøjer til dataanalyse og økonometrik for at finde en løsning på dit økonomiske forhold; og
 • Kommuniker din analyse på en klar og sammenhængende måde, der lærer dit publikum noget, som det ikke vidste, før du lavede din præsentation.

Curriculum

Kandidatuddannelsen i Anvendt økonomi kræver, at der er gennemført 10 kurser for i alt 30 studiepoeng, inklusive seks kernekurser og fire valgfag med tre point hver. Fuldtidsstuderende tager tre kurser et semester plus et sommerkursus og vil være i stand til at afslutte programmet i tre semestre.

Kernekurserne er vist nedenfor:

 • Matematiske metoder til økonomi (ECON 6300)
 • Anvendt mikroøkonomisk teori (ECON 6301)
 • Anvendt makroøkonomisk teori (ECON 6305)
 • Sandsynlighed og statistik for økonomi (ECON 6374)
 • Econometrics (ECON 6375)
 • Tidsserie-analyse (ECON 6376)

Adgangskrav

Vi accepterer ansøgninger om både efterår og forår optagelse. Ansøgninger om forårssemesteret forfalder den 1. oktober, og ansøgningerne om efterårssemesteret forfalder den 1. april (1. februar for studerende, der ønsker at blive ansat til stipendium).

GWU-kandidater er kvalificerede til at ansøge om Grad2Grad-programmet.

For at blive taget i betragtning til optagelse i MA-programmet Applied Economics, skal ansøgere have en bachelorgrad fra et akkrediteret fireårigt universitet eller universitet og en kumulativ GPA på 3,0 eller højere på en 4,0 skala.

Potentielle studerende skal også have gennemført følgende kurser på bachelorniveau:

 • Indledende makroøkonomi (klasse B eller højere)
 • Indledende mikroøkonomi (klasse B eller højere)
 • Et semester på regnemaskine-beregning (karakter af B- eller højere)

Ansøgere skal også indsende to (2) anbefalingsbrev og en personlig erklæring.

GRE-score er ikke påkrævet, men de kan indsendes sammen med ansøgningen.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Minimer