Ma anvendt økonomi

Generelt

Program beskrivelse

Anvendt økonomi er brugen af ​​økonomiske teorier, modeller og data til løsning af virkelige problemer. Studerende i Master of Arts i Anvendt økonomi program udvikle færdigheder i makro- og mikroøkonomi og lære at analysere og prognose økonomiske tendenser inden for områder, herunder (men ikke begrænset til) budget og finanspolitik, international handel, arbejdskraft og byøkonomi. Kandidater er forberedt til stillinger som økonomiske analytikere i regeringen, private konsulentfirmaer, finansielle institutioner, internationale organisationer og anvendte politiske forskningsinstitutioner.

Læringsmål

Anvendt økonomi program har tre hovedmål. Du vil lære at:

 • Identificer et økonomisk begreb, som du vil forklare;
 • Anvend de teoretiske værktøjer i mikro- eller makroøkonomi og de kvantitative værktøjer til dataanalyse og økonometri for at finde en løsning på din økonomiske konfrontation; og
 • Kommuniker din analyse på en klar og sammenhængende måde, der vil lære dit publikum noget, som det ikke vidste, før du lavede din præsentation.

Curriculum

Kandidatuddannelsen i Anvendt økonomi kræver færdiggørelse af 10 kurser for 30 studiepoints i alt, herunder seks kernekurser og fire valgfag med tre studiepoeng hver. Heltidsstuderende vil tage tre kurser et semester plus et sommer kursus og vil kunne afslutte programmet i tre semestre.

Kernekurserne er anført nedenfor:

 • Matematiske metoder til økonomi (ECON 6300)
 • Anvendt mikroøkonomisk teori (ECON 6301)
 • Anvendt makroøkonomisk teori (ECON 6305)
 • Sandsynlighed og statistik for økonomi (ECON 6374)
 • Økonometri (ECON 6375)
 • Tidsserieanalyse (ECON 6376)

Adgangskrav Vi accepterer ansøgninger til både efterår og forår. Ansøgninger til forårssemestret foregår den 1. oktober og ansøgninger om efterårsferie afholdes den 1. april (1. februar for studerende, der ønsker at blive betragtet som stipendiat).

GWU undergraduates er berettiget til at ansøge om Grad2Grad programmet.

For at blive anset for optagelse til Applied Economics MA-programmet, skal ansøgere have en bachelorgrad fra et akkrediteret fireårigt college eller universitet og en kumulativ GPA på 3,0 eller højere på en 4,0 skala.

Udbudte studerende skal også have gennemført følgende kurser på bachelorniveau:

 • Indledende makroøkonomi (klasse B eller højere)
 • Indledende mikroøkonomi (klasse B eller højere)
 • Et semester på college-niveau calculus (klasse B- eller højere)

Ansøgere skal også indsende to (2) anbefalingsbrev og en personlig erklæring. GRE scorer er ikke påkrævet, men de kan indsendes med ansøgningen.

Senest opdateret June 2017

Om skolen

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning.

At GW’s Columbian College of Arts and Sciences, research thrives, critical thinking is endemic, collaboration is constant, and real world training go hand-in-hand with learning. Minimer