MA Filosofi

Generelt

Program beskrivelse

Vores MA filosofi

MA Philosophy giver et strengt og bredt program, der er relevant både for dem, der går ind i formelt filosofisk studie som kandidater fra andre discipliner og til filosofi kandidater, der søger at konsolidere og udvide deres studier.

Dette kandidatuddannelse kan afsluttes i et år (fuld tid) eller strækkes over to år (deltid). Internationale studerende, der har brug for visum, er kun berettiget til at studere dette program på et års fuldtidsbasis.

NCH, med sin livlige og tværfaglige forskningskultur og fakultet, der inkluderer filosoferne AC Grayling, Simon Blackburn, Daniel Dennett og Peter Singer, tilbyder små grupper seminarer, der bidrager til at stimulere debatten, og fokuserede tilsyn, et karakteristisk miljø, der er usædvanligt befordrende til den vellykkede studie af filosofi.

MA Filosofikurser

Master of Arts grad i filosofi giver et strengt og omfattende studietilbud.

Hver studerende gennemfører et 'Mind and Reality'-kursus (20 point) og et' Values and Society '-kursus (20 credits), tager et udvalg af valgfrie kurser på 20 point (tilføjer op til 80 credits) og skriver en afhandling (60 point) point). De valgfrie kurser med 20 kredit er:

 • Æstetik
 • Antik filosofi
 • Moderne etik
 • Epistemologi og videnskabsfilosofi
 • Etikens historie
 • Kant til Nietzsche
 • Logik
 • Metafysik
 • Moderne filosofi
 • Mindfilosofi og sprog
 • Politisk filosofi.

De obligatoriske kurser er designet til at engagere studerende med klassiske filosofitekster og debatter og for at udvikle dem forsknings-, tale- og skrivefærdigheder, som understøtter en karriere inden for filosofifaget og (mere generelt) understøtter en informeret, reflekterende og tankevækkende tilgang til livet . Hvert valgfrit kursus undersøger et andet filosofisk område, hvor studerende opfordres til at specialisere sig yderligere inden for hvert kursus gennem valg af opgaveemner og support gennem tilhørende individuelle tutorials.

Se og download programspecifikationer

Vurdering

Summativ vurdering af MA-filosofien vil ske ved en række essays og seminarpræsentationer, fordelt jævnt i løbet af studieåret for at undgå perioder med overbelastning af studerende og (i tilfælde af logik) en 3-timers eksamen. Studerende vil også blive bedømt på en afhandling på 10.000 - 15.000 ord.

Skriftlige opgaver indsendes via vores VLE, Moodle og Turnitin for at minimere mulighederne for plagiering.

Seminarpræsentationer er designet som stykker af autentisk vurdering for at evaluere studerendes kompetence med at levere deres arbejde som på en akademisk konference eller på arbejdspladsen.

Selvom den primært er skrevet, er denne række vurderingsformer designet til at maksimere inkludering og for at forbedre de studerendes vigtige overførbare evner.

MA-filosofistuderende vil også skrive formative essays i løbet af året, som vil modtage skriftlig tutor-feedback.

Feedback vil være passende, effektiv, konstruktiv, klar og rettidig og leveres ved hjælp af karakterer og individuelle skriftlige kommentarer. Feedback vil være knyttet til vurderingskriterier og læringsresultater. Kursusledere kan overveje at bruge andre former for feedback derudover, f.eks. Lyd- eller videoressourcer. I seminarer leveres formativ feedback også af peers.

For de fleste opgaver leveres feedback inden for maksimalt fire uger for at give de studerende tid til at foretage forbedringer af efterfølgende summative opgaver. Feedback på afhandlingen 10.000 - 15.000 ord vil blive leveret inden for seks uger efter indsendelse.

Din kvalifikation

New College of the Humanities 'grader er designet og skabt af kollegiet i verdensklasse professorer og fakulteter. Kurserne afspejler deres ekspertise og forskningsinteresser, hvilket betyder, at de er stærkt engageret i det materiale, de vil lære dig, og der kan være muligheder for, at de studerende deltager i aktiv forskning.

/?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListing

I tilfælde af MA-filosofi er læseplanen blevet overvåget og udviklet af Dr. Naomi Goulder BA, MA (Cantab), PhD (Lond), leder af filosofifakultetet og universitetslektor i filosofi.

New College of the Humanities MA Philosophy-uddannelsen valideres af Swansea University som værende af en passende standard og kvalitet og vil føre til Swansea University-prisen af en Master of Arts (MA).

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education.

Founded in 2011, New College of the Humanities (NCH) has earned a reputation as a world-class academic institution that is leading the way in UK higher education. Minimer