Ma i film og mediehistorie

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i film og mediehistorie

Lund University

Programoversigt

Programmet giver filmvidenskab og medier historie studerende en mulighed for tværfaglig specialisering. Navnet på marken, film og medier historie, understreger, at medierne manifestationer undersøgt placeres i en historisk og derfor sociale, kulturelle og politiske kontekst.

Programmet giver filmvidenskab og medier historie studerende en mulighed for tværfaglig specialisering. Navnet på marken, film og medier historie, understreger, at medierne manifestationer undersøgt placeres i en historisk og derfor sociale, kulturelle og politiske kontekst. Denne synkrone perspektiv er sammenstillet med en diakrone en, hvor forandringsprocesser inden mediehistorie studeres fra de økonomiske, tekniske, sociale og æstetiske perspektiver.

Formålet med programmet er at forberede eleverne til forskningsundersøgelser og arbejde inden for forskellige typer af film og medieaktiviteter: forlag, journalistik, medievirksomheder, medier arkiver, medieuddannelse og kommunikation. Den MA i Film og Media Historien er et to-årigt program, herunder en mulighed for at gennemføre programmet efter to semestre med en etårig kandidatuddannelse.

Læs mere om dette program på http://www.lunduniversity.lu.se/film-media-history

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Ranking 2016/2017, er University # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - en af ​​verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anderledes måde at lære i et land, rangeret som den næstbedste i verden til at give de videregående uddannelser. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen