Ma i have og park historie

Generelt

Program beskrivelse

Den MA i Have og Landskab Historie ved Institut for historisk forskning vil give en akademisk stringent miljø, hvor de studerende vil udvikle deres akademiske forskning og skrivefærdigheder, og få en dyb forståelse af haver og landskaber, der spænder over hele kloden, og århundreder.

Dette kursus vil være særlig nyttig for kandidater, der har afsluttet en første grad i et beslægtet emne, samt for arkitekter og anlægsgartnere søger at uddybe deres faglighed eller føje en kant til deres curriculum vitae.

Undervisningen vil forekomme på Institut for historisk forskning, med en stærk vægt på tutor-elev interaktion i klassen. Der vil også blive lagt vægt på praktisk træning, med sessioner på museer og biblioteker og besøg på haver i London.

Kurset indeholder et valgfrit felt tur til Rom og Tivoli i foråret, med besøg på Vatikanet, Villa Borghese og Villa Adriana, blandt en række andre storslåede historiske kulturelle steder.

Kursus struktur

Kurset vil blive kørt på fuld tid over et år. Undervisningen vil foregå på torsdage fra 10:00 til 17:00, og vil blive delt mellem to begreber. Den tredje periode vil være dedikeret til afhandling forberedelse og skrivning.

Studerende skal udfylde kerne modul 1, core modul 2 (vælge tre muligheder fra syv forudsat), og core modul 3 - en 15.000 ord afhandling for at blive tildelt den fulde MA. Men der er en række muligheder til rådighed for fleksibel undersøgelse:

  • Dem, der ønsker at forfølge dette kursus på en deltid kan gennemføre modul 1 og 2 (de underviste elementer af kurset) i deres første år og modul 3, afhandlingen, i deres andet år
  • Modul 1 kan foretages som en selvstændig enhed, der fører til et eksamensbevis, æren for, som kan krænges skal den studerende ønsker at færdiggøre MA på et senere tidspunkt (inden for en fastsat tidsramme) Forhør for yderligere detaljer.

Vurdering

Den MA vurderes gennem essays og eksaminer, og gennem innovative former for vurdering baseret på praktisk arbejde afspejler den gennemføres i på menneskerettighedsområdet, herunder juridiske rapporter, et medieprojekt, og en mock finansiering forslag. Undervisningsdeltagelse danner også et element af MA vurderingen.

FINANSIERING

Coffin fond for lovende Studerende

Skolen er i stand til at levere to SAS stipendier via Coffin fond for lovende Studerende. I 2015-16, de priser er £ 12.500 til dækning af studieafgifter og bidrage til vedligeholdelsesomkostninger (hvis relevant), og vil blive tildelt to studerende, der har påviseligt udmærket i deres bachelor-grad.

Deltagelse: Det primære kriterium, hvilke programmer der bedømmes, er akademisk merit. Den succesfulde ansøger vil være af exceptionel kvalitet, fremgår af tidligere akademiske præstationer på bachelorniveau, med en fremragende mærke opnået i det sidste års projekt / afhandling. Succesfulde ansøgere vil have en ægte og påviselig interesse i at foretage en kandidatgrad ved School of Advanced Study. Desuden awards er åbne for studerende, der er:

  • Self finansieret og hjemmehørende i Storbritannien, Europæiske Union (EU) eller i udlandet;
  • At studere på fuld tid eller deltid i højst to år;
  • Virksomhed masteruddannelserne i alle fag (ekskl MRes, Afstand

Læring, PGDip og PGCert).

For at ansøge om et SAS-studentship (Coffin Fund) på skolen, skal du have ansøgt til at studere her. For yderligere information om SAS postgraduate studier, se masteruddannelser eller Instituttets hjemmesider, og derefter oplysninger om hvordan man ansøger.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The School of Advanced Study (SAS), University of London brings together 9 internationally-renowned research institutes to form the UK's national centre for the support and promotion of research in th ... Læs mere

The School of Advanced Study (SAS), University of London brings together 9 internationally-renowned research institutes to form the UK's national centre for the support and promotion of research in the humanities. Minimer