Undervisning: English

Formålet med Master of Arts (MA) i International Relations Program (på engelsk) er at give sine kandidater med de grundlæggende principper i internationale relationer, og den dygtighed indstillet til evalute internationale relationer fra flere synsvinkler og faglighed til at udvikle in- dybtgående analyser inden for området. Programmet således målrettet uddannelse studerende, der er kompetente i både indenrigs-og udenrigspolitik, mesterlig i konceptuelle og teoretiske perspektiver, der er specialiseret inden for deres felt, i stand til analytisk tænkning og tilpasse sig dynamikken i globaliseringsprocesser, og udstyret med den nødvendige faglige redskaber til at konkurrere på den internationale arena.

Adgangskriterier og hertil hørende dokumenter

De, der holder BA eller BS eller JD (lov) grader i internationale forbindelser, statskundskab, offentlig administration, ledelse, økonomi, historie, sociologi, psykologi, Oversættelse og Tolkning, vestlige sprog og litteratur afdelinger af fakulteter Ledelse, Økonomi og administrativ Sciences, statskundskab eller samfundsvidenskab samt jura, kommunikation, eller Engineering fakulteter kan anvende til programmet. Ansøgere skal have mindst 55 standard point fra ALES (EA) / eller 610 point fra GRE (Quantitative afsnit). Desuden bør de applikationer giver et CV, en redegørelse for formålet (1-2 sider), og en skriftlig prøve eller en prøve publikation. På grund af tidspres indsendelse af 2 reference breve er ikke obligatoriske for 2012-2013 indlæggelser, men navnene på 2 referencepersoners mediefil anføres i CV'er Evalueringen og optagelse af kandidater til programmet vil blive baseret på deres ALES / GRE scoringer (50 %), bachelor kvotient (25%) og interview ydeevne (25%).

Kriterier for en vellykket gennemførelse af programmet

Mediet for uddannelse i MA Program i International Relations er engelsk. Den vellykkede afslutning af programmet kræver forelæggelse og godkendelse af et speciale, samt at have gennemført 8 kurser på i alt mindst 21 point i alotted angivne tidsrum i Graduate Education Directory.

Kvoter for 2012-2013 akademiske år

2 studerende med fuld undervisning afkald, 1 elev med 50% undervisning-frafald, 7 studerende med fuld undervisning.

Program undervist i:
  • Engelsk
Yasar University

Se 11 flere kurser fra Yasar University »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Price
9,000 USD
for det komplette program
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date