Ma I Journalistik, Medier Og Globalisering (Erasmus Mundus)

Aarhus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma I Journalistik, Medier Og Globalisering (Erasmus Mundus)

Aarhus University

TO ÅRS INTERNATIONAL Erasmus Mundus masteruddannelse

Erasmus Mundus Master i Journalistik, Medier og Globalisering bygger på forskellige journalistiske oplevelse af sine studerende. Det giver et mødested for analyse, fortolkning og forståelse af de globale ændringer, der i stigende grad udfordrer de traditionelle grænser mellem medier, politik, teknologi og kultur. Studerende engagere sig i livlige og indsigtsfulde diskussioner med klassekammerater fra hele verden, at dele deres unikke oplevelser i journalistik og kommunikation-relaterede områder.

LÆR AT førende institutioner

Programmet er blevet tildelt EU-Erasmus Mundus etiket. Studerende tilbringer deres første år i fællesskab mellem Aarhus Universitet - undervist af fakultetet fra Institut for Statskundskab og Institut for Informations- og Medievidenskab - og den højt respekterede danske Medie- og Journalisthøjskole. I år to, programmet deler sig i fire specialer, der tilbydes af nogle af Europas førende universiteter. Dette giver eleverne mulighed for at tilpasse deres studier inden for følgende områder:

  • Medier og politik på University of Amsterdam i Holland
  • Erhverv og Finans Journalistik på City University i London, UK
  • Sammenlignende og Transkulturel Approaches på universitetet i Hamborg, Tyskland
  • Krig og konflikt ved University of Swansea, Wales

STUDENTLIV

Som Erasmus Mundus-studerende, kan du forvente en kulturel oplevelse både inde i klasseværelset og ud. Programmet samler studerende fra hele verden for at slutte sig til et stramt fællesskab af inspirerede og talentfulde unge fagfolk i Århus. For dem, der ønsker at deltage i de studerendes medier, Jylland Station giver fremragende praktisk erfaring. Du vil få en mulighed for at dække alt fra politik til kultur til sport i Århus fra et internationalt perspektiv.

KARRIERE

Kandidater fra MA i journalistik, medier og Globalisering har fundet job i international journalistik, som redaktører eller journalister på nyheder institutioner rundt om i verden, og i kommunikation på internationale virksomheder og organisationer. Efter at have studeret med en international gruppe af unge journalister og professionelle kommunikationsfolk, kan de studerende forvente at forlade programmet med nyttige kontakter og venner rundt om i verden. Kandidater er berettiget til at ansøge om ph.d.-uddannelsen ved Aarhus Universitet og andre steder.

"Jeg kan ikke tænke på noget andet studieprogram, der er mere internationalt og forskelligt end Erasmus Mundus-programmet. Klasse sessioner er ikke bare en daglig rutine du forpligter dig til, men mere af en gylden mulighed for at forbinde med en bred vifte af baggrunde. Du skal blot rejse verden i dit klasseværelse. Min faglige baggrund involverer global advocacy og medieforbindelser, så programmet har været et perfekt match i at styrke mine færdigheder og viden som global advokat og mediepraktiserende. "

SAMIA FITOURI Student, MA i Journalistik, Medier og Globalisering, fra Tunesien

Studiested

Århus og i udlandet

FORVENTET undervisningstid for 2-års studie PROGRAM

EU / EØS / schweiziske borgere: 9000 EUR

Andre: 18.000 EUR

www

mundusjournalism.com

PROGRAMSTRUKTUR

Programmet tager en akademisk og teoretisk tilgang til journalistik. Studerende får en fælles grad fra Aarhus Universitet og et af de europæiske partneruniversiteter. I løbet af andet semester i 1. år kan eleverne ansøge om at fuldføre 20 ECTS på et oversøisk partneruniversitet - vælge enten University of California i Berkeley eller Pontificia Universidad Catolica de Chile eller University of Technology Sydney.

Erasmus Mundus-stipendier

Mundus Journalistikkonsortiet tilbyder et begrænset antal Erasmus Mundus-stipendier, der finansieres af EU, for studerende optaget på Mundus Journalism Masters kursus i 2017 eller 2018 eller 2019.

Kategori A stipendier på op til EUR 49.000 for det toårige program:

Kategori A-stipendier er åbne for borgere og / eller beboere i ethvert andet land end EU-medlemsstaterne, Island, Liechtenstein og Norge, forudsat at de ikke har bopæl i disse lande og ikke har udført en betydelig aktivitet (studier eller arbejde) i nogen af ​​disse lande i mere end i alt tolv måneder i de sidste fem år.

B-stipendier på op til 34.000 EUR for det toårige program:

Kategori B-stipendier er åbne for borgere og / eller beboere i EU-medlemsstaterne, Island, Liechtenstein og Norge samt studerende, der ikke opfylder kriterierne for kategori A som defineret ovenfor.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
18,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Danmark - Aarhus
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Danmark - Aarhus
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Undervisningsgebyr pr. År EU / EØS / schweiziske statsborgere: 9.000 EUR