Ma I Kognitive Semiotik

Aarhus University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma I Kognitive Semiotik

Aarhus University

Udforske den menneskelige kommunikation og betydningsdannelse

Mennesker oplever ting som meningsfuld; vi lærer af erfaring, vi tænker, årsag, og finde ny indsigt. Vi har også, ud over at forstå meningsfulde fænomener, konstant producere betyder gennem kommunikation, videnskab og kunst. På MA i Kognitiv Semiotik, vi undersøge, hvordan betydning skabes i enhver forstand af ordet, uanset om perception, tanke eller sprog.

Målet med programmet er at give vores studerende til at komme med velbegrundet svar på spørgsmål som: Hvad er de væsentlige karakteristika for betydningsdannelse? Hvordan fungerer det i sproget, i opfattelsen, i vores interaktion med den naturlige verden, og i den sociale verden?

Eleverne får en solid, operationel viden om de vigtigste aspekter af betydning at gøre, og da menneskelig betydningsdannelse findes i alle områder af vores daglige liv og aktiviteter, programmet er meget tværfaglig.

MODULER

Programmet består af kurser i kognitiv videnskab og dets forbindelser med semiotik i social kognition, tekstbehandling og produktion samt kognitiv æstetik. I et forskningsværksted udvikler eleverne deres egne projekter.

INSIGHT-GIVER UDDANNELSE

Vores mål er ikke bare at levere forskningsbaseret undervisning, men at gøre 'instruction-baserede forskning «- med andre ord, at give de kompetente studerende mulighed for at bidrage aktivt til igangværende forskningsprojekter og deltage i tilrettelæggelsen og gøre præsentationer på konferencer.

Ligeledes forventer vi eleverne til at være rationelt spørgende, konstruktivt kritisk, aktiv, ivrige efter viden, og hårdtarbejdende. Vi ved, at vi har rammerne for en højt kvalificeret og indsigt-givende uddannelse i menneskelig betydningsdannelse. Men det er de studerende, der giver mening for rammerne, ved at fylde den med engagement, entusiasme og intellektuel nysgerrighed. Enhver, der opfylder disse kriterier er velkommen på Center for Semiotik. Til gengæld lover vi at tage din uddannelse et meget vigtigt skridt videre.

STUDENTLIV

Den MA i kognitiv videnskab undervises ved Center for Semiotik i et meget internationalt og uformelt miljø. Vores omfattende netværk af internationale kontakter betyder, at vi løbende har besøg og seminarer fra akademikere, der kan bibringe ekspertviden på mange områder, herunder kognitiv videnskab, klassisk og moderne semiotik, filosofi, kognitiv psykologi og lingvistik, og æstetik. Det Humanistiske Fakultet og Aarhus Universitet arrangerer også en bred vifte af arrangementer for de studerende, herunder forelæsninger, studenteroplæg messer, karriere dage, seminarer, fester og idrætsdag.

KARRIERE

Kandidater fra MA i kognitive semiotik er gået videre for at forfølge karriere inden for områder så forskellige som kommunikation, reklame og markedsføring. Nogle kandidater går også videre til undervisning eller forskning.

"Jeg mødte fem elever fra dette program på en studerende konference. De har alle fremlagt meget forskellige emner, der vedrører kognitive aspekter af film, fortælling, sprog osv, men alle var lige så interessant og bruge en fælles ramme. Derfor besluttede jeg at tilmelde dig - fordi dette program tilladt mig at studere de ting, jeg allerede var interesseret i, men ud fra et nyt perspektiv. Det er også et sted, hvor jeg har en fornemmelse af, at nogen kan lære noget på enhver tid, hvis de virkelig vil have det. "

MARLENE STAIB 4 + 4 (MA / PhD) Studenter,

MA i kognitive semiotik, fra tyskland

Studiested

Århus

ÅRLIGE studieafgift

EU / EØS / schweiziske borgere: GRATIS

Andre: EUR 8.000

www

masters.au.dk/cognitivesemiotics

ADMISSION OG UDVALGELSESKRITERIER

Ansøgere til kandidatuddannelsen skal have gennemført en bachelorgrad i psykologi eller et fag inden for humaniora. Visse bachelorgrader, der ikke tilhører disse to kategorier, kan accepteres af Studienævnet ved Institut for Kommunikation og Kultur, hvis kandidaten til optagelse er i stand til at argumentere overbevisende for relevansen af ​​deres bachelorgrad.

Da kandidatuddannelsen kun indrømmer et begrænset antal studerende hvert år, opfylder optagelseskravene ikke i sig selv adgang til programmet. Admissionsudvalget vurderer hver ansøger på grundlag af den gennemsnitlige karakter eller GPA for bacheloruddannelsen på ansøgningstidspunktet, samt personlige faktorer som motivation og relevans af programmet. Mærker opnået efter ansøgningsfristen indgår ikke i GPA.

Bemærk: Hvis der er flere akademisk kvalificerede ansøgere end ledige stillinger, vil ansøgere blive bedømt efter følgende kriterier: akademisk baggrund (tæller 75 procent), baseret på antal og kvalitet af BA eksamener, der er relevante for MA-programmet; og anden relevant erfaring (tæller 25 procent), baseret på CV og ansøgerens erklæring om relevans.

DEPARTMENT OF LINGUISTICS, KOGNITIV SCIENCE OG SEMIOTICS

Institut for Lingvistik, Kognitiv Videnskab og Semiotik er en af ​​de ni afdelinger på Kommunikations- og Kulturskolen ved Det Naturvidenskabelige Fakultet.

Undervisningen ved instituttet er ikke kun forskningsbaseret, men også forskningsorienteret. Studerende opfordres til at indsamle og analysere data og til at designe og gennemføre eksperimenter, enten alene eller i samarbejde med forskerpersonalet. I de bedste tilfælde får eleverne deres forskning offentliggjort. Studerende præsenterer regelmæssigt deres forskning til medstuderende og medarbejdere på forskningseminarer.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 22, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
8,000 EUR
Information
Deadline
Locations
Danmark - Aarhus
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Danmark - Aarhus
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
Studieafgift om året; EU / EØS / schweiziske borgere: GRATIS