Avanceret program til videreuddannelse

Udbudt af: College of Education

Oversigt

Tjen din master of arts i læsning online

Statlige og føderale uddannelsesstandarder har øget behovet for kvalificerede lærere, der kan forbedre læsekvaliteten for lønklasse K-8. Online Master of Arts i Reading med vægt på elementær uddannelse, der tilbydes af College of Education, er i overensstemmelse med International Literacy Association's standarder for at forberede specialister og interventionister til at imødekomme de globale udfordringer inden for læsefærdighed. Den strenge pensum tjener samfundet ved at give forskellige studerende retfærdig adgang til højkvalitetsuddannelse med et fundament i læsefærdigheder.

Gennem observations- og praksisbaserede erfaringer giver MA i læsning med vægt på elementær uddannelse anvendelse af teori og pædagogiske bedste praksis for at forbedre læsefærdigheder i samarbejdsindstillinger. Effektivt levere læseplaner, instruktion og vurdering med et stærkt fundament i korrigerende læsestrategier og undersøge en række evalueringsværktøjer, instruktionsmetoder og effektive kommunikationsteknikker til optimeret læring. Du deltager også i avancerede studier i grundskolen for at inspirere til oprettelsen af ​​litterære miljøer og støtte læsefærdigheder på tværs af indholdsområder.

Du skal indsende en kopi af din nuværende undervisningstilladelse eller dokumentere mindst et års undervisningserfaring for at ansøge om dette program. Derudover er det vigtigt at have adgang til et K-8 klasseværelse for at gennemføre programopgaverne. Hvis din stat kræver en K-12 legitimation, skal du tale med en tilmeldingsrepræsentant for at diskutere tilgængelige muligheder.

degree Outcomes

Advance Instructional Strategies

I Master of Arts i Reading med et kendskab til Elementary Education-uddannelsen undersøger du processen for planlægning, komponering og levering af en engagerende og effektiv læseplan for elementære studerende. Du lærer også at identificere, evaluere og vurdere undervisningsstrategier ved hjælp af data og elevers præstationer.

Hvad vil du lære

Oplev Master of Arts i læseplanlægning

I denne MA i læseprogram, undersøger du:

  • Curriculum planlægning, udvikling, vurdering og metoder til at engagere forskellige elever
  • Teoretisk og evidensbaseret grundlag for læse- og skriveprocesser og instruktion
  • Professionelle lærings- og ledelsesmodeller til fremme af læsefærdigheder, understreger positive dispositioner i individuelle og samarbejdsmæssige læringsmiljøer
  • Anvendelsen af ​​hjerneforskning til klasseværelset praksis og dens virkning på læseplaner, instruktions- og bedømmelsesbeslutninger

Career Outcomes

Karrieremuligheder i studieplan og undervisning

Fælles karriere med en master i læsning på elementær niveau omfatter læsning eller læseplan specialist, lærer, vejleder, læseruddannelse udbyder og skolelærer coach. Potentielle arbejdspladser omfatter private, charter og offentlige grundskoler, sociale institutioner og uddannelsesorganisationer.

program Locations

online

Forfølge en næste-generations uddannelse med en online grad fra Grand Canyon University. Tjen din uddannelse med bekvemmelighed og fleksibilitet med online kurser, der giver dig studere når som helst, hvor som helst. GCU tilbyder den mest erfarne ledere i at levere online grad programmer. Fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere og fuldt uddannede adjungerede instruktører, der er udstyret med stærke faglige baggrunde og praktisk erfaring inden for deres områder, støtte dig hvert skridt på vejen. Designet med den karriere-orienterede professionelle i tankerne, vores online klasser giver et intimt miljø, der stimulerer engagerende og udfordrende diskussioner. Vælg mellem programmer på tværs af vores forskellige gymnasier, i høj efterspørgsel beskæftigelsesområder. Klasser begynder ofte.

Aften

Grand Canyon Universitets aften programmer imødekomme kravene fra arbejde fagfolk, der foretrækker et personligt læringsmiljø. Vores nat klasser mødes én gang om ugen og tilbyde interaktion og diskussion af en typisk kollegium klasseværelse. Nat klasser er designet til et bestemt antal studerende, hvilket giver en varm og nærende miljø, der understøtter en engagerende oplevelse. I en aften kohorte, vil du fremskridt gennem din uddannelse med de samme karriere-minded klassekammerater, der giver en mulighed for at netværke og skabe relationer, der rækker ud over klasseværelset. Klasser begynder ofte på forskellige steder, herunder vores vigtigste campus.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 51 flere kurser fra Grand Canyon University »

Dette kursus er Online, Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date