Grad opnås

Humanistisk kandidat (cand.mag.)

VARIGHED

2 år

Sprog

Engelsk

ECTS-point

120

Programbeskrivelse

1.. Formålet med dette nye kandidatuddannelse i International Management er at udvikle fremtidige fagfolk, der er i stand til at udvikle ressourcefulde og innovative færdigheder og i stand til at forfølge succesfulde muligheder i det dynamiske internationale miljø. Denne kandidat i International Management giver dig mulighed for at udvide din erfaring ved at uddybe din viden inden for økonomi, menneskelige ressourcer, drift og markedsføring blandt andre strategiske områder, der alle præsenteres i en international sammenhæng. Den internationale ledelse viden og færdigheder avanceres gennem akademisk stringente kurser og forskellige interaktive undervisningsmetoder.

  1. Small Business Economics and Management er en ny læseplan, der tilbydes til studerende fra vores afdeling, til internationale studerende, der deltager i Erasmus-programmet og til andre studerende fra tredjelande. Et af de karakteristiske træk ved dette program er dets internationale karakter. Alle foredrag afholdes på engelsk. Læring i en sådan tværkulturel gruppe er en stor fordel. Det giver eleverne mulighed for at skabe kontakter til gavn for deres fremtidige karriere. Det giver dem også mulighed for at få praktisk viden om, hvordan man styrer en lille virksomhed i et turbulent miljø. Der lægges særlig vægt på økonomi og forvaltning af små og mellemstore virksomheder (SMV'er), der opererer inden for EU-strukturer.

Adgangskrav

Bachelor of Science, Bachelor of Arts (Juridik, økonomi, ledelse). Ansøgere skal fremlægge dokumentation for deres færdigheder i engelsk med et certifikat fra en af ​​følgende anerkendte engelske sprogtest: FCE, CAE, TOEFL eller tilsvarende.

Kontakt

FAKULTET ledelse og økonomi Gdańsk University of Technology Adresse: ul. G. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdansk, Polen

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 8 flere kurser fra Gdansk University Of Technology (Politechnika Gdańska) »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
4 semestre
Fuldtid
Price
2,500 EUR
per semester
Deadline
Efter placeringer
Efter dato