Ma i litteratur - kultur - medier, jiddisch

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i litteratur - kultur - medier, jiddisch

Lund University

Programoversigt

Formålet med programmet er at styrke elevernes historiske viden og teoretisk forståelse af forholdet mellem litteratur, kultur og moderne medier. Den studerende kan vælge at specialisere sig i engelsk, fransk, General, tysk, russisk, spansk, eller jiddisch litteratur, og i de skandinaviske studier. Der er teoretiske kurser, diskutere æstetiske og kulturelle emner af generel karakter, samt kurser med fokus på bestemte litterære genrer, temaer eller historiske perioder. Kritisk opmærksomhed er også givet til de mange former, i hvilke litteraturen kommer ind i medierne og det offentlige rum i det moderne samfund. Den afsluttende prøve har form af en specialet.

Specielle funktioner i programmet:

  • Kurser bliver undervist af fremtrædende professorer, mange af dem internationalt berømt.
  • Studerende fra hele verden bidrager til en stimulerende atmosfære i vores klasser.
  • Center for Sprog og Litteratur giver en forfriskende intellektuelle og sociale miljø for programmet.

Karrieremuligheder

Programmet tjener som forberedelse enten til yderligere akademiske studier (dvs. en ph.d.) eller til en professionel karriere inden for litteratur, kultur og medier.

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/Literature-Culture-Media-Yiddish

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Ranking 2016/2017, er University # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - en af ​​verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anderledes måde at lære i et land, rangeret som den næstbedste i verden til at give de videregående uddannelser. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Universitetet ligger i Lund - en charmerende og kompakt universitet by i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Læs mere på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen