Ma i logik og videnskabsteori

Eötvös Loránd University (ELTE)

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i logik og videnskabsteori

Eötvös Loránd University (ELTE)

Dette program fokuserer på logik og dets anvendelser i videnskabens filosofi, især i fundamentet for matematik, fysik, lingvistik og samfundsvidenskab. Ud over nogle få kernekurser og en fælles fire-semesterseminarie serie, der giver en fælles baggrund for alle studerende, tilbyder vi følgende fire tematiske grupper af kurser: Logik og filosofi for matematik, fondefag, logik i lingvistik og modeller i Samfundsvidenskab.

Programmet er generelt forskningsorienteret med det formål at forberede eleverne til et ph.d.-program. Programmet sigter mod at udvikle forskning evner af de studerende. Dens centrale del er Seminar Logic og dens applikationer ved Institut for Logic, hvor studerende og medarbejdere sammen diskutere deres arbejde i gang. De oftest forekommende emner i seminaret er sat teori og model teori i deres filosofiske sammenhænge, ​​matematikkens filosofi i almindelighed, formalisering af fysiske teorier, såsom specielle og generelle relativitetsteori indenfor forskellige logiske rammer. Studerende stifte bekendtskab med forsknings- værker af de ansatte i afdelingen og dens partner og deltage i et forskningsprogram med henblik på at skrive deres egen afhandling. De er forpligtet til at give to præsentationer af deres arbejde i løbet af de to år.

Styrke af programmet

Logistikafdelingen ved ELTE har et vellykket samarbejde med Algerie Logic forskningsafdelingen ved Alféd Rényi Institut for Matematik, Ungarns Akademi for Videnskab og Institut for Teoretisk Lingvistik ved Institut for Lingvistik, Ungarns Akademi for Videnskab.

Afdelingen arrangerer og er vært for to ugentlige kollokvier: Logic og Philosophy of Mathematics seminar (LaPoM) og teoretisk filosofi Forum. Vores MA og ph.d.-studerende regelmæssigt og aktivt deltage i disse arrangementer.

Karriere muligheder

Programmet er designet til dem, der ønsker at fortsætte deres studier på postgraduate niveau. Vores graduateshave gode chancer for at gælde for ph.d.-skoler i filosofi, matematik, lingvistik, informatik, fysik, økonomi og sociologi. Vores kandidater er blevet succesfulde ph.d.-studerende og akademikere på Eötvös Loránd Universitet og på flere universiteter i hele Europa og oversøiske, herunder sådanne institutioner som MIT.

Adgangskrav - Sprogkrav

Engelsk - mellemliggende (ca. C1-niveau CEFR)

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
Eötvös Loránd University (ELTE)
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2019
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Price
Pris
2,200 EUR
per semester.
Information
Deadline
Locations
Ungarn - Budapest
Startdato : Sep. 2019
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2019
Ungarn - Budapest
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen