Museum and Gallery Practice MA LEDIGHED Fuldtid 1 år Deltid 2 år OVERBLIK Denne MA på UCL Qatar udstyrer de studerende med de nødvendige teoretiske og praktiske færdigheder til at påtage sig en karriere som en førende museum professionel inden Qatar, den bredere Golf-regionen eller længere væk .

Programmet introducerer teorier og praksis i museologi, understreger deres betydning og relevans i Golf-regionen og videre. Centrale områder af musuem undersøgelser skal undervises omfatter samlinger ledelse, museum, galleri og site management, udvikling udstilling, moderne kunst debatter, visuelle undersøgelser, uddannelse og nye digitale teknologier. Studerende vil udvikle kritisk tænkning færdigheder og kernekompetencer såsom dokumentation og fortolkning.

Studerende har også mulighed for at foretage en placering på et museum, galleri eller kulturarv organisation i Qatar, regionen eller internationalt. Hvor de vil få en unik indsigt i at udvikle lokale og internationale museum sektor.

KURSUS STRUKTUR Dette MA har en samlet værdi af 180 point. Studerende tager fem obligatoriske moduler (i alt 90 point), to valgfrie moduler (i alt 30 point) og en afhandling (60 point).

Obligatoriske moduler udstillingsprojekt Principper for Museum og Galleri Practice Museer politikker og praksis Tværfaglige metoder til Heritage Research Dissertation Valgfri moduler forbehold for tilgængelighed og efterspørgsel, kan valgmuligheder omfatter: Materialer vs kultur The Digital Museum Debatter i Contemporary Art Curation Samlinger Pleje og Ledelse Forebyggende Conservation Fællesskab Arkæologi Museum teori og praksis: identiteter, Politik og Power Placement i (en måned) Placement II (to måneder) bogen og samfund Dissertation Alle studerende gennemføre et selvstændigt forskningsprojekt, som kulminerer i en afhandling på 12.000 ord.

ADGANGSKRAV til optagelse på denne MA, skal kandidaterne have en bacheloruddannelse med Upper Second Class Honours (britiske system), en GPA på 3,3 på 4,0 skala (US-system) eller en anden kvalificering af en tilsvarende standard.

Kandidater, hvis første sprog ikke er engelsk kræves normalt at sidde en engelsksproget undersøgelse. De acceptable kvalifikationer for optagelse på dette program omfatter IELTS (7,0 overordnede).

Der er ingen, der er omfattet forudsætninger for indrejse, forventes dog kandidater til at demonstrere en stærk motivation for det emne, de har anvendt, via personlig erklæring del af ansøgningsskemaet. Ansøgere bør have en passion og nysgerrighed til museer eller gallerier og kulturelle arv i almindelighed. De bør også være i stand til at demonstrere en grundig forståelse af, hvad kurset indebærer.

Relevant erhvervserfaring, for eksempel i et museum eller arv sektor kulturelle, vil også blive undersøgt.

Fuld tid eller deltid undersøgelse Denne MA kan studeres som en fuldtids-etårigt program, eller på deltid i løbet af to år. Den deltid mulighed er særligt velegnet til eksisterende fagfolk, der har til hensigt at opretholde beskæftigelsen, samtidig med at forfølge yderligere undersøgelser.

Deltidsansatte kandidater tage tre obligatoriske moduler og et valgfrit modul i Year One, og tre obligatoriske moduler og et valgfrit modul År Two. Afhandlingen afleveres i slutningen af ​​år to.

HVORFOR VÆLGE UCL QATAR?

Museer boomer i Qatar og regionen, og dette program giver uovertruffen muligheder for at netværke med førende lokale museer og kulturarv fagfolk.

UCL Qatar er baseret på Education City, Doha, sammen med en række af verdens mest prestigefyldte institutioner. Internationale studerende drage fordel af den unikke kulturelle oplevelse af at studere i Qatar, hvor de mange forskellige kulturelle og faglige baggrunde sikrer, at unikke perspektiver bringes til klassediskussioner.

Programmet passer studerende med en ægte interesse og nysgerrighed omkring museer og kulturarv i den arabiske og islamiske verden.

LEGATER Et udvalg af fulde stipendier er tilgængelige for ansøgere. Alle tilbud indehavere er berettiget til at ansøge om midler, og vil blive sendt et stipendium ansøgningsskema og yderligere instruktioner under indlæggelser processen.

Søg online Ansøgninger kan indsendes online http://www.ucl.ac.uk/qatar/study/degree-programmes/apply-now

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 1 flere kurser fra UCL Qatar »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
1 - 2 år
Deltid
Fuldtid
Price
- stipendier til rådighed
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date