MA i sangskrivning

Generelt

Program beskrivelse

MASongwriting

Afgræns din professionelle sangportefølje og unik sangskrivning 'voice' på vores Songwriting Masters grad.

Skriv dine sange fra dag ét, og udvikl evnerne til kreativ kritik i et støttende, men dynamisk miljø.

Forbered dig på en række internationaliserede, professionelle futures i musik og dens bredere brancher.

Drage fordel af en banebrydende læseplan, undervist af professionelle, udgivne sangskrivere og kunstnere.

Songwriting er fortsat en af Storbritanniens største eksport, med britisk musik stærkere end nogensinde. Populær sang er hjertet i branchen, og den globale efterspørgsel efter nye sange er høj. På vores MA Songwriting vil du opmuntre din musikalske kreativitet, fokusere og udvikle din professionelle portefølje, skabe nye samarbejdsnetværk og engagere dig i forskning designet til at understøtte din karriere som låtforfatter.

Kurset er rettet mod upublicerede sangskrivere, der ønsker at udvikle deres håndværk til professionelt niveau, og publicerede sangskrivere, der ønsker at opnå akademisk akkreditering, mens de udforsker deres kreativitet.

Vi opretholder stærke forbindelser med branchefolk, gæsteartister og gæsteforelæsere. Også tilgængelig som fjernundervisning rute.

Oversigt

Fra dag 1 vil du skrive sange ved hjælp af alternative strategier designet til at arbejde sammen med dine nuværende kreative tilgange.

Anvendelse af praksisbaseret læring på vores verdensarvforskningscentre gennem en række kreative strategier og kritiske perspektiver på dine sangers forhold til publikum og industri, vil du udvikle og fokusere din produktion. Dette bliver informeret af en blanding af praktisk, teoretisk og videnskabelig praksis.

Lyrisk skrift og en flydende kommando af billedsprog, metafor, og fortællingen opmuntres, da akkorder og melodi tager form omkring sprogets betydning og omvendt. Du vil undersøge magt og potentiale i sangformer, adressemetoder, perspektiver, tidsrammer og tegn.

Efter at have strakt udvalget af kreative muligheder til rådighed i din egen kunstneriske palette, vil du vende din hånd til forskning; Dette er din adgang til postgraduate verden. Du identificerer den industrielle kontekst, der er relevant for dine sange; Din viden om dit felt vil blive intensiveret gennem primær forskning, sekundær forskning og kontakt med gæstens højttalere fra industrien.

Samarbejde med sangskrivere fra næsten og langt vil øge dit kreative og netværksklasse. I forlængelse af dit store projekt udfører kontekstuelle og samarbejdsmæssige forskning den afgørende opgave at udforme dine sangudgange.

Kursusstruktur

Songwriting Færdigheder

Dette er en kreativ primer, hvor du vil udvikle en følelse for sanselig billeddannelse, metafor og et anlæg til fortællingsspænding. I mellemtiden vil du anvende forskellige kreative tilgange til harmoniske konstruktioner og melodiske enheder. Af de sange, der genereres her, kan nogle fortsætte med at blive en del af dit endelige hovedprojekt-showcase. Målet er at tillade sange og skrivning inden for alle genrer at blomstre.

Forskningsmetoder og kontekst

Her beskæftiger vi os med en 'pathfinder' kontekstuelle undersøgelse af en økonomisk / kulturel kontekst til dine fremtidige sang output. Fra folk til hip-hop, indie, chart pop, R

Sangidentitet og kultur

Her undersøger og løser du din personlige sangskrivning 'DNA'. Dette er en forskningsproces, der udforsker sange, der er vigtige for din egen skrivning, og undersøger dem i forhold til kontekster af udøvende identitet, genrer, bevægelser og bredere kultur.

Du vælger også et af følgende moduler:

 • Professionelt samarbejde

Du vil forhandle med andre praktikere inden for en professionel sammenhæng. For eksempel kan sangskrivere samarbejde på den traditionelle måde af vellykkede og anerkendte sangskriverhold, eller kan arbejde sammen med koreografer, filmskabere, digtere, komponister, arrangører eller remixere.

 • Workstation Sangproduktion

Dette modul undersøger den samtidige sangskriver's personlige studie for sin magt til at skabe både imponerende sangdemonstrationer og færdige produktionsmastere. I stigende grad er originale kunstnere mobile og adaptive; tilslutte deres bærbare systemer til større studiosystemer eller fuldføre masters i deres soveværelser. Her undersøger vi de tekniske evner, der giver den samtidige autonome sangskriver mulighed for at realisere deres vision.

Stort projekt

Det er her, du bringer al din forskning og forberedelse i fokus. Du bliver bedt om at præsentere et udstillingsvindue, der repræsenterer de sange, der er udviklet i løbet af din tid på kurset. Normalt er dette et performers album. For nogle vil der være flere projekter i

Kursusmoduler

Dette kursus indeholder eller tilbyder følgende moduler.

 • Songwriting Færdigheder
 • Sang, kultur og identitet
 • Forskningsmetoder og kontekst
 • Professionelt samarbejde
 • Workstation Sangproduktion
 • Stort projekt

Hvordan vil jeg blive vurderet?

Vurderinger spænder fra simple lydskitser i de tidlige stadier til fulde albumproduktioner i Major Project; hver vurderes for kvalitet og markedsfokus. På forskningsmodulerne udtrykker formelle, forskede og referencedokumenter din intellektuelle og analytiske udvikling, og præsentationsfærdigheder bringer dit arbejde til livs.

Hvordan bliver jeg undervist?

Der er regelmæssige lærte sessioner, der løber over hver af de tre trimestere. Foredrag, besøgende højttalere, seminarer, workshops, tutorials, præsentationer og afspilningssessioner arbejder på sangmateriale og forskningsresultater. Studerende spiller deres sange til hinanden i et støttende, men dynamisk miljø, der letter netværk og analyse og udvikler sproget til kreativ kritik. Dette kan være i live-kapacitet eller via afspilning.

Muligheder

Karriere

Der er en bred vifte af faglige resultater fra dette kursus, og vores kandidater arbejder nu som:

 • Performers
 • Undervisere
 • Forskere
 • Agenter
 • Signerede kunstnere
 • Undertegnede forfattere
 • Lærere
 • Terapeuter
 • Udgivere

Dette kursus giver også en fremragende grundforbindelse, hvis du er interesseret i at gå videre til ph.d.-studiet.

Koste

 • UK / EU studerende på fuld tid - 2019/20 indrejse £ 7.395
 • UK / EU-studerende deltid - 2019/20 indrejse £ 3.700
 • Internationale studerende på fuld tid - 2019/20 indgang £ 14,300
Senest opdateret May 2019

Om skolen

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push bound ... Læs mere

Bath Spa University is about more than studying. It’s about getting stuck in: thinking, making and doing. About bumping into friends on campus, embracing challenges and genuinely caring. We push boundaries and ourselves. If that sounds good to you, you’ll fit in well. Minimer