Ma i sprog og lingvistik, italiensk

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i sprog og lingvistik, italiensk

Lund University

Programoversigt

Lunds Universitet giver dig en enestående mulighed for at forfølge avancerede studier i sprog og lingvistik på kandidatniveau. På Center for Sprog og Litteratur har du adgang til de mest moderne ressourcer til forskning og uddannelse.

Du vil sammen med studerende studere fra en række forskellige fagområder som engelsk, fransk, tysk, græsk, moderne græsk, latin, rumænsk, spansk, svensk / skandinavisk sprog, retorik, kognitive semiotik, fonetik og generel lingvistik.

Alle kandidatstuderende deltager i de obligatoriske kurser, der er fælles for alle specialer, samtidig med at de uddyber deres viden i deres specialiseringers egne kurser. Programmet kombinerer således en bred og sund base i avanceret lingvistik med en ekspertise i din egen specialisering.

Program moduler / kurser

Programmet Master of Arts (120 studiepoints) består af følgende:

1. Obligatoriske kurser fælles for alle specialiseringer (15): Videnskabsfilosofi for lingvister (7.5), Grundlæggende sproglige metoder (7.5)

2. Obligatoriske kurser for hver specialisering (30) og en kandidatseksamen (30)

3. Valgfrie kurser (45), der skal vælges fra en liste tilgængelig fra programkoordinatoren

Find oplysninger om kurserne på programmet på www.sol.lu.se/en/program/haspv/

Karrieremuligheder

Med en kandidatgrad i sprog og lingvistik vil du ikke kun være godt rustet til yderligere akademiske studier (ph.d.-studier), men vil også være attraktivt for arbejdsgivere på udkig efter en højt kvalificeret person med specialiseret viden inden for kommunikation og sprog.

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/Language-Italian

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter. Rangeret blandt verdens top 100 universiteter i QS Rankings 2017/2018 er universitetet det # 1 valg for internationale studerende, der kommer til Sverige - et af verdens mest innovative, kreative og demokratiske lande.

Hvis du ønsker en virkelig global klasseværelse oplevelse, hvor du kan starte din internationale netværk, Lunds Universitet er en stor mulighed for at overveje. Oplev en anden måde at lære i et land, der er klassificeret som et af de bedste i verden til at yde videregående uddannelse. Gruppearbejde og uformelle lærer-elev relationer lette en tilbundsgående niveau af læring.

Universitetet ligger i Lund - en charmerende og kompakt universitetsby i det sydlige Sverige, kun 35 minutter fra København. Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Læs mere på www.lunduniversity.lu.se

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 12, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
2 år
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen