Ma i sprog og lingvistik, kognitiv semiotik

Lund University

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma i sprog og lingvistik, kognitiv semiotik

Lund University

Programoversigt

På Center for Sprog og Litteratur har du adgang til de mest moderne ressourcer til forskning og uddannelse.

Du vil sammen med studerende studere fra en række forskellige fagområder som engelsk, fransk, tysk, græsk, moderne græsk, latin, rumænsk, spansk, svensk / skandinavisk sprog, retorik, kognitive semiotik, fonetik og generel lingvistik.

Alle kandidatstuderende deltager i de obligatoriske kurser, der er fælles for alle specialer, samtidig med at de uddyber deres viden i deres specialiseringers egne kurser. Programmet kombinerer således en bred og sund base i avanceret lingvistik med en ekspertise i din egen specialisering.

Kognitiv semiotik er det tværfaglige studie af sprog, kommunikation, medier og sind, fra perspektivet af begreberne mening og fornuft. I kognitive semiotik, både kvalitativt fænomenologisk analyse og empiriske metoder, herunder systematiske observationer og eksperimenter, udvikles og anvendes. Det vigtigste mål er at producere ny viden om sammenhængen mellem forskellige kommunikative / semiotiske ressourcer som sprog, gestik og billeder, og deres udvikling hos børn og den menneskelige evolution.

Programmet Master of Arts (120 studiepoints) består af følgende:

1. Obligatoriske kurser fælles for alle specialiseringer (15): Videnskabsfilosofi for lingvister (7.5), Grundlæggende sproglige metoder (7.5)

Karrieremuligheder

Med en kandidatgrad i sprog og lingvistik vil du ikke kun være godt rustet til yderligere akademiske studier (ph.d.-studier), men vil også være attraktivt for arbejdsgivere på udkig efter en højt kvalificeret person med specialiseret viden inden for kommunikation og sprog.

Læs mere om dette program på www.lunduniversity.lu.se/Cognitive-Semiotics

Hvorfor Lunds Universitet?

Grundlagt i 1666, Lunds Universitet er en af ​​Nordeuropas ældste, bredeste og fineste universiteter.

Byen er berømt for sit pulserende studieliv og er hjemsted for mange af verdens førende forskningsfaciliteter og internationale virksomheder.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk


Sidst opdateret October 12, 2017
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
Sverige - Lund, Skåne County
Startdato : Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
Sverige - Lund, Skåne County
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen