Ma i transport-design

Generelt

Program beskrivelse

MA i Transport Design

Masters program, 120 ECTS-point

I løbet af sidste århundrede manden er kommet til at afhænge af transport som en social og livsstil nødvendighed. Verden har udviklet sig med ønsket om og behovet for at benytte køretøjer. Biler, for eksempel, er blevet en integreret del af vores kultur.

Vores Transport Design-programmet er enestående i sin rækkevidde af interesse, der beskæftiger sig med hele transport feltet design i samarbejde med industrien. Studerende er uddannet til at have et åbent sind på både konceptuelle ideer og detaljerede realistiske designløsninger. De opfordres til at have en afbalanceret tænkning proces, hvor form og funktion arbejder sammen.

Den Transport Design-programmet giver den studerende kompetence til at arbejde med design og udvikling af forskellige typer af køretøjer; fra cykler og biler til offentlig transport, såsom tog, busser og fly. Dette er det første kursus af sin art i Norden.

Studerende ind i kandidatuddannelsen i Transport Design skal have en grundlæggende forståelse af designer værktøjer sammen med en kompetent niveau af skitsering dygtighed. De vil udvikle deres kreative tænkning proces med tutoring støtte fokuseret på at forsøge at løse fremtidens transportproblemer. Studerende vil undersøge, hvordan at designe og udvikle køretøjer af alle typer med en voksende bevidsthed om de miljømæssige spørgsmål.

Vores studerende opfordres til at opbygge realistiske køretøjskoncepter omkring fremtidige livsstil. Ligeledes skal disse mønstre være attraktivt og ønskværdigt. Essensen af ​​den studerendes arbejde vil være om form og funktion i balance med de menneskelige behov i centrum for deres design udviklingsproces.

International og Exchange Studerende


Undervisningen foregår på engelsk, og kurset er åbent for internationale studerende. Udvekslingsstuderende accepteres helst i efteråret sigt af det første år.

Field of Aktiviteter


Den Transport Design program forbereder de studerende til at arbejde i branchen. Studerende er ofte ansat i store virksomheder samt design konsulentvirksomheder. Vi har en stærk baggrund i både transport design praksis og uddannelse. Derfor kvaliteten af ​​vores uddannelser og kapaciteter af studerende dimitteret fra vores program er blevet godt værdsat af industrien.

Mange af vores tidligere elever har fundet en god position i branchen og i konsulentvirksomheder. Blandt disse virksomheder er Volvo Cars, Volvo Trucks, Saab Automobiles, Scania, BMW Group DesignworksUSA, Renault Trucks, GM, Toyota, Volkswagen, Audi, Bentley og mange flere.

Kvalifikation Opnået


Efter endt uddannelse vil du få en kandidatuddannelse i Transport Design.

Adgangskrav

Program Forudsætninger


Ansøgere har brug for en bachelorgrad inden for Industriel Design eller en tilsvarende kreativ uddannelse. Entré proces er heavilly baseret på en portefølje valg. Design porteføljer er vores vigtigste reference for at vælge de mest kreative og talentfulde ansøgere.

Specifikke portefølje krav


Vi forventer, porteføljer at formidle ansøgerens kompetencer i alle stadier af designprocessen. Det betyder, at porteføljer skal udsætte evnen til at identificere design muligheder og løse problemer. Den skal også fremlægge mange prøver af ansøgerens kreativ tænkning proces og kunstneriske evner fra såvel frihånds skitser og renderinger. Tre-dimensionel form, forståelse er en vigtig færdighed, og derfor bør også dokumenteres i porteføljen. Billeder af mockups, skulpturer, fysiske og digitale modeller skal præsenteres. Den senere ideelt vil også repræsentere ansøgeren viden om produktionsteknologier og materialer. God begreb eller ægte interesse i forskellige former for køretøjer er vigtig. Kendskab til 2D og 3D software kan også gøre en forskel. Både produkt og transport design materiale kan indgå blandt de 10 forskellige projektledere prøver, som ønsket af skolen. Projekt dokumentation skal beskrive hele udviklingsprocessen, fra grundforskning til endelige designforslag med stærke hensyntagen til brugerne af sådanne produkter.

Vi foretrækker porteføljer, der vil passe i en standard C4 størrelse konvolut eller lignende.

Senest opdateret Sep 2015

Om skolen

Umeå Institute of Design provides five academic programmes focusing exclusively on industrial design and related specializations. Programmes range from Bachelor’s to Master’s and Doctoral levels. We o ... Læs mere

Umeå Institute of Design provides five academic programmes focusing exclusively on industrial design and related specializations. Programmes range from Bachelor’s to Master’s and Doctoral levels. We offer highly competitive, professional and international industrial design educational programmes supported by exceptional technical facilities and resources. Minimer