Ma I Uddannelse

Goddard College

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Ma I Uddannelse

Goddard College

MA i Education

I Goddard Master of Arts i Undervisning, du vælger dit emne undersøgelseskommission og designe et program for undersøgelse baseret på, hvor du lærer bedst, og hvad dit studie kan bidrage mest til dig og dit samfund. Goddard inviterer dig til at tænke over dit emne ved at trække på andre relevante fagområder, hvilket igen gør det muligt at se et bredere billede af den praksis og de teorier der ligger i dit emne for undersøgelsen. En sådan opfattelse gør det muligt at skabe en mere helhedsorienteret afgangsprojekt, og giver dig mulighed for at lære mere i processen om dit liv, dine udfordringer og dine gaver.

Master of Arts i Education tilbyder studiemuligheder på disse områder:

 • Lærer Licensure
 • Self-Designet Degree
 • EF Education
 • Dual-Language / Early Childhood Education
 • Skole Rådgivning Påtegning
 • Kandidatstudier for ikke-graders-søger studerende

Studerende kan ansøge om at overføre op til 12 graduate kreditter

Steder

Studerende kan tilmelde sig MA i Education Program i to steder: Den Plainfield, VT Campus, der tilbyder følgende MA Degree Options:

 • Individuel Fokus i Education (Non-Licensure)
  • EF Education Koncentration
  • Dual Sprog / Early Childhood Education Koncentration
 • Licensure: Lærer eller Skole Rådgivning

Seattle, WA site tilbyder følgende MA Degree Option:

 • Individuel Fokus i Education (Non-Licensure)
  • EF Education Koncentration
  • Dual Sprog / Early Childhood Education Koncentration

Fuld tid

Goddard traditionelle 12-kredit semester fuldtidsstudium format omfatter deltage i en otte-dages ophold i begyndelsen af ​​hvert semester, som forekommer i januar og juli. Fuldtidsstudium kræver et tilsagn på 26 timer eller mere om ugen efter opholdet.

Tre-kvart-tid

Goddard tre-kvart-time undersøgelse option oversætter til ni point hvert semester. Det giver en undersøgelse mulighed for studerende, der ikke er i stand til at deltage i et residency i januar. Som en del af tre-kvart-time option, de studerende deltage i et fem-dages sommer institut umiddelbart efter krævede otte dages ophold i juli. Studerende bor internationalt, eller som arbejder for en skole distrikt, der ikke giver fem release dage fra arbejde for faglig udvikling, er fremragende kandidater til de tre-kvart-program. Den ni-semester kredit option gavner også studerende, der kan begå 19 timer om ugen til deres akademiske arbejde, men finde de 26 timer, der kræves af det på fuld tid mulighed for udfordrende. Den ni-semester kredit option forlænger den nødvendige tid til at tjene graden af ​​et semester. Omkostningerne pr enkelte semester er reduceret.

Degree Kriterier

Den MA i Education grad kriterier målene imod hvor dine individuelle studier er rettet. Hele dit studium, forventes du at dybt engagere sig med de kriterier, der arbejder hen imod en fuld og vedvarende demonstration af dem ved eksamen. Studerende dimitteret med en MA i Education vil have held afsluttet følgende:

 • Leddelt en kraftfuld selvbiografiske forståelse af deres forhold til samfundet, kultur og uddannelse
 • Forstået og aktualiseret de væsentlige begreber progressiv uddannelse, nemlig undersøgelse læring, refleksion og kritisk tænkning, og en elev-fokuseret pensum
 • Forberedt sig til at arbejde hen imod at skabe en mere retfærdig, human, demokratisk og bæredygtig verden
 • Erhvervet den faglige viden base for at udføre en ledende rolle inden for uddannelse
 • Udviklet kapacitet til kritisk at analysere, fortolke, organisere, formidle og anvende viden relevant for uddannelse
 • Udviklet en klar fornemmelse af forholdet mellem teori og praksis, og lærte at anvende progressive principper uddannelser og praksis til den virkelige verdens problemer
 • Produceret en masters 'tese, der omfatter formuleringen af ​​væsentlige spørgsmål, anvendelse af metoder til undersøgelse, identifikation og udnyttelse af læringsressourcer, analyse, crit ical tænkning, og integration og anvendelse af teori til praksis

Arbejdet af Programmet

I centrum af den Goddard MA i Education program er konceptet, at den mest effektive undervisning finder sted, når det er formet omkring dig, den studerende. Der lægges vægt på individuelle behov og interesser snarere end forudbestemt pensum. Goddard uddannelser holde en central forpligtelse til social retfærdighed, mangfoldighed, anti undertrykkelse og anti skævhed uddannelse. Disse værdier er særligt vigtigt i dag for undervisere, der arbejder i en kompleks og pluralistisk samfund. Som studerende, du engagere med programmet fakulteter, som giver dig mulighed for at begynde dine studier, hvor du er, og hjælpe dig med at opdage dine interesser og mål. Derfra din studieplan udvikler sig.

Uddannelsesmæssige ressourcer varierer fra uvildig undersøgelse til praktiske erfaringer. Mange undersøgelser fokuserer på et bestemt emne eller problem. Kreative engagement og integration af teori og praksis fremhæves. Inden for en individualiseret uddannelse fokus, kan arbejdet omfatte undersøgelser i antiracistisk undervisning, alternativ skolegang, integrative kunst, mægling, tosproget undervisning, spiritualitet, og miljømæssig bæredygtighed, for at nævne et par stykker. Ved afslutningen af ​​hvert semester, i stedet for karakterer, du og din rådgiver fakultet skrive fortællende evalueringer, der beskriver dit arbejde i en praksis med autentisk vurdering.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
Varighed og pris
This course is Campusbaseret
Start Date
Startdato
Sep. 2018
Duration
Varighed
Deltid
Fuldtid
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Plainfield, Vermont
Startdato: Sep. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Sep. 2018
USA - Plainfield, Vermont
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
USA - Washington, District of Columbia
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen