Ma lede

Generelt

Program beskrivelse

MA Directing

Den Programme Director Master har til formål at give de studerende praktiske aktiviteter relevante færdigheder, som undervisningen er taget her ved undervisere, der er branchefolk.

Den rolle, som instruktøren kræver en række opfindsomme, teknisk og lederskab for gennemførelsen af ​​filmisk indhold eller indhold til små skærmformater. Kandidatuddannelsen direktør er et meget praktisk drift kursus, som uddyber den viden og teknikker for de studerende, samtidig giver dem mulighed for regelmæssigt at producere film indhold under vejledning af professionelt uddannede instruktører og personale i sektoren.

Denne kandidatuddannelse er at give de studerende en omfattende forståelse af, hvad der forventes i dagens filmindustri fra en alsidig instruktør, begyndende med ledelsen af ​​det tekniske team, gennem støbning og vejledning af aktører til generering af indhold i hans / hendes eget særpræg ideer. Eleverne udfordres og guidet til at udvikle en karakteristisk instruktør stil gennem workshops og direkte træning på film sæt.

Yderligere omfattede emner kan nævnes liv og arbejde en direktør, grundlæggende i dramaturgi, betydningen af ​​improvisation, script analyse og Forberedelse, et overblik over lede teknikker, fordelingen af ​​scripts, scene analyse og den rolle, det kreative team.

Programmet består af tre faser.

fase 1

Ved afslutningen af ​​dette afsnit, har de studerende erhvervet vigtige tekniske færdigheder og konceptuelle forståelse af filmisk indhold. Efter Ledelse Boot Camp, som dækker de vigtigste kreative og tekniske færdigheder, der danner knudepunkter af direktøren håndværk og grundlaget for mere avancerede teknikker, og evnen til at arbejde ud som instruktør sin egen karakteristiske sprog følger.

fase 2

Fase II begynder med modulet avancerede teknikker til at lede Skuespillere, hvilket gør de studerende fortrolige med workshops om forberedelse af lede, tildele manuskriptskrivning, der arbejder med skuespillere og improvisation med en række rettet tilgange.

Efter den studerende følger den visuelle sprog af Cinema modul. I dette modul studerende gennemføre et filmisk foreløbig projekt, som gør det muligt for dem at personlig udvikling som en filmskaber foran master-projektet. Studerende er ansvarlig for planlægning, rotation, stolpen og besættelsen af ​​den foreløbige projekt.

Den endelige modul i fase II er direktørens Håndværk og Creative Collaboration, der fokuserer på den rolle som direktør i samarbejde med den kreative sektor.

fase 3

Den sidste fase består af master-projektet, selvstændig at være udformet modul, der gør hver elev arbejde under vejledning af en rådgiver af den nødvendige fakultet og den nødvendige vifte af færdigheder, som du har brug for som instruktør, til at producere kreativt film indhold til specifikke medieplatforme, bevise , Projekterne kan have en række formater og genrer dækket, herunder, men ikke begrænset til, en / n kort / n fiktive spillefilm, eksperimenterende film, dokumentarfilm, TV pilot film eller vise på nettet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berl ... Læs mere

MetFilm School is a world-leading film, television and online media school which offers undergraduate, postgraduate and short courses in Berlin and London. MetFilm School Berlin is based at BUFA; Berliner Union-Film GmbH and Co Studio KG, a working studio, home to film productions since the Weimar Republic and one of the oldest film studios in Europe. Minimer