Read the Official Description

MA Program i Child Development

International MA Program i Child Development ved University of Haifa er Det Samfundsvidenskabelige Fakultet og Center for Studiet af Child Development søger at øge kvaliteten, mængde og faglige viden og uddannelse af børnepasning fagfolk, der behandler børn, der vokser op i destruktiv miljøer.

Takket være den ekspertise, erfaring og interesse for barnets udvikling akkumuleret i centrum, er den udviklingsmæssige program unikt positioneret til at hjælpe med at bygge bro mellem videnskab og praksis hul på internationalt plan og gøre en indvirkning på livet for udsatte børn i udviklingslande.

Undervises på engelsk over tre semestre fra oktober til september, er programmet designet til at forberede den næste generation af internationale eksperter, der vil fokusere på at trykke spørgsmål om karakteren af ​​børns udvikling, og hvordan det gælder for livet for børn og deres familier i udviklingslandene . Dette unikke program udstyrer fagfolk med den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at påvirke og påvirke trivsel børn og deres familier.

Studerende fra udviklingslandene vil blive ydet stipendier til dækning studieafgift og leveomkostninger.

Akademisk Program

Den MA program i Child Development søger at give de videnskabelige og faglige færdigheder til at omsætte viden fra basis- menneskelige udvikling forskning til forskellige anvendt emner som børnepasning, ernæring, spædbørn og små børn sygelighed og dødelighed, akademisk motivation i skoler, børnehjem og børn rejst i institutioner, familiepleje, adoption, politisk vold og børnesoldater, og effektiv forældrerollen. Programmet tog også fagfolk til at lede programmer designet til at forbedre trivsel af børn og deres familier i udviklingslandene, med fokus på forebyggelse og intervention. Den progam fungerer også som katalysatorer for at forbedre status for udviklingsprogrammer barn i udviklingslandene med henblik på at øge bevidstheden og fremme nye generationer af børns udvikling eksperter.

Indlæggelser Krav

Ansøgere skal have gennemført en bachelor-grad, med et minimum GPA på 3,0 eller tilsvarende, i relevante fagområder relateret til offentlige tjenester for børn: socialt arbejde, ergoterapi, tale og sprog patologi, fysioterapi, sygepleje, førskoleundervisning, psykologi eller lov. Ansøgerne skal have mindst tre års erfaring med at arbejde med børn og familier.

Ansøgere, der ikke har eksamen fra en akademisk institution, hvor undervisningssproget er engelsk, eller som ikke har engelsk som modersmål, skal indsende officielle TOEFL score på mindst 570 (i en skriftlig prøve), 230 (i et edb-test), eller 89 (i en internet-test) for at komme i betragtning til optagelse.

For detaljerede oplysninger om alle adgangskrav, herunder forudsætninger, bedes du kontakte Admissions Office på infograd@univ.haifa.ac.il.

Program taught in:
Engelsk

See 12 more programs offered by University of Haifa, International School »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
8,900 USD
Deadline
By locations
By date
Start Date
Okt. 2019
End Date
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
End Date