Læs den officielle beskrivelse

Den internationale MA Program i Maritime Civilizations udbydes af Institut for Maritime Civilizations ved University of Haifa tilbyder de studerende en enestående mulighed for at udforske historie, arkæologi og struktur i maritime samfund såvel som det naturlige miljø, hvor de udviklede og i øjeblikket findes . Der vil blive lagt særlig vægt på havne, skibe og søfart som en del af den maritime kulturarv af Middelhavet. Desuden programmet kaster lys over de økologiske og geomorfologiske dynamik i det østlige Middelhav og deres indflydelse på samspillet mellem mennesket og havet i gamle og moderne tider.

Akademisk Program

Underviste over tre semestre på engelsk, det akademiske program giver en unik mulighed for en tværfaglig undersøgelse af kyst- og undervands arkæologi, marin biologi og økologi, maritim historie, maritime geologi og geomorfologi. Læseplanen tilbyder avanceret viden og forskning uddannelse til studerende interesseret i at udforske den menneskelige interaktioner med havet. Undersøgelserne udføres i et dynamisk læringsmiljø, hvor teori kombineres med hands-on videnskabelige erfaring på området, og i laboratoriet.


Programmet er baseret på løbende, aktiv forskning, der udføres i marken og i laboratorier Institut for Maritim civilisationer og Recanati Institute for Maritime Studies. Programmet sigter mod at give grundlaget for studerende interesseret i avanceret viden om havmiljøet og i menneskelige interaktioner med Middelhavet, hvor teori og hands-on videnskabelige erfaringer mødes.

Adgangskrav

-En Bachelor-grad fra et anerkendt universitet med et minimum GPA på 80% (israelsk-system), 3,0 eller tilsvarende. Vil blive foretrukket til studerende med baggrund i historie, arkæologi, økologi, biologi, geografi og geologi

-Competence I engelsk (TOEFL score - hvis modersmål ikke er engelsk eller kandidater ikke tidligere studeret på en institution for videregående uddannelse, hvor undervisningssproget er engelsk)

Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurser fra University of Haifa, International School »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
8,900 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date