Læs den officielle beskrivelse

Den Weiss-Livnat International MA Program i Holocaust Studies ved University of Haifa tilbyder en akademisk program ulig nogen anden i verden. Det giver de studerende med mere end blot et akademisk program; Det er blevet designet med tilføjelsen af ​​spændende og udfordrende aktiviteter for at gnist af interesse for den studerende og fremme den personlige udvikling og dedikation til området for Holocaust forskning.

Undervises på engelsk over tre semestre, er den etårige kandidatuddannelse i Holocaust Studies dedikeret til at skabe og pleje den næste generation af Holocaust forskere, arkivarer, kuratorer og pædagoger.


Praktikophold
En praktikplads Uddannelsen udbydes til at berige pensum og forberede de studerende til den faktiske beskæftigelse efter endt uddannelse. Ledige praktikophold omfatter: Ghetto Fighters 'House Museum Archives, Yad Vashem museet, Hagana Arkiver og Diaspora-museet.

Volunteer Program med Holocaust Survivors
Studerende, der modtager stipendier er forpligtet til at deltage i Holocaust Survivors Fællesskabet Giving Project, i samarbejde med Hillel Haifa. Inden for disse rammer eleverne frivilligt deres tid i en række måder, herunder besøg Holocaust overlevende, der fører workshops, eller organisere ferie festlighederne for de overlevende. Studerende er forpligtet til at registrere deres aktiviteter i et tidsskrift eller blog.

Studieture til Archives i Israel og Europa
Som en del af erfaringsbaseret komponent læring, studerende deltager i studieture i løbet af året til relevante museer og steder i hele Israel. Besøg på steder såsom Yad Vashem, Ghetto Fighters 'House Museum og Atlit anholdte lejren giver de studerende mulighed for at gennemføre deres akademiske viden i det virkelige liv, ved at se egentlige arkiver, historiske optegnelser og dokumentation.

Et af højdepunkterne i programmet er studieturen til at vælge de europæiske lande. Studieturen er designet til at give de studerende mulighed for at besøge vigtige historiske arkiver, møde lokale studerende og forskere, og besøge vigtige steder i studiet af Holocaust.

Adgangskrav

  • En bachelor-grad i humaniora eller samfundsvidenskab fra et anerkendt universitet med et minimum endelige karakter på 80% (israelsk-system), 3,0 GPA eller tilsvarende
  • Kompetence i engelsk (TOEFL score - hvis modersmål ikke er engelsk eller kandidater ikke tidligere studeret på en institution for videregående uddannelse, hvor undervisningssproget er engelsk)
Program undervist i:
Engelsk

Se 12 flere kurser fra University of Haifa, International School »

This course is Campus based
Start Date
Okt. 2019
Duration
1 år
Fuldtid
Price
8,900 USD
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Okt. 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Okt. 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date