Master i organisationsledelse

Generelt

Program beskrivelse

Siden oprettelsen har University Foundation of San Gil –UNISANGIL– mission at bidrage til udviklingen af samfundet på lokalt og regionalt niveau med en global vision gennem deltagelse i den integrerede dannelse af mennesker, produktion og anvendelse af viden og social interaktion I overensstemmelse med dette princip udvikler institutionen akademiske træningsprocesser på bachelor- og kandidatniveauet, der er i overensstemmelse med behovene og kravene i de samfund og regioner, hvor den er til stede.

Sådan præsenterer UNISANGIL Master in Organization Management, et akademisk program tilknyttet Det Fakultet for Økonomiske og Administrative Videnskaber, hvis oprindelse er relateret til akkreditering af høj kvalitet for bacheloruddannelser i Erhvervsadministration (resolution 021081 af december 2015 ) og offentlig regnskabsføring (resolution 05421 af april 2015).

Dette akademiske program er et supplement til de uddannelsesprocesser, der tilbydes fra Specialization in Finance (San Gil - Chiquinquirá); Specialisering i strategisk finansiel administration (Yopal); Specialisering i strategisk markedsføring (San Gil - Chiquinquirá) og specialisering i turismekonkurrenceevne (San Gil). Dette udgør en strategi for integration og relevans af det akademiske tilbud med de økonomiske, politiske og sociale behov ikke kun San Gil, Yopal og Chiquinquirá som provinsielle udviklingscentre, men for alle de omkringliggende kommuner.

Som en kandidatgrad i dybden har programmet til formål at dykke ned i specifikke videnområder relateret til Senior Management, Organisation, Direction and Management. Dette søger udvikling af færdigheder, der muliggør løsning af problemer i organisationer, samt analyse af særlige disciplinære, tværfaglige og professionelle situationer, der opstår i det regionale og nationale miljø.

objektiv

Målet med kandidatuddannelsen i ledelse af organisationer i UNISANGIL er: "Den integrerede uddannelse af kandidaten i seniorledelse, organisation, retning og ledelse til løsning af organisationsproblemer".

mission

Instrumentalisere og anvende den viden, der læres i organisationer, ved at udvikle gennem deres læseplanstruktur kapacitet til kritik, analyse, syntese og diskussion, gennem uddybning af viden i Senior Management, Organisation, Management and Management, styrke udvikling og integreret vækst i en regional og national sammenhæng.

udsigt

I år 2022 er vi et kandidatuddannelse, der er anerkendt på regionalt og nationalt niveau, til udvikling og forbedring af ledelsesstrategier, beslutningstagning og konfliktløsning; at danne lærere med kritisk tænkning, færdigheder og holdninger inden for anvendt forskning, der muliggør diagnose og løsning af organisatoriske problemer.126794_pexels-photo-3184291.jpeg fauxels / pexels

Curriculum

Semester I
emne kreditter
Ledelse og organisatorisk ledelse 3
Strategisk ledelse 2
Organisationers makroøkonomiske og økonomiske kontekst 2
Finansiel og regnskabsmæssig ledelse af organisationen 3
Grad I-seminar 2
Samlede kredit 12
Semester II
emne kreditter
Strategisk styring af menneskelige ressourcer 3
Organisationsvurdering 3
Design, organisatorisk kreativitet og innovation 2
Beslutningstagning 2
Grad II-seminar 2
Samlede kredit 12
Semester III
emne kreditter
International ledelse 3
Marketing Management 3
Organisationens juridiske sammenhæng 2
Valgfrit seminar 2
Grad III-seminar 2
Samlede kredit 12
Semester IV
emne kreditter
Management Skills Workshop 3
Valgfrit seminar 3
Valgfrit seminar 3
Grad IV-seminar 3
Samlede kredit 12

Optagelse Profil

UNISANGIL Master in Organization Management-programmet er rettet mod fire specifikke befolkningstyper:

  1. De professionelle er uddannet fra UNISANGIL.
  2. Kandidater fra andre institutioner for videregående uddannelser i regionen eller landet.
  3. Specialister fra forskellige grene af viden, hvad enten det er fra UNISANGIL eller fra andre institutioner for videregående uddannelser i regionen eller landet.
  4. De fagfolk, der besætter positioner på mellem- og højt niveau i organisationerne i regionen og landet, opmærksomme på behovet for integreret og systemisk organisatorisk vækst.

Alle ansøgere til at forfølge mesteren vil have en akademisk og erhvervsmæssig samtale før optagelse.

ph.d.-profil

Master in Organization Management, sigter mod at uddanne ledere med strategisk tænkning, fagfolk med en vision for fremtiden, skabere og innovatører, med kritiske positioner og i stand til at svare på fremtidens udfordringer og organisatoriske udfordringer.

Vores kandidater har kendskab til det nationale og internationale miljø, geopolitik og styring af potentielle værktøjer, der giver dem mulighed for at udvikle bedre kompetenceniveauer i organisationer.

Adgangskrav

  • Fotokopiecertifikat eller bacheloreksamen
  • Fotokopi af identitetsdokumentet, udvidet til 150%
  • To (2) 3x4 farvefotos
  • Medlemskab eller EPS eller Sisben-kort
  • Indsend et interview med fakultetets kandidatkoordinator

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contri ... Læs mere

UNISANGIL es una entidad de educación superior centrada en la investigación, extensión y formación de su comunidad. Somos una institución de educación superior de origen y acción solidarios que contribuye al desarrollo de la sociedad en los ámbitos local y regional con visión global, mediante la participación en la formación integral de personas, la investigación y la interacción social. Minimer