Magistergrad I Menneskelige Ressourcer

Meliusform Business School

Studiebeskrivelse

Læs den officielle beskrivelse

Magistergrad I Menneskelige Ressourcer

Meliusform Business School

Organisation, udvælgelse, uddannelse og personaleudvikling

 • 5 måneder - 22 lektioner - Weekend 11 - 88 timer i klasseværelset
 • Undervisning i Formel lørdag - fra 09:30 til 18:30

Den Executive Master i Human Resources opfylder de uddannelsesmæssige profiler af dem, der anerkender i deres HR-karriere kald, og er orienteret til at erhverve specialiseret knowhow kræves for at operere i sektoren.

Den Executive Master, gennem et kursus præget af praksis, gør det muligt at danne profiler kan: uafhængig forvaltning af personale udvælgelsesprocesser, design og tilbyde uddannelse, udvikle det menneskelige potentiale og at mestre det grundlæggende og Corporate Organisation de kompensationspolitikker.

Ved afslutningen af ​​uddannelsen, der leveres på lørdag formel, vil deltagerne blive ledsaget af den placering i de vigtige søgesti input eller sanering muligheder på arbejdsmarkedet gennem en særlig uddannelse og en overføring af programmer målrettet til partnervirksomheder.

Human Resources

Struktur

 • Modul 1: ORGANISATION
 • 2. Modul: PERSONALEUDVÆLGELSESKONTOR
 • 3. Modul: uddannelse af lærere
 • 4. modul: udvikling af menneskelige
 • 5. Form: aflønningspolitik og CORPORATE VELFÆRD

Mål

Formålet med Master er at uddanne HR specialister med praktisk viden og solide kompetencer straks spendable på emnerne Personaleudvælgelseskontor, uddannelse, evaluering, udvikling og forretningsorganisation. Ved afslutningen af ​​Master, vil deltagerne være i stand til at forstå organiseringen af ​​en forretningslogik og selvstændigt styre udvælgelsesprocessen, lave en evaluering af potentialet og ydeevne, opbygge et personale udviklingsplan, designe træningen. Disse færdigheder kan bruges både inden for HR-funktion i virksomheden i et konsulentfirma miljø.

Modtagere og faglige muligheder

Modtagere

 • En kandidat i psykologi og sociologi og humaniora og økonomi
 • business personale
 • fagfolk
 • Konsulenter
 • Iværksættere

De er også tilladt "ikke-kandidat" i det omfang, de er i stand til at påvise, at de har fået betydelige erhvervserfaring.

Klik her for at læse vidnesbyrd fra tidligere studerende

karrieremuligheder

Mesteren tog HR Specialister kan håndtere de processer af udvælgelse, uddannelse, udvikling og organisering både inden for de HR-funktioner i det firma, der rekrutterer firma, udvælgelse, uddannelse, genplacering, at en del af den konsulterende erhverv.

Human Resources

Øvelser og undervisningspraksis

Master giver deltagerne en rig kulturarv, resultatet af ledelsen af ​​lærere, og et spor, der består af både foran holdundervisning, både med mange konkrete øvelser og rollespil. Uddannelsen er i virkeligheden designet til at træne folk med praktisk viden umiddelbart spendable i personaleafdelingen kontorer i virksomheden, eller dets business consulting. Alle moduler foreslås dermed lærende med stærk anvendelsesorienteret, og er karakteriseret ved betydelig tilstedeværelse af laboratorie- og tutorial gange. Ved afslutningen af ​​kurset studerende vil være i stand til at håndtere alle HR-spørgsmål rækkevidde, gennem virkningen af ​​de vigtigste strategiske løftestænger (udvælgelse, organisation, uddannelse, performance evaluering, etc.) og på samme tid at navigere vanskelige situationer ( stress, konflikter, krisestyring, etc.).

Placering og praktik

Den Træning og arbejdsformidlingskontor MELIUSform opererer med det formål at:

 • fremme OPTAGELSE I SELSKABET juniorer udgående deltagere fra Master (praktikophold, lærlingeuddannelser, andre former for kontrakt)
 • Sanering eller bidrage til vækst af profilerne, der allerede opnået erfaring i branchen eller i de liberale erhverv.

finansieret uddannelse

MELIUSform er i stand til at tilbyde gratis til virksomheder og konsulentfirmaer muligheder for adgang til fondene Finansierede Training (Joint Tværfaglige fonde, Den Europæiske Socialfond, Professional Lærlinge) til uddannelse af medarbejdere og ledere. Enhver virksomhed har mulighed for at opnå finansiering ved at få adgang fonden, som det er registreret. MELIUSform med gratis brug af et team af erfarne konsulenter, der skal yde støtte til virksomheder og deltagere i Master, i at vælge de bedste løsninger og assistance og ledelse af finansieret uddannelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Italiensk


Sidst opdateret July 8, 2017
Varighed og pris
This course is
Online
Campusbaseret
Start Date
Startdato
Nov. 2018
Duration
Varighed
5 måneder
Deltid
Price
Pris
1,912 EUR
Information
Deadline
Locations
Italien - Rome, Lazio
Startdato: Nov. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Milan, Lombardy
Startdato: Nov. 2018
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Dates
Nov. 2018
Italien - Rome, Lazio
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Italien - Milan, Lombardy
Ansøgningsfrist Kontakt skolen
Slutdato Kontakt skolen
Price
+ Moms (25% reduktion for indsendelser indtil den 25. juli, 2017)