MA i offentlig politik

Den toårige offentlige politik masteruddannelse er designet til at overføre de færdigheder, der er nødvendige for succes i den offentlige service. Studerende opnår avanceret kompetence inden for stats-, privat- og markedsanalyse og lærer at nedbryde komplekse politiske og sociale problemer i strategiske løsninger.

Denne fremtrædende læreplan udvikler tillid til lederskab, strategisk styring og informeret dom. I små interaktive klasser lærer eleverne metoder, teknikker og strategier til udformning af effektive og hensigtsmæssige løsninger på reelle politiske spørgsmål. Blandt det bedste i innovativ politik rundt omkring i verden er dette det mest tydelige offentlige politiske program i Prag.

Anglo-American University internationale fakultet for specialister lærer ikke kun på baggrund af deres kvalifikationer, men også af deres erfaringer inden for politikforskning, politisk design og interkulturel kommunikation.

Læringsresultater

Kandidater fra MA i Public Policy programmet kan forvente at:

  • Har en brugbar viden om strategisk styring, offentlig politik og anvendt sociologi.
  • Kunne identificere beskrivelsen med indsigtstendenser og eksempler på korruption, klientelisme, organiseret kriminalitet, etniske konflikter og andre samfundsmæssige trusler.
  • Har erfaring med forskningsmetoder, og er klar til avanceret politisk forskning for nationale og internationale interesser.
  • Kommuniker professionelt, afgørende og strategisk på mundtlig og skriftlig engelsk. Vores kandidater er i stand til at identificere, beskrive og diskutere komplekse problemer og løsninger til internationale publikum.

Praktisk læring

MA i offentlig politik er et fuldtidsstudium.
Heltid: Studie og fremskridt er baseret på forelæsninger og interaktive øvelser. Deltagelse og deltagelse er obligatoriske.

  • 7 timetimer = 1 ECTS-kredit
  • 42 timer = 6 ECTS / 3 amerikanske point

Program undervist i:
  • Engelsk
Anglo-American University

Se 3 flere kurser fra Anglo-American University »

Senest opdateret Juli 22, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date