Maskinindustrien fakultet

Generelt

Program beskrivelse

Afdelinger

  • Materials Science and Technology Institut for Materials Science and Technology (MST) er en afdeling i strukturen af ​​det tekniske universitet i Varna. Det blev etableret i det første studieår (1963-1964) af det Højere Tekniske Skole, som var blevet restaureret i 1962.
    Institut for Materials Science and Technology er den førende afdeling for uddannelse i følgende store selskaber: Mechanical Engineering and Technology - bachelorgrad, Udstyr og instalations i Chemical, olie og gas industri - bachelorgrad, Mechanical Engineering og Teknologi - masteruddannelse, Kemisk Teknik - masteruddannelse, Teknologi Maskiner og Svejsning Systems - masteruddannelse, Materials Science and Technology for Mekanisk Teknologi Materialer - ph.d. (ph.d.) Degree, cipher 02/01/02

  • Mechanical Engineering og Machine Tools Teknologi Den Mechanical Engineering og Værktøjsmaskiner Technology Department (MEMTT) blev oprettet med grundlæggelsen af ​​Det Tekniske Universitet i Varna (så den mekaniske og elektriske Engineering Institute-Varna) i 1969. Det fastsætter grundlaget for den generelle ingeniørafdelingen på universitetet. Den første leder af afdelingen var lektor Jordan Pashov.
    På nuværende tidspunkt er de vigtigste funktioner i MEMTT Department forbundet med uddannelse studerende med hovedfag i "Mechanical Engineering og Teknologi" og "edb Technologies i Mechanical Engineering", samt give kurser for andre store selskaber såsom: Automotive Engineering og Teknologi (AET ); Mekanisk og Precision Engineering (MPE), Kemiteknik (CE), Automation, Information og Control Engineering (AICE), Ship Maskiner og mekanismer (SMM), Skibsbygning (S), Industrial Management (IM) og andre.

  • industrielt design

Karriere. Ingeniør - designer med speciale "Industriel Design" og "Bachelor" eller "Master" grad får uddannelse til at udføre højt kvalificeret designer, kreativ, udøvende og ledelsesmæssige aktiviteter inden for: Industrielt design, elektriske og elektroniske industri, husholdnings- og industriprodukter , husholdningsapparater design, grafisk design, reklame, indvendig og udvendig design, kunstnerisk design.

I disse områder af professionelle aktivitet "Bachelor" og "Masters" i specialitet "Industriel Design" bør gælde teknologiske, økonomiske, miljøvenlige og ergonomiske design tilgange og metoder.

Automotive Engineering og teknologier Automotive Engineering og teknologi (forbrændingsmotorer og biler) har bachelor- og kandidatuddannelser grader og hører under professionelle gren af ​​Engineering og Teknologi speciale Transport, Shipping og luftfart.

AET specialuddannelse er kommet til eksistens siden 1963. Det er en efterfølger af de specialbutikker forbrændingsmotorer, hvor eleverne blev trænet op til 1993 på Institut for forbrændingsmotorer.

De pædagogiske målsætninger for speciale Transport Engineering i BA og MA grader er i forbindelse med uddannelse højt kvalificerede og vidtrækkende specialister med videregående uddannelse, der har muligheder i næsten alle områder af moderne teknik og transportindustrien: motor bygning, automobil opførelse, drift og vedligeholdelse af transport udstyr, organisering og styring af transport, økologi, og forskning, udvikling og design aktiviteter i virksomheder, forskningsinstitutioner og andre videnskabelige enheder.

AET Institut er en del af Mechanical Engineering fakultetet. Afdelingen består af 10 fuldtidsansatte lektorer, 3 gæsteforelæsere, 4 fuldtids- Ph.D, en teknisk assistent og to mekanikere

Tekniske Mechanics Afdelingen for Teknisk mekanik giver grundlæggende uddannelse på områderne: "Teoretisk mekanik", "Mekanik", "Tekniske mekanik", "Mekanik af materialer", "Styrke of Materials" "Teori mekanismer og maskiner". Forelæsninger og øvelser leveres for studerende på følgende større programmer: "Maskine engineering", "Elektroteknik, elektronik, automatik", "Transport, marine transport og luftfart", "Energetics og Power engineering", og andre.

Forskningen og internationalt samarbejde er relateret til de videnskabelige områder som følger: Dynamik af mekaniske systemer, kontinuum mekanik, Robotics og mekatronik, Oscilations teori, Vibrodiagnostics osv

Afdelingen er etableret med grundlæggelsen af ​​universitetet.

Økonomi og Management Institut for Økonomi og Ledelse er en del af fakultetet for Havforskning og Økologi på Det Tekniske Universitet i Varna sammen med departementerne Navigation, Forvaltning af transport og Bevarelse af vandveje 'Renhed; Økologi og Environmental Protection og fysik. Den er ansvarlig for uddannelse af alle universitetsstuderende i fagområderne økonomi og ledelse. Siden 1991 har det tilbudt træning i Industrial Management bachelor- og kandidatuddannelser og i 2011 blev lanceret en ny bacheloruddannelse i teknologiske innovationer og iværksætteri.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Læs mere

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Minimer