Kandidatgrad i International Business Administration med speciale i Cybersecurity Business Management

Generelt

Program beskrivelse

Cybersecurity Business Management

”Det globale cybersikkerhedsmarked er bestemt til at vokse fra dets nuværende markedsværdi på mere end 120 milliarder dollars til over 300 milliarder dollars i 2024.”

Hvorfor Cyber Security Business Management?

Efter omfattende markedsundersøgelser og feedback fra it-fagfolk, professorer og virksomheder blev der identificeret en enorm mangel for teknisk cybersecurity-personale med de nødvendige forretningsfærdigheder til overgang til ledelsesroller. Karrieremulighederne for nogen med disse færdigheder er enorme og ekspanderer hurtigt.

Hvorfor Schweiz?

AUS er bekvemt placeret i nærheden af virksomhedens hovedkvarter for verdensledende inden for digital sikkerhed og er unikt placeret for at tilbyde sine studerende adgang til superlative professorer, praktikpladser og firmabesøg, der er uden sidestykke med ethvert andet institut for videregående uddannelse. Dette unikke tilbud har bidraget til at gøre AUS til guldstandarden inden for Cybersecurity Business Management og en meget efterspurgt destination for studerende over hele verden.

Hvorfor en AUS-grad

Små klasser

AUS's forpligtelse til den ultimative studerendes oplevelse inkluderer det rigtige antal fakultetsmedlemmer til at garantere små klassestørrelser og den efterfølgende personlige støtte til studerende i og uden for klasseværelset. Små klassestørrelser sikrer fuldt engagement med professoren, der leder læringen samt medstuderende fra en række professionelle og kulturelle baggrunde.

skræddersyet

AUS tilbyder en skræddersyet uddannelse med praktiske og teoretiske kurser, der er relevante for nutidens marked. Prioritering af de nyeste forretningsfag, det stærkt motiverede og ambitiøse personale og administration ved AUS er dedikeret til studerendes akademiske og personlige udvikling og arbejder tæt på en-til-en-basis for at hjælpe dem med at nå deres karrieremål.

Virkelige verdener

Fuld adgang til forskellige databaser som EBSCO, ProQuest, Financial Times og andre tjenester er tilgængelige på og uden for campus sammen med adgang til akademiske eksperter og industrieksperter og gennem et læseplan formet af aktuel forskning og professionel praksis for at maksimere din karriereudvikling.

Praktisk og relevant

AUS er en karrierevejeorganisation, der kombinerer teori med praktisk erfaring, og er engageret i uddannelse og udvikling af sine studerende og giver dem mulighed for at tage den karrierevej, der passer dem bedst.

Netværk

AUS, som et internationalt, multikulturelt miljø med base i Schweiz, er et af Schweiz 'førende forretningsuniversiteter beliggende i La Tour-de-Peilz på den smukke kyst ved Genèvesøen og er privilegeret at kunne lide globale virksomheder og organisationer som Nestlé, Hublot, De Forenede Nationer og Den Internationale Olympiske Komité inden for nem afstand fra campus.

Anerkendelse

AUS's opbakning fra internationalt anerkendte og stærke lokale organisationer sikrer kvalitetsuddannelse for sine studerende. Det anerkendes som et universitet af flere akkrediteringsorganer, herunder det amerikanske baserede internationale akkrediteringsråd for erhvervsuddannelse (IACBE) og Det Europæiske Råd for erhvervsuddannelse (ECBE). Det hører også til det schweizisk-amerikanske handelskammer, Fédération Suisse des Ecoles Privées (FSEP), Association Vaudoise des Ecoles Privées (AVDEP) samt Promove.

Hvad du vil lære

Hvorfor AUS?

Med tre nye programmer, der starter i september 2019, broer AUS kløften mellem teknisk ekspertise og ledelsesekspertise. Hos AUS anerkender vi, at cybersikkerhed ikke kun er et teknisk problem. Det er et forretnings problem. IT, politik, juridisk, salg, menneskelige ressourcer og virksomhedsledelse skal arbejde sammen. For at fremme denne atmosfære af engagement og for virkelig at skabe værdi i en organisation, skal it-eksperter lære de ledelsesevner, der er nødvendige for at kunne interface effektivt på tværs af organisationen. Anerkender behovet for dette skillset på markedet, har AUS udviklet en holistisk tilgang til at uddanne morgendagens ledere inden for cybersikkerhedsdrift og -styring.

Alle kurser undervises på stedet af AUS-professorer, der er kendte tankeledere inden for cybersikkerhed, blockchain-teknologi og forretningsstyring. Læreplanen består af stadigt udviklende teori og praktiske eksempler i den virkelige verden, og der kræves praktikpladser til bachelor- og kandidatkandidater i løbet af forårskvartalet i hvert studieår.

Mens du er hos AUS, vil du tilegne dig de nødvendige færdigheder til hurtigt at spore din ledelseskarriere inden for cybersikkerhed. Med udgangspunkt i avanceret forretningsteori lærer du at sælge dine ideer, mens du etablerer, implementerer og fører tilsyn med en cybersikkerhedsstruktur for en organisation. Når du anvender teori til virkelige scenarier, vil du gennemføre flere praktiske mål, såsom at oprette en sikkerhedsstrategi, der kombinerer styring, overholdelse og teknologiske synspunkter. Desuden får du avanceret viden inden for organisationsstrukturer, kommunikation, operationelle forretningsprocesser og de juridiske rammer for cybersikkerhedspolitik.

Kursus / moduleksempler:
 • Kommunikation, problemløsning og førende inden for cybersikkerhed
 • Fundamenter inden for Cybersecurity Management
 • Cybersikkerhedsstyring
 • Risikostyring og organisatorisk modstandsdygtighed
 • Cybersecurity-programudvikling
 • Cybersikkerhed - Beskyttelse af klientsikkerhed som en konkurrencefordel
 • Guldsten i cybersikkerhed
Praktiske mål:
 • Udvikle et cybersecurity-program for en organisation.
 • Opret cybersikkerhedspolitikker for en organisation.
 • Udfør en cybersecurity-trusseanalyse, herunder en sårbarhedsvurdering, og udvikle i tandem en risikostyringsmetode for en organisation.
 • Form og implementer cyberhændelsesprocedurer baseret på ledelsens bedste praksis.

Ovenstående mål overvejer de specifikke krav til både regeringsenheder og private sektororganisationer.

For at få en grad skal studerende udfylde:
 • 13 kernemoduler / kurser
 • 8 specialmoduler / kurser
 • Praktik
 • afhandling

Moduler / kurser vælges af administrationen afhængigt af studerendes anmodninger og fakultetets tilgængelighed og inkluderer emner som økonomi, økonomi, ledelse, jura og markedsføringsprincipper.

Akademisk kalender

Det akademiske år begynder normalt i september og slutter i juli med tre akademiske termer (efterår, vinter og forår) i denne periode. Hvert semester inkluderer elleve ugers studier plus en uges undersøgelser. Undersøgelsesperioder forekommer normalt i midten og slutningen af hvert semester. Ferieperioder forekommer normalt i december og forår. Den lange sommerferie er i juli / august.

Termidater

Efterårsterminalen
 • Kurser: september - december
 • Ferier: Vinterferie: 4 uger
Vinterperiode
 • Kurser: januar - marts
 • Ferie: Spring Break: 3 uger
Forårsterminal
 • Kurser: april - juli
 • Ferier: Sommerferie: 12 uger

Krav til kandidatgrad

Overdragelse af en MIBA-grad fra AUS følger kun efter opfyldelse af følgende krav:

 • Akademiske kreditkrav;
 • Akademiske præstationskrav (kumulativ GPA på 3.0.);
 • Deltagelseskrav og krav til opholdssted.

Derudover skal alle udestående konti afregnes hos administrationen før eksamen.

Overførsel af kreditter

Overførselskreditter kan accepteres fra andre anerkendte colleges og universiteter for disse kurser, der gælder for AUS's programmer. Avanceret placering (AP) -kreditter opnået på gymnasieniveau kan anvendes til et bacheloruddannelse. Overførselskreditter kan kun tildeles for en karakter på C (75%) eller højere. Alle kandidatstuderende skal gennemføre mindst halvdelen af deres krav til akademisk kredit ved AUS.

Hvordan man ansøger

Det American University in Switzerland vil behandle alle udfyldte ansøgninger og vil kontakte ansøgere inden for en rimelig periode, så snart en beslutning er truffet. Adgang til AUS er dog underlagt et begrænset antal tilmeldinger; det er derfor muligt, at ikke alle kvalificerede ansøgere altid accepteres.

Alle ansøgere skal demonstrere en fremragende akademisk fortegnelse, der viser deres potentiale for succes inden for et givet studieretning og gennemføre følgende AUS-optagelsesprocedurer.

Adgangskrav

Adgang til kandidatuddannelsen kræver afslutning og graduering fra et anerkendt grunduddannelsesprogram. AUS kan kræve studerende, der ikke har en bacheloruddannelse i erhvervslivet, eller som er akademisk udfordret til at tage yderligere kurser på bachelor-niveau. Kandidater fra ikke-amerikanske højereuddannelsesinstitutioner skal kunne dokumentere, at deres grad svarer til en anerkendt bachelorgrad. Certificeret oversættelse på engelsk kræves for alle poster, ikke på engelsk.

Mindst seks måneder på heltid eller et års deltidsarbejdserfaring anbefales, men er ikke påkrævet, før du går ind på kandidatuddannelsen. Et af anbefalingsbrevene skal komme fra en arbejdsgiver eller en vejleder.

GMAT-test (Graduate Management Admission Test) anbefales, men kræves ikke for kandidater på kandidatniveau.

Adgangskrav

De generelle krav for alle ansøgere inkluderer den udfyldte ansøgningsskema og de betalte gebyrer ud over de nedenfor anførte dokumenter. Ansøgeren skal sikre sig, at disse dokumenter sendes til AUS i god tid, inden et studiekursus begynder.

 • Anmod om ansøgningsskema
 • Indsend udfyldt og underskrevet ansøgningsskema
 • Fotografier: Seks (6) fotografier af passtørrelse skal medtages på ansøgningsskemaet, der indsendes til AUS. De fleste af disse fotografier kræves af de lokale myndigheder og for studerendes visa.
 • Anbefalinger: To (2) fortrolige anbefalingsbrev fra instruktører eller arbejdsgivere, der er bekendt med ansøgerens tidligere resultater, skal sendes direkte til AUS. Certificeret oversættelse skal også indsendes for alle breve, der ikke er på engelsk.
 • CV eller CV: En kort skriftlig redegørelse for ansøgerens styrker og resultater. Medtag personlige detaljer, uddannelse, arbejdserfaring, andre kvalifikationer og karriereforventninger.
 • Udskrifter: Ansøgere skal indsende officielle udskrifter til alt relevant akademisk arbejde, der udføres på institutionerne på sekundær- eller universitetsniveau i de sidste fem (5) år. Udskrifter skal sendes direkte af institutionerne til AUS. Certificeret oversættelse skal også indsendes for alle dokumenter, der ikke er på engelsk.
 • Motivationsbrev: Essayet eller motivationsbrevet skal være mindst 500 ord i længden. Du skal fortælle historien om din akademiske udvikling og enhver anden arbejdserfaring, du har haft i en førstepersonsfortælling. Du skal forklare dine grunde til at ansøge, og hvordan du forventer, at AUS yderligere forbedrer dine nuværende karrieremål.
 • Sprogkundskaber: Kendskab vil normalt blive anerkendt, hvis studerende har gennemført en af følgende betingelser:
  • en. Deltagelse i mindst tre nylige fulde års studier i en institution, hvor det eneste undervisningssprog er engelsk.
  • b. At opnå standardniveau eller højere i International Baccalaureate (IB).
 • Hvis ingen af disse betingelser gælder, skal bevis på færdighed i engelsk fremlægges ved at opnå den relevante score på et af følgende:
 • Mindst 550 scoringer i en test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL).
 • Mindst et 6.0-score i et International English Language Testing System (IELTS).
 • En ansøgning skal indeholde alle disse punkter for at blive taget i betragtning til optagelsesprocessen.
Ansøgningsfrister

AUS fungerer løbende på optagelsesbasis, som kræver, at udfyldt ansøgningsmateriale såvel som alle akademiske poster og det gældende gebyr modtages af AUS mindst 10 uger før semesterperiodens start. Hvis du accepterer det, modtager du et officielt acceptbrev og en invitation til at tilmelde dig. På dette tidspunkt vil du også blive informeret om yderligere oplysninger, der skal gives for at udfylde din fil. En betalingsplan for undervisningen og de forfaldne gebyrer er angivet i tilbudsbrevet sendt i acceptbrevet.

Studieafgifter

 • Registreringsgebyr: 3.500 CHF
 • Studieafgift: 30.500 CHF
 • I alt: CHF 34.000

* Alle priser er i schweiziske franc (CHF)

* Studieafgift og gebyrer kan ændres uden forudgående varsel

Et antal ekstraudgifter forventes af studerende, som ikke er dækket af studieafgiften og skal redegøres separat. Ekstra udgifter kan omfatte:

 • Sygesikring
 • Indkvartering
 • Transport
 • Sociale aktiviteter / ture
 • Omkostninger til fotokopiering

Alle gebyrer er angivet i CHF (schweiziske franc). Da AUS - Det American University in Switzerland er en privat institution, betaler alle studerende de samme gebyrer uanset nationalitet. Gebyrer gennemgås fra tid til anden og kan ændre sig fra de anførte.

Universitetet forbeholder sig retten til at foretage sådanne ændringer eller ændringer efter behov.

Hvordan man betaler

Ansøgnings- og registreringsgebyrer skal betales inden visumansøgningsprocessen. Studieafgift skal betales mindst to uger før studiets startdato. Hvis betalingen ikke er udført, kan du muligvis ikke tilmelde dig og starte klasser, før betaling er foretaget. Betalinger kan ske via bankoverførsel eller personligt. En studerende vil ikke være fuldt registreret, før den fulde betaling er modtaget. Undervisning og tjenester kan trækkes tilbage i tilfælde af manglende betaling.

Tilbagebetalings politik

Hvis du starter et studieprogram og derefter ønsker at trække dig tilbage, skal du informere administrationen skriftligt. Enhver tilbagebetaling foretages i henhold til vores refusionspolitik.

Bemærk: Denne proces kan tage et par måneder.

Stipendier

AUS tilbyder et antal stipendier og stipendier til at hjælpe dig med din uddannelse. Mere information kan indsamles direkte fra vores administrationsteam.

Karrieremuligheder

AUS-undervisningsmetoden og oplevelserne udenfor klasseværelset vil sikre, at kandidater er klar til at imødekomme morgendagens forretningsverden. Afhængigt af det valgte pensum og kursusarbejde kan kandidater stræbe efter at følge disse forretningsstier:

 • Virksomhedsejer: Forståelse af risici og fordele fungerer forretningsejeren som den vigtigste beslutningstager og installerer tillid gennem sund beslutningstagning og rationel tænkning; og kontrol af forretningsaktiviteter, budget og ressourcer.
 • Operationel risikostyring: evaluering af alle operationer for at identificere risici og fordele inden for en virksomhed, en professionel manager, der kan kommunikere effektivt og påvirke de vigtigste beslutningstagere.
 • Finanschef: en talekspert, der kan styre en virksomheds bøger og kan analysere og forudsige til fordel for den øverste ledelse og beslutningstagere.
 • Forretningsudviklingschef: En visionær, der kan fokusere på regnskabsstyring, opbygge forretningsplaner og relationer for at sikre maksimal effektivitet og vækst i forretningsdrift.
 • Senior produktmarkedschef: Implementering af markedsføringsstrategier for at maksimere PR-muligheder og marketingværktøjer såsom digitale og traditionelle medier.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Læs mere

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Minimer
La Tour-de-Peilz