Master i økologi

Økologer undersøgelse af forholdet mellem organismer og deres omgivelser. Som en master studerende vil du studere, hvordan naturen fungerer. Både et mål i sig selv og til at udvikle værktøjer til at forudsige og bekæmpe problemer forårsaget af forurening, tab af biodiversitet og klimaændringer. Du vil studere Økologi fra en plante, dyr og systemer perspektiv. Økologiske processer undersøges fra det molekylære niveau på regionalt og globalt plan, hvor feltobservationer og eksperimenter bruges til at identificere økosystemer 'mønstre og funktioner.

Specialiseringer


Den Økologi og Evolution specialisering er en kombination af de tidligere Økologi og Evolution programmer fra begge universiteter. Sporet tilbyder den samme pakke af kurser til kandidatstuderende fra begge universiteter. Det betyder, at du vil dele klasser og lærere med studerende fra andre universiteter. En unik mulighed for at drage fordel af den mangfoldighed i videnskabelig ekspertise, undervisningserfaring, forskningsudstyr og alle andre faciliteter de to universiteter kan tilbyde dig. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende ved Vrije Universiteit Amsterdam.

Den Miljøkemi og Toksikologi er et nyt program udviklet på VU og UVA opererer i de tværfaglige områder af økologi, Analytical Chemistry, biologi, Biomedicinsk Institut og Human Health Sciences. For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Økologi studerende på VU Amsterdam.

Den Limnologi og Oceanografi (UVA) spor er et eksisterende program ved UVA studere
Biologi, kemi og fysik Ferskvandsøkosystemernes (Limnologi) og marine økosystemer (Oceanografi). For at deltage i dette program, du har brug for at blive registreret som en MSc Biologisk Institut studerende ved UVA Universitet.

Karrieremuligheder


Som en Master kandidat i økologi, har du en bred vifte af karrieremuligheder. Efterspørgslen efter økologer er betydelig i disse dage. Omkring 50 procent af vores kandidater fortsætter deres studier, forfølge en ph.d.-projekt. Andre (10-15%) finder job i anvendt miljøvidenskab og de resterende på samfundsmæssigt beslægtede områder. De omhandler emner som:

 • Naturforvaltning og restaurering
 • Landskabsplanlægning
 • planteforædling
 • Miljørådgivning

Nogle kandidater arbejder i politisk forberedelse til regeringen, vand boards eller NGO'er. Andre er involveret i videnskabelig kommunikation eller miljø og natur uddannelse.

Efter endt uddannelse fra Miljøkemi og Toksikologi program, vil du være i stand til at analysere, forstå og styre de risici af kemikalier i miljøet, så du kan forfølge en karriere i den akademiske verden og non-profit organisationer, den private industri eller kemisk regulering.

Adgangskrav


Ud over en bachelorgrad i biologi (eller tilsvarende), studerende fra lande uden for EU er nødt til at opfylde følgende adgangskrav:

 • Gennemsnitlige kvaliteter til klasser på genetiske, økologiske, evolutionære og statistiske fag skal være inden for top 30%. (Dvs. 7 eller højere for hollandske kvaliteter, 14 eller højere i det franske system, B eller A for USA eller Storbritannien kvaliteter og 2 eller 1 for tyske kvaliteter);
 • Perioden mellem opnåelsen af ​​bacheloruddannelsen og starten af ​​kandidatuddannelsen i Økologi bør ikke være længere end 5 år, medmindre ifølge undersøgelsen bord ansøgeren har været i stand til at vedligeholde og opdatere hans / hendes viden i tilstrækkelig grad ved at tage yderligere kurser eller ved at arbejde i disciplinen.
 • Den endelige beslutning om optagelse vil blive foretaget på grundlag af en evaluering af disse krav i kombination med en dom af den videnskabelige kvalitet af bacheloruddannelsen af ​​ansøgeren.

Hvis du ikke har en bachelorgrad i biologi du rådes kraftigt til at kontakte koordinator for MSc Økologi før du starter online-ansøgning for at vurdere dine chancer for at blive optaget af eksamen Board. Send til koordinator Gerard Driessen.

 • Generelt kan du blive optaget til 's-programmet i Økologi hvis du har afsluttet en bachelorgrad i biologi. Hvis du har en bacheloruddannelse i et andet fag, vil Undersøgelse Board beslutte, om du kan optages. Hvis det er nødvendigt, vil undersøgelsen bord sæt yderligere krav.
 • Studerende med en bachelorgrad i Earth Sciences fra Vrije Universiteit Amsterdam kan blive optaget på kandidatuddannelsen i Økologi, forudsat at deres bacheloruddannelsen omfatter følgende elementer:
  • Kust en Mariene Ecosystemen, kode 470203
  • Evolutionaire Ecologie en gedrag, kode 470074
  • Systeemecologie, kode 470044
 • Studerende fra HBO kan optages på kandidatuddannelsen i Økologi på grundlag af en beslutning truffet af Examination Board. Undersøgelsen bestyrelse vil afgøre, om en studerende er tilstrækkeligt kvalificerede. Det kan udgøre yderligere krav inden der ydes adgang til programmet. Afhængig af din hbo grad, kan eleverne klare mangler ved at følge en pre-mester eller en pre-mester vurdering.
 • Engelsk sprogfærdighed krav. VU Amsterdam kræver internationale studerende til at bestå en engelsk sprogtest. Kandidatuddannelsen Økologi har særlige krav vedrørende underresultater de forskellige sprog tests.
 • NB Studerende, der har brug for et visum (MVV) for at indtaste Holland skal have bestået prøven og sendte den oprindelige prøvning certifikat inden den 1. juni. Alle andre studerende skal indsende testen certifikat senest inden den 1. september.
Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 13,400 € for ikke-EØS
Deadline
Efter placeringer
Efter dato