Master i økonomi (MPhil)

Den toårige Forskning Master i økonomi er et ideelt program for studerende, der ønsker at forfølge ph.d.-studier. Programmet giver vælge, uddannelse af høj kvalitet inden for økonomi og økonometri. Hvis dine ambitioner er fokuseret på en akademisk karriere i økonomi, økonometri eller finansiering, så er denne Research Master er ideel for dig. Ikke alene det lære dig at udføre uafhængig videnskabelig forskning, men det giver også en fremragende springbræt til gode ph.d.-stillinger.

Specialiseringer


Dette Research Master tilbyder dig tre specialiseringer:

  • økonomi
  • Økonometri
  • finansiering

Opbygning af en top forskerskole i økonomi


I marts 2005 en kommission af førende økonomer (herunder nobelpristageren Robert C. Merton) udstedte en evalueringsrapport af Tinbergen Institute. Denne rapport giver en nøjagtig beskrivelse af Tinbergen instituttets mission: at træne de udestående forskere i fremtiden. Det gør vi ved at anvende strenge udvælgelseskriterier og gøre høje krav til vores elever.

De studerende får en masse til gengæld: lille målestok uddannelse i en positiv atmosfære, intensiv overvågning og en unik mulighed for at blande sig med de studerende, undervisere og forskere fra hele verden.

Den Tinbergen Institute


Programmet drives af Tinbergen Institute, en forskerskole oprettet af økonomi fakulteter på Vrije Universiteit Amsterdam, Erasmus University Rotterdam og Amsterdam Universitet. En højst tredive studerende optages på programmet hvert år cirka halvdelen af ​​dem kommer fra uden for Nederlandene (Sydafrika, Indien, Indonesien, Kina, Taiwan, og Central-, Øst- og Sydeuropa).

Karrieremuligheder


Forsknings Master i økonomi fører til en ph.d. forskerstilling. Som kandidat i Research Master i økonomi, vil du behersker den nyeste viden om økonomiske teorier, empiriske økonomi og økonometriske metoder, og du vil være i stand til at gennemføre uafhængig akademisk forskning. Erhvervelse af en PhD er derfor dit første skridt på vejen til en karriere inden for forskning på et universitet, et statsligt organ, et forsknings agentur eller en bank.

I Holland ph.d. forskerstilling er en betalt stilling i tre år, i hvilket tidsrum du forventes at fuldføre din ph.d.-studium. Studerende, der har afsluttet deres kandidatuddannelse på Tinbergen Institute får vejledning i at søge en egnet ph.d. holdning på en af ​​de TI fakulteter. Hidtil hver kandidat med en ambition om at forfølge en ph.d. har fundet en passende stilling. En ph.d. er ikke nødvendigvis en direkte forudsætning for at finde et godt job i erhvervslivet, men det gør danne en glimrende forberedelse for en virksomhed karriere.

Program undervist i:
Engelsk

Se 80 flere kurser fra Vrije Universiteit Amsterdam »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Duration
2 år
Fuldtid
Price
2,083 EUR
til EØS-studerende; 12,000 € for ikke-EØS
Deadline