Master i økonomisk forvaltning

Generelt

Program beskrivelse

Master i Financial Management

&nbsp

The Master 's Degree i Financial Management er en on-campus "uddybning kandidatgrad", som tilbydes i Colombia sammen med muligheden for at blive tildelt en dobbelt kandidatgrad:

&nbsp

International Master of Business Administration - MBA, ydes af Institut Supérieur de Gestion - ISG (Paris, Frankrig).

&nbsp

The Master 's Degree i Financial Management er et akademisk program, der giver eleverne mulighed for at udvikle deres færdigheder, evner og kompetencer til at analysere, fortolke og skabe præcise strategier til løsning af økonomiske og børs-spørgsmål under et lokalt og internationalt perspektiv.

&nbsp

Gennem samspillet mellem viden og finansielle værktøjer erhvervet under udviklingen af ​​hver studieenhed, opbygge eleverne kritisk, dynamisk og forskning tænkning, hvilket giver dem mulighed for at støtte beslutningsprocessen og bly finansielle områder inden for deres organisationer.

&nbsp

Masters i Financial Management vil blive en succes i ledende stillinger finans områder og vil have evnen til at skabe økonomiske og børs-modeller, vurderer projekterne, forskning og innovation med henblik på at drage fordel af de fremtidige muligheder i nye konkurrencedygtige miljøer. Dette program design imødekommer behovet for at uddanne fagfolk i stand til at stå over for sociale forandringer giver anledning i en lokal virksomhed virkelighed og i internationale sammenhænge.

&nbsp

The Master 's Degree i Financial Management giver de studerende med akademiske medarbejdere og forskere med bred akademisk uddannelse i udlandet og dyb viden om disciplinen både på nationalt og internationalt plan.

&nbsp


Kompetencer

&nbsp

  • Bly finansielle områder, og støtter udformning og gennemførelse af organisatoriske strategiske planer med det formål at indregning og måling virkningen af ​​beslutninger.
  • Succesfuld vejlede finansielle processer og dermed skabe organisatorisk forandring og transformation, og optimering af ressourcestyring og anvendelse af finansielle markedsinstrumenter i en global kontekst.
  • Gør og udvikle højtydende, motiverede og aim-orienterede teams inden for finansiering under et internationalt perspektiv.
  • Gennemføre og ordentligt bruge værktøjer til styring af oplysninger inden for virksomhederne og deres miljø, således at en effektiv udnyttelse i at gøre ledelsesbeslutninger.
  • Udvikle bæredygtige forretningsmuligheder og bly projekter, der sigter på at skabe økonomisk og social værdi.

&nbsp

&nbsp

Metode

  • The Master 's Degree i Financial Management fra Universidad EAN er en on-campus akademisk program omfatter et tæt akkompagnement gennem Blackboard virtuel platform.
  • Gennem studieenheder, vil de studerende have akkompagnement af professorer fra Universidad EAN og / eller fra Institut Supérieur de Gestion -. ISG
  • Studieenheder supplerer den autonome læreproces for studerende, og er opdelt i akademisk arbejde, der finder sted på hverdage og efter arbejdstid. Denne modalitet giver eleverne til at harmonisere deres akademiske og professionelle forpligtelser.
Senest opdateret Jun 2013

Om skolen

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development.

EAN University is a Colombian high education institution located in Bogotá’s Metropolitan area. At EAN, students experience diverse activities for their professional development. Minimer